Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλες φορές μου φαίνεται υπερισχύει το ps3 σε γραφικά και άλλες φορές το xbox 360.

Εγω πιστευω οτι στα γραφικα το ps3 ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο το 360.

Δημοσ.

^ Στο Ninja όπως φαίνεται σίγουρα, το έκανα ποστ γιατί ελπίζω να σταμάτησαν να βλέπουν το PS3 τεχνολογικά σαν δεύτερη κονσόλα και να το φορτώνουν με ports. Έχω δει πολλά multiplat, και όχι μόνο ports, που κάνει μπαμ πως θα μπορούσαν τα γραφικά να δώσουν κάτι περισσότερο.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για το online του ps3: Όταν παίζεις online με άλλους παίκτες μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους μόνο με ακουστικά? Δεν έχει γραπτό chat? Με το ps eye μπορείς να συνομιλείς? Βίντεο τσατ υπάρχει εκτός παιχνιδιού? Επίσης για voice chat τον άλλον πρέπει να τον έχεις friend?

Δημοσ.

^ Στο Ninja όπως φαίνεται σίγουρα, το έκανα ποστ γιατί ελπίζω να σταμάτησαν να βλέπουν το PS3 τεχνολογικά σαν δεύτερη κονσόλα και να το φορτώνουν με ports. Έχω δει πολλά multiplat, και όχι μόνο ports, που κάνει μπαμ πως θα μπορούσαν τα γραφικά να δώσουν κάτι περισσότερο.

Ναι ειναι αληθεια αυτο που λες. Βεβαια στις αποκλειστικοτητες φαινεται και ξεχωριζει μια κονσολα.

Δημοσ.

little big planet απο εμενα (και το πρωτο και το δευτερο)

βεβαια πες μας τι τυπου παιχνιδια της αρεσουν!

+1 απο μενα για αυτους τους 2 τιτλους.

Δημοσ.

+ buzz ελληνικο παγκοσμιο quiz ( με ασυρματα buzzers) ειδικα αν ειστε 2 ζευγαρια μαζι ειναι ολα τα λεφτα !!!!

Φοβερο παιχνιδι και με μεγαλη παρεα οπως λες ολα τα λεφτα!!!!

Δημοσ.

μια ερώτηση παιδιά..... το ps3 κολαει οταν παιζω καποιο game λογικα δεν διαβαζει το ματακι.... μπορω να κατεβασω Online το pro2012 και να το τρεχω απο το σκληρο?

Δημοσ.

εχω πολυ καιρο να μπω psn Λογω custom firmware.

απο αυτα που θυμαμαι ειναι οτι σου εδινε τα παιχνιδια μεσω Psn αλλα τα πληρωνες(25-30)ευρω.Ελπιζω να υπαρχει και να μπορεις να το αγορασεις ετσι,κανε μια βολτα απο το Psn γραψε τι θες και δες τι θα σου βγαλει.

Δημοσ.

25-30??? τζαμπα ειναι το pro 60 το πληρωσα σε dvd.

Δεν νομίζω να υπάρχει το προ στο psn. Και να υπάρχει ένα 50αρακι θα το εχει σιγουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...