Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; ~ Antivirus poll

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;

• avast! Home Edition
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • AVG Anti-Virus Free
    • BitDefender Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32 for Windows
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Άλλο (πείτε ποιο)
    • Κανένα (πείτε γιατί)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπήρχε ένα antivirus με την αποτελεσματικότητα τού kaspersky καί την 'ελαφρότητα' τού nod32 θα ήταν το ιδανικό.

Εγώ χρησιμοποιώ σε ένα υπολογιστή το nod32 καί σε έναν άλλο το avs από την aol πού ως γνωστό είναι powered by kaspersky καί free.

Ψήφισα nod32 επειδή κι αυτό έχει υψηλά standards αποτελεσματικότητας αλλά καί γιά τον βασικό λόγο ότι είναι πιό 'φιλικό' γιά τον υπολογιστή μου.

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kaspersky χρησιμοποιώ και εγώ. Είχα παλιά το NOD32 μέχρι που κατάλαβα ότι έπιασα έναν ιο και δεν μπορούσε να τον σβήσει. Τότε δοκίμασα 2 - 3 antivirus και τελικά κατέληξα στο Kaspersky. Ίσως πιο βαρύ αλλά και πιο αποτελεσμάτικό. Το avs δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Δημοσ.
Avast 4.7 pro.

Απλό, γρήγορο και δεν βαραίνει τον υπολογιστή.

Δε ξερω για το προ, παντως επεσα στο πειρασμο να ξαναδοκιμασω το avast TO ΑΠΛΟ και βρηκα πως ειναι για τα μπαζα, σε σχεση με αλλες free λυσεις, π.χ. avira.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει AVG, Avira και Avast και κατέληξα στο τελευταίο ύστερα από έναν ιό που πήρα με το AVG, και μετά από κάποια προβλήματα του Avira. Μέχρι τώρα το avast πάει πολύ καλά και δε σκοπεύω να το αλλάξω. Ελαφρύ, ελεύθερο αποτελεσματικό.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει AVG,KASPERSKY,NORTON,AVAST,NOD32, αλλά κατέληξα στο AVAST επειδή είναι ελαφρύ και αρκετά αξιόπιστο.Αλλά πιστεύω πως η πλέον εγγυημένη λύση είναι το KASPERSKY αλλά δέσμευει αρκετούς απο τους πόρους του Η/Υ.Με το AVAST είμαι ικανοποιημένος πανάλαφρο και εύχρηστο και καλύπτει τισ δικές μου ανάγκες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...