MetalGearFan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Διαβάζω πως η οθόνη πρέπει να έχει HDCP. Έχει κανένας σχετική εμπειρία με οθόνες ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 δεν υπάρχει πρόβλημα, όλες πλέον έχουν...
Crypton-R- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Όταν το πακέτο περιλαμβάνει την κονσόλα + κάποια παιχνίδια λέγεται bundle. Όταν δεν γράφει bundle είναι σκέτη η κονσόλα. Εγώ δεν έχω καταλάβει τι είναι το K Chassis.
MetalGearFan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Έχετε τίποτα να προτείνεται από 24" monitor με HDMI (HDCP) και όχι πολύ πάνω από 200 ευρώ (για pc & ps3)? Τι λέτε για αυτά http://www.multirama.gr/products/product?pid=0536460&catid=030100 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0603521&catid=030100 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-S24A350H-LED-Monitor-24-S24A350H.htm
Thrylos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια, επειδη θελω να παρω για συλλογη περισσοτερο καποια παλιοτερα παιχνιδακια του PS3, θελω να με διαφωτησετε λιγο τι παιζει με τις γλωσσες και τις τοπικες εκδοσεις... Ας πουμε το Buzz, αμα το παρω απο Αγγλια μπορω καπως να κανω download τις ελληνικες ερωτησεις? Γιατι θυμαμαι οτι πχ στο Pro αμα εχεις το ελληνικο μπορεις να κατεβασεις και να προσθεσεις ξενο εκφωνητη σωστα? Στο gran turismo 5 γινεται το ιδιο πχ? Γενικα δε ξερω που αξιζει η ελληνικη εκδοση και που οχι...και θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα για προσθηκη γλωσσας οποια εκδοση και να παρω...
mtzs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μονο στο Buzz world quiz αξιζει η ελληνικη εκδοση (και εδω που τα λεμε αμφιβαλω αν θα βρεις ελληνικο buzz σε αγγλικο store). Οποτε αναγκαστικα το παιρνεις απο ελλαδα. Υποψιν χρειαζεσαι buzzers για να παιξει. δεν παιζει χωρις αυτα. Για το GT5 η ευρωπαικη εκδοση υποστηριζει ελληνικα. αλλα και ετσι ακομη εγω το προτιμω στα αγγλικα οπως και το ΠΕΣ
MetalGearFan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 δεν υπάρχει πρόβλημα, όλες πλέον έχουν... Σε αυτή εδώ παράδειγμα, που γράφει "DVI with HDCP" δεν θα έπρεπε να γράφει και "hdmi with HDCP" ? Δεν θέλω να πάρω οθόνη και να μην δουλεύει το play !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 υποστηρίζεται έτσι κι αλλιώς στο HDMI, για αυτό το διευκρινήζουν μόνο στο DVI
MetalGearFan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν δουλέψει το ps3, στο κατάστημα που θα επιστρέψω την οθόνη θα τους πω "μα ο Thresh μου είπε πως υποστηρίζεται έτσι κι αλλιώς στο HDMI" και θα μου πουν "ποιος ?" και θα τους πω "ο Thresh που έχει 40.522 μηνύματα !" Αστειεύομαι αλλά μόλις ανακάλυψα αυτήν την π**στια που λέγεται hdcp και θέλω να είμαι προσεκτικός. Αν είναι μια εταιρία που θα την υποστήριζε είναι η Sony. Εκτός αυτού γενικά προτείνεται από άποψη ποιότητας εικόνας τέτοιο monitor ή να στραφώ σε κανονική HD TV ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 δυστυχώς δεν πρόκειται να με δεις να προτείνω monitor με tv tuner γιατί όλα αυτά είναι με TN Panel, άρα ή κάτι σαν αυτό που προτείνει η NickTG το οποίο βέβαια δεν έχει ηχεία ή σε κανονική HD TV...
MetalGearFan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 δυστυχώς δεν πρόκειται να με δεις να προτείνω monitor με tv tuner γιατί όλα αυτά είναι με TN Panel, άρα ή κάτι σαν αυτό που προτείνει η NickTG το οποίο βέβαια δεν έχει ηχεία ή σε κανονική HD TV... αυτό ακριβώς είναι το θέμα μου, ΔΕΝ με ενδιαφέρει η τηλεόραση καθεαυτή όχι tv tuner κτλ, θέλω monitor για pc & ps3 μόνο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 αν έχεις σκοπό να συνδέσεις ηχεία ξεχωριστά ok, αλλά αν θες να είσαι μόνο με τα ενσωματωμένα δεν μπορείς να στραφείς πχ στην πρόταση του NickTG...
Προτεινόμενες αναρτήσεις