Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 3 απ' όλα αυτά δίνω βάση πλέον, PC, PS3, X360. Tα άλλα τρώνε σκόνη.

Πολύ περιαστιακά να ανοίξω το PSP και NDS.

Τι να κάνω, οταν βγήκαν τα ήθελα, μάζευα λεφτά και τα χτυπούσα.

Άσε που τα θέλω και για συλλογή (είναι και άλλες κονσόλες που δεν τις αναφέρω). ^_^

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε 3 απ' όλα αυτά δίνω βάση πλέον, PC, PS3, X360. Tα άλλα τρώνε σκόνη.

Πολύ περιαστιακά να ανοίξω το PSP και NDS.

Τι να κάνω, οταν βγήκαν τα ήθελα, μάζευα λεφτά και τα χτυπούσα.

Άσε που τα θέλω και για συλλογή (είναι και άλλες κονσόλες που δεν τις αναφέρω). ^_^

Πόσο θα ήθελα να είχα και γω όλες αυτές τις πλατφόρμες. Πραγματικά πρέπει να έχεις ρίξει πολλές ώρες σε όλα αυτά! :whistle:

Δημοσ.

Πόσο θα ήθελα να είχα και γω όλες αυτές τις πλατφόρμες. Πραγματικά πρέπει να έχεις ρίξει πολλές ώρες σε όλα αυτά! :whistle:

ενα 360 σου λειπει.

Κ εγω σε E6600 3GB ram Κ gts250 παιζω στον σταθερο..

Δημοσ.

ενα 360 σου λειπει.

Κ εγω σε E6600 3GB ram Κ gts250 παιζω στον σταθερο..

Είσαι πολύ καλύτερα από το δικό μου σύστημα (εκτός από την RAM, αν και πιστεύω τα 3 είναι μια χαρά). Ένα xbox και είμαστε κομπλέ! :mrgreen:

Δημοσ.

Τις πιο πολλές τις έριξα στα GameBoy με τις κασέτες Pokemon (γι' αυτό πήρα NDS, για την Diamond/Pearl).

Μετά έρχεται το PC όπως τα υπολογίζω, Xbox360 και PS3.

Για να τα αποκτήσω όμως δούλευα όλη μέρα, ένα καλοκαίρι. Tο πρωί πήγαινα σε Internet Caffe (09:00-15:00) και μετά delivery (18:00 μέχρι όσο πάει). Έτσι έκανα το PC, πήρα το Wii και τα Z2300. ;)

Δημοσ.

Τις πιο πολλές τις έριξα στα GameBoy με τις κασέτες Pokemon (γι' αυτό πήρα NDS, για την Diamond/Pearl).

Μετά έρχεται το PC όπως τα υπολογίζω, Xbox360 και PS3.

Για να τα αποκτήσω όμως δούλευα όλη μέρα, ένα καλοκαίρι. Tο πρωί πήγαινα σε Internet Caffe (09:00-15:00) και μετά delivery (18:00 μέχρι όσο πάει). Έτσι έκανα το PC, πήρα το Wii και τα Z2300. ;)

Μια χαρά. Και εγώ θα πιάσω δουλειά το καλοκαίρι πάλι να βγάλω κανά φράγκο να το έχουμε για καμία αναβάθμιση pc ή 360. Θα δείξει. :rolleyes:

Δημοσ.

εγω παλι εχω ps3 αλλα θελω να παρω και το X360!απο την μια θελω και απο την αλλη λεω αστο τζαμπα λεφτα!

βασικα βρηκα ενα X360 μεταχειρισμενο στα 100Ε με jasper μητρικη joystick κλπ, αλλα εψαχνα περισσοτερο να βρω η κονσολα να ειναι RGH ετσι ωστε να μην χρειαστει να χαλασω ενα καρο λεφτα και για το 360 για τα παιχνιδια!!

εσεις τι λετε?αξιζει ή οχι?

το live δεν με ενδιαφερει

Υ.Γ.@naruto στο ειπα οτι θα το μετανιωσω? :fear:

Δημοσ.

εγω παλι εχω ps3 αλλα θελω να παρω και το X360!απο την μια θελω και απο την αλλη λεω αστο τζαμπα λεφτα!

βασικα βρηκα ενα X360 μεταχειρισμενο στα 100Ε με jasper μητρικη joystick κλπ, αλλα εψαχνα περισσοτερο να βρω η κονσολα να ειναι RGH ετσι ωστε να μην χρειαστει να χαλασω ενα καρο λεφτα και για το 360 για τα παιχνιδια!!

εσεις τι λετε?αξιζει ή οχι?

το live δεν με ενδιαφερει

Υ.Γ.@naruto στο ειπα οτι θα το μετανιωσω? :fear:

Ε το πολύ πολύ να μείνεις με το ps3 και το pc (που είναι πολύ δυνατό!). :mrgreen:

Δημοσ.

