Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; ~ Antivirus poll

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;

• avast! Home Edition
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • AVG Anti-Virus Free
    • BitDefender Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32 for Windows
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Άλλο (πείτε ποιο)
    • Κανένα (πείτε γιατί)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι όλοι αγοράζετε τα αντι-ιικά που έχετε? Εγώ επειδή δεν γουστάρω να πληρώνω, έχω AOL Active Virus Shield. Πριν μου είχαν μείνει κάτι άδειες από δουλεία σε Kaspersky κ το δοκίμασα για 2 χρόνια. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, κ ούτε ήταν βαρύ για PC 4τιας.

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 στο Active Virus Shield

φαντάζομαι στη προτίμηση τους οι περισσότεροι βάζουν και πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσεις ένα cracked version απροβλημάτιστα :P

Δημοσ.
Το Kasperksy ηταν ο λογος που εκανα 2 format στον υπολογιστη μου. Το πρωτο format ειχε γινει πριν εναμιση χρονο και απο τοτε ειχα Nod32. Πριν 50 ημερες εκανα format επειδη το ηθελα και ειπα να ξαναβαλω το Kaspersky ( με το Nod32 δεν ειχα καποιο προβλημα ) ετσι για δοκιμη. Το αποτελεσμα; Να ξανακανω format προχθες. Απο εδω και περα δεν θα ξανακανω το ιδιο λαθος!

Nod32 ΚΑΡΦΩΤΟ!

Τι προβλήματα σου δημιούργησε ακριβώς το Kaspersky και έκανες format;

Δημοσ.
Ρίξτε μια ματιά εδώ,θα σας φανεί χρήσιμο:

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/report13.pdf

Είναι συγκριτικό τέστ με τα αποτελέσματα σε 17 αντι-ιϊκά που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου 2007, μερικά από τα οποία αναφέρονται και εδώ μέσα (NOD32 etc)

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ....ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ...ΑΠΛΟ....ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

Δημοσ.
Το Kasperksy ηταν ο λογος που εκανα 2 format στον υπολογιστη μου. Το πρωτο format ειχε γινει πριν εναμιση χρονο και απο τοτε ειχα Nod32. Πριν 50 ημερες εκανα format επειδη το ηθελα και ειπα να ξαναβαλω το Kaspersky ( με το Nod32 δεν ειχα καποιο προβλημα ) ετσι για δοκιμη. Το αποτελεσμα; Να ξανακανω format προχθες. Απο εδω και περα δεν θα ξανακανω το ιδιο λαθος!

Nod32 ΚΑΡΦΩΤΟ!

το ιδιο ακριβως επαθα και εγω.γλυτωσα την δευτερη φορα το format,κατα καποιο τροπο το συνεφερα το pc.Αλλα ουτε που το ξαναγγιζω το kaspersky.Μακρυα!
Δημοσ.
Τι προβλήματα σου δημιούργησε ακριβώς το Kaspersky και έκανες format;
Την πρωτη φορα δεν μπορουσα να μπω στο internet για μια ολοκληρη ημερα. Πιστεψα οτι πηρα ιο και εκανα format. Την επομενη ειδα σε forums, οτι οσοι ειχαν το kaspersky δεν μπορουσαν να μπουν στο Internet εκεινη την ημερα!! Δευτερον αυτα τα προβληματα που ειχα με το Dr Watson ηταν εξαιτιας του kaspersky, αφου οπως διαπιστωθηκε κανει conflict με προιοντα της logitech και συγκεκριμενα με τα προγραμματα που χρησιμοποιουνται με αυτα τα προιοντα ( quickcam, setpoint ).
Δημοσ.
Την πρωτη φορα δεν μπορουσα να μπω στο internet για μια ολοκληρη ημερα. Πιστεψα οτι πηρα ιο και εκανα format. Την επομενη ειδα σε forums, οτι οσοι ειχαν το kaspersky δεν μπορουσαν να μπουν στο Internet εκεινη την ημερα!! Δευτερον αυτα τα προβληματα που ειχα με το Dr Watson ηταν εξαιτιας του kaspersky, αφου οπως διαπιστωθηκε κανει conflict με προιοντα της logitech και συγκεκριμενα με τα προγραμματα που χρησιμοποιουνται με αυτα τα προιοντα ( quickcam, setpoint ).
Το Kaspersky ειναι αντιβιωτικο οποτε δεν μπορει να επηρεασει την προσβαση στο ιντερεντ.

Αν εβαλες το Kaspersky Internet Security, αυτο ειναι αλλη υποθεση αφου ειναι σουιτα που περιλαμβανει antivirus, firewall antispyware και διαφορα αλλα. Προφανως δεν ειχε ρυθμιστει σωστα το firewall και μπλοκαρε το internet. Το ειχα δοκιμασει λιγο καιρο και το KIS μαζι με προιοντα logitec και ποτε δε αντιμετωπισα καποιο προβλημα συμβατοτητας. Το dr watson ειναι εφαρμογη της ΜS για την αναφορα προβληματων, δηλαδη δε προκαλει κατι confict με το dr watson, απλα αυτο αναφερει τα προβληματα.

Δημοσ.

Εγω εδω και ενα χρονο ειχα nod32 και ημουν μια χαρα,αλλα πριν απο μερικο καιρο εκανα format και ειπα να δοκιμασω το Kapersky το οποιο μου φαινεται και μια χαρα και ισως καλυτερο απο nod32 παρολαυτα θα επιστρεψω στο nod σε κανα μηνα γιατι και μενα το key μου ειναι blacklisted:???: Παντως ψηφιζω Kapersky:-D

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις το Νορτον το 2007 (το σκετο antivirus ομως) ? Ημουν φαν του πριν κατι χρονια αλλα δε το παρακολουθω πλεον και διαβαζω οτι εχει ελαφρυνει πλεον και δεν ειναι οπως παλια. Ας πει μια γνωμη κανεις. Κι επισης ποια η διαφορα του Symantec AntiVirus Corporate Edition με το Νορτον? Ας με διαφωτισει καποιος. Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...