MrSeanKon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εδω και μερες λενε οτι θα βρεξει. Την προηγουμενη εβδομαδα ελεγαν οτι απο Σαββατο θα επεφταν οι πρωτες σταλες οποτε αναμενει ο περισσοτερος κοσμος μπας και γεμισουν τα ταμεια ειδαλλως θα κορακιασουμε. Τζιφος ομως εφτασε Τεταρτη κι ακομα δεν εχει βρεξει εδω (νοτια Πελοποννησος). Αλλου τι καιρο κανει ρε παιδια???
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Στην Μαγνησία ευτυχώς έριξε βροχούλα χθες βράδυ. Από σήμερα θα γίνουν ποιο έντονα τα φαινόμενα. Στην Πελοπόννησο ίσως αργήσει να φτάσει το κύμα βροχών.
mandate Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 οι ΕΛ έχουν βάλει μπρός το νέο τους υπερόπλο , το γνωστό ως δύο πασχαλιές και δύο παρεδώσε ή κάτι τέτοιο ένας που ήταν μέσα στα πράγματα μου είχε πει ότι πρέπει να κάνουν μεγάλη @@@/προσπάθεια για να κάνουν λάθος πρόβλεψη όπως τότε που χιόνιζε για μια βδομάδα και την προηγουμενη μέρα είχαν πεί για ηλιοφάνεια
MrSeanKon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Παντως (επειδη κοιταζω γενικα ειδησεις στην TV) εχει παραγινει το κακο με τη λειψυδρια κι οι μετερεωλογοι δινουν και παιρνουν στα κεντρικα δελτια στις 20:00. Τυγχανει ο αδελφος μου να υπηρετει στην Κυπρο τωρα οποτε δεν εχω κι αμεση ενημερωση. Παντως την Ανοιξη απο οτι μου ελεγε γενικα δεν προβλεπεται ευστοχα ο καιρος σε αρκετες περιπτωσεις. Κι αν αναλογιστουμε τις κλιματικες αλλαγες παγκοσμιως ε θα αποκλινουν τα στατιστικα τους μοντελα που αναπτυχθηκαν εδω και τοσα χρονια.
mariav Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Στην αθηνα είπανε οτι σήμερα ξεριζώθηκαν δεντρα απο τον δυνατο αέρα.. (συνταγμα, ηράκλειο, ζωγράφου ,χαλάνδρι). Παντως μεχρι τώρα δεν εχω δει κανενα δεντρο να πεταει εξω απο το μπαλκονι μου Λενε οτι απο το βραδυ θα αρχισει να βρεχει και οτι αυριο θα ειναι η χειρότερη μερα... Τη σιχαινομαι τη βροχη...
MrSeanKon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Στην αθηνα είπανε οτι σήμερα ξεριζώθηκαν δεντρα απο τον δυνατο αέρα..Kι εδω ειχε αερα τις προηγουμενες ημερες χθες ηταν ηπια καπως τα φαινομενα.Αυτη τη στιγμη εχει ηλιο εξω απο οτι βλεπω. Παντως ο αερας με τα σταγονιδια που επεσαν εφερα κι αμμο εκ Κανταφι μερη. Τη σιχαινομαι τη βροχη...Χρειαζεται ομως!
MariaTs. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Χαλκίδα μεριά πάντως έριξε καρεκλοπόδαρα... Τα ίδια και Β. Εύβοια όπως έμαθα!
antreaslam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 μόλις τώρα,στη μεταμόρφωση,ρίχνει τα αντερα του!
mandate Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 το κρόνιο λόμπυ κάνει τώρα το χορό της βροχής και στο ηράκλειο
paschalia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Στην Ξανθη παντως χτες ειχε λιακαδα . Υ.γ. Τι σχεση εχω με τους Ελ κλπ που διαβασα παραπανω ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 οι ΕΛ έχουν βάλει μπρός το νέο τους υπερόπλο , το γνωστό ως δύο πασχαλιές και δύο παρεδώσε ή κάτι τέτοιο [...] Αποκαλύπτεις απόρρητα σχέδια και σε βλέπω για 'ταξιδάκι' στην Αφροδίτη. Πλάκα-πλάκα, αυτή τη στιγμή βρέχει στο κέντρο της Αθήνας. Φτου γαμώτο, δεν θα πάω θάλασσα το Σαββατοκύριακο....
MrSeanKon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Χαλκίδα μεριά πάντως έριξε καρεκλοπόδαρα... Μακαρι παιδια να ριξει γενικα νερο γιατι το κοβω να γινουμε Αραβια οποτε μια και δεν εχουμε να πουλαμε πετρελαιο θα μας κλαινε οι ρεγγες...
mandate Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 όχι αλήθεια στις προφητείες λέει ο λιακόπουλος για 2 πασχαλιές και 2 κάτι δέ θυμάμαι τώρα ορίστε το βρήκα 2 πασχαλιές και 2 καλοκαίρια
paschalia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δε ξερω τι λεει ο κυριος κ οι ελ αλλα Πασχαλιά μονο μια ξερω (οχι εμενα) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.