Ε το πολύ πολύ να μείνεις με το ps3 και το pc (που είναι πολύ δυνατό!). :mrgreen:

ετσι το κοβω και εγω!δεν νομιζω να το παρω το X360 (προς το παρων τουλαχιστον :mrgreen: )

μπορει να παω να παρω κανα παιχνιδακι για το ps3 γτ εχω βαρεθει ολο φιφα και φιφα!

εχετε να προτεινετε κανενα καλο(?), ή καμια καλη προσφορα απο ελλαδα ειτε απο εξωτερικο, να παιζετε το game!

Υ.Γ.εχω καιρο (μπορει και χρονια) να μαρεσει ενα παιχνιδι τοσο πολυ ετσι ωστε να κατσω πχ σε 2-3 μερες να το τερματισω!γενικα σπανια θα με εντυπωσιασουν games :eek:

Δημοσ.

ετσι το κοβω και εγω!δεν νομιζω να το παρω το X360 (προς το παρων τουλαχιστον :mrgreen: )

μπορει να παω να παρω κανα παιχνιδακι για το ps3 γτ εχω βαρεθει ολο φιφα και φιφα!

εχετε να προτεινετε κανενα καλο(?), ή καμια καλη προσφορα απο ελλαδα ειτε απο εξωτερικο, να παιζετε το game!

Υ.Γ.εχω καιρο (μπορει και χρονια) να μαρεσει ενα παιχνιδι τοσο πολυ ετσι ωστε να κατσω πχ σε 2-3 μερες να το τερματισω!γενικα σπανια θα με εντυπωσιασουν games :eek:

Τι παιχνίδι περίπου ψάχνεις? Sport,fps,action-adventure τι?

Δημοσ.

@kjtzemis

Με 12€ παίρνεις μια δεκάδα, δεν είναι και πολλά τα λεφτά.

Απο το να κάνεις RGH σε μαγαζί/άτομο και μετά να δώσεις άλλα 100+ για σκληρό, καλύτερα φλασάρισμα που μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.

Δημοσ.

Τι παιχνίδι περίπου ψάχνεις? Sport,fps,action-adventure τι?

ξερω και εγω?δεν εχω συγκεκριμενη αδυναμια σε καποια κατηγορια!!ολα σχεδον τα παιχνιδια παιζω αρκει να αξιζουνε!αυτα που δεν μπορω ουτε να βλεπω ειναι του στυλ skyrim,WoW κλπ!

απο σπορ παιχνιδια μαρεσουνε τα ποδοσφαιρακια (λατρεια μου :mrgreen: )!μπασκετ εχω παιξει στο ps2 καποια nba live,2K (το 2Κ ητανε πολυ καλο στα γραφικα και στο gameplay) αν και δεν ειμαι φαν του μπασκετ!

@kjtzemis

Με 12€ παίρνεις μια δεκάδα, δεν είναι και πολλά τα λεφτά.

Απο το να κάνεις RGH σε μαγαζί/άτομο και μετά να δώσεις άλλα 100+ για σκληρό, καλύτερα φλασάρισμα που μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.

νταξει δεν ειναι πολλα τα λεφτα μεχρι κανα 20Ε εχω να δωσω, αλλα οχι και να πληρωνω 50αρια και 70αρια για ενα παιχνιδι (αυτο δεν το εχω κανει ουτε στο ps3, μονο στο ps2 ειχα δωσει τα λεφτα της ζωης μου αλλα τοτε ημουνα μικρος οποτε)

αυτη η δεκαδα τι παιχνιδια θα εχει μεσα πριν καμια 2ετια πιστευω ε?

Δημοσ.

ξεκινα heavy rain.

πολυ το καθυστερησες :Ρ

offtopic κοιταζα τις προαλλες για το συγκριμενο και εχει 16 διαφορετικα endings αναλογα τις πραξεις σου..

Δημοσ.

ξεκινα heavy rain.

πολυ το καθυστερησες :Ρ

offtopic κοιταζα τις προαλλες για το συγκριμενο και εχει 16 διαφορετικα endings αναλογα τις πραξεις σου..

το ειχα νοικιασει τις προαλες αλλα δεν ειχα move και το επαιζε με το joystick δεν επαιξα σχεδον καθολου!απλα πηρα τον τυπο τον εβαλα για μπανιο τον εντισα αν θυμαμε καλα μολις βγηκε απτο μπανιο ειχε παρει μια πετσετα για να σκουπισει τα μαλια και μου εδιχνε στην οθονη να κανω πανω κατω το joystick το εκανα αλλα τπτ ουτε που κουνιοτανε το παρατησα και εγω και ετσι δεν ειδα τι παιχνιδι ειναι αυτο!

βασικα τι ιστορια εχει τι προσπαθεις να κανεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...