Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες μουρθε φλασια, λεω να παω τωρα το απογευμα να τσιμπησω ενα παιχνιδακι για το 3 στα 30-40Ε.εχετε καποιο να μου πρωτεινετε?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι ειδους παιχνιδι θελεις; τι στυλ;

δεν εχω κατι στο μυαλο μου, καλο νανε και οτι ναναι, εκτος απο rpg και τις μλκιες με τα ζομπιε γιατι με λαμπαδιαζουν αυτα. :mrgreen:

Δημοσ.

αν και θα προτεινα να περιμενεις λιγακι μη τυχον και πεταξει κανα καταστημα "προσφορες" σε παιχνιδια μεχρι την πεμπτη

Δημοσ.

ασχετο τελειως.

το U3 τοσο πολυ επεσε σε τιμη;

ειχα παει χτες απο τα ΜΜ και το ειχε στα 39.90

εγω απο το σαββατο παιζω mass effect 3 και πραγματικα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ(ασχετα βεβαια οτι στα βιντεο κολλαει σα διαολος-ευτυχως δεν κολλαει ουτε δειγμα στο gameplay)

Δημοσ.

αν και θα προτεινα να περιμενεις λιγακι μη τυχον και πεταξει κανα καταστημα "προσφορες" σε παιχνιδια μεχρι την πεμπτη

γιατι και να βγαλουν προσφορες στα παιχνιδια θα τις προλαβουμε?λιγοι θα ειναι αυτοι που θα τις προλαβουν και αυτοι μονο αν παν απο νωρις το πρωι, δεν θυμασε τι ειχε γινει με τα 5αρια των multirama?

θα πηγαινα για UC3 που ειχε 45Ε αλλα οχι γιατι δεν εχω τελειωσει ουτε καν το 1, οποτε εχω καιρο μεχρι το 3, μπορει να κατευει και αλλο.

Δημοσ.

τι καταστηματα εχεις εκει kj? online παραγγελιες δε μπορεις να κανεις; η τα παιρνεις απευθειας απο τα μαγαζια;

Δημοσ.

public,multirama,κωτσοβολο,eshop & get it now(για online παραγγελειες) και αλλα πολλα καταστηματα με ηλεκτρικα.

δεν εχω προβλημα και online να τα παραγγειλω.

πλαισιο δυστυχως δεν εχουμε οποτε αν θελησω να παραγγειλω εχει μεταφορικα τα οποια δεν γνωριζω ποσο κωστιζουν.

γιατι ρωτας mtzs?

Δημοσ.

απο μενα RDR η batman arkham asylum. Με σαφη προτιμηση στο πρωτο. Δεν το εβγαλαν αδικα GOTY (θα μου πεις και το batman AA goty το βγαλανε)

UC3 δε σου λεω μιας και δεν εχεις τερματισει ακομη το 2, θαταν φρονιμο να το παρεις μετα το 2 οταν εχει πεσει κι αλλο η τιμη του

Επισης αν εχεις τερματισει GOW2 ειναι καιρος να πας στο 3. Οι αλητες στα