Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; ~ Antivirus poll

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;

• avast! Home Edition
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • AVG Anti-Virus Free
    • BitDefender Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32 for Windows
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Άλλο (πείτε ποιο)
    • Κανένα (πείτε γιατί)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε blueviper βλεπω οτι εχεις μια "ιδιαιτερη" συμπαθεια στο "αξιοπιστο" virus.gr...:lol: :lol: Κατα τα αλλα nod32 κι απο μενα αν και ημουν φανατικος του Kaspersky.

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να κάνω...αφού μόνο στο Ελλάντα συνεχίζουμε να το θεωρούμε τη Μέκκα των αντιβιοτικών τεστ, μολονότι ακόμα κι οι developers το απαξιώνουν. Αν ήταν Αλβανός ο tester, θα σου έλεγα τι γνώμη θα είχαμε...

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι; το NOD32 το προτιμάμε έναντι του kaspersky επειδή είναι καλύτερο ή επειδή δε μας τα σπάει με το activation? :mrgreen:

Μπα μη το λες...κάθε τρεις και λίγο προέκυπταν thread για το γεγονός πως το NOD32 έχει κολλήσει στα updates 2-3 μέρες πριν, επειδή ακριβώς δίνει προτεραιότητα στους νόμιμους χρήστες του. Σίγουρα μερικοί δυσανασχέτησαν ακόμα και μ' αυτό.

Αντίθετα, αν εξαιρέσεις το πρόσφατο blacklisting του Kaspersky, δε θυμάμαι να έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερο πρόβλημα με τη "νομιμοποίησή" του...εκτός κι αν -ως συνήθως- με απατά η μνήμη μου.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ γιατί αποτελεί τη δική μου χρυσή τομή μεταξύ επαρκούς προστασίας, ικανών heuristics, χαμηλών απαιτήσεων σε πόρους και άμεσης υποστήριξης από το forum του.

Δημοσ.

Aν κ το forum ξερω οτι δεν ειναι να λεμε πολλα για <r@{& να πω μονο οτι το nod32 μπορει ανετα με ενα απλο ψαξιμο να το κανεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ...:mrgreen:

Φυσικα αν το θες κ σου αρεσει τοσο πολυ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ...

Δημοσ.
Aν κ το forum ξερω οτι δεν ειναι να λεμε πολλα για <r@{& να πω μονο οτι το nod32 μπορει ανετα με ενα απλο ψαξιμο να το κανεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ...:mrgreen:

Φυσικα αν το θες κ σου αρεσει τοσο πολυ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ...

Άντε αφήστε τις τσιγγουνιές καί δώστε καί κανένα φράγκο euro θέλω να πω μιάς καί οι άνθρωποι εκεί προσπαθούν να φτειάξουν ένα τόσο καλό αντιβιοτικό.Τσάμπα θα δουλεύουν?Μιλάμε γιά το nod πού παίρνει καί την πρωτιά στις προτιμήσεις.:neutral:

Φαντάζεστε μιά εταιρεία να είναι πρώτη στην κατανάλωση τού προιόντος της καί όμως στον ισολογισμό της να παρουσιάζει μαύρες τρύπες.Αδικία!

Πάντως είχα μιά μόλυνση με το αρχείο a.bat το οποίο ενώ εντοπιζόταν από το nod32 καί πατούσα να το διαγράψει,στο επόμενο άμοιγμα τού υπολογιστή νάτο πάλι να εμφανίζεται καί να φορτώνει τον επεξεργαστή με 90% δραστηριότητα αφού φόρτωνε στο παρασκήνιο τον web browser!Βάζω καί κι εγώ το Κaspersky βρίσκει το trojan αυτό καί τού γ....ε τα..ράμματα!Πολλές φορές αδυνατεί το nod να σβήσει ένα ιό ενώ τον έχει εντοπίσει!

Δημοσ.

AVS: το έχω εγκαταστήσει σε πολλούς Η/Υ και το προτιμάω πλέον από όλα τα άλλα. Εν αντιθέσει με το NOD32, που αργεί όταν ανοίγεις τα αρχεία (ιδιαίτερα του office), αυτό αργεί λίγο κατά την εκκίνηση (με τις default ρυθμίσεις - αν θες το προσαρμόζεις). Με symantec, avg free, avast κτλ δεν συγκρίνω, είχαν "φάει" πολλούς ιούς παλιότερα που τα είχα δοκιμάσει.

Κατά τα άλλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα, ελαφρύ, γρήγορο, αξιόπιστο και δωρεάν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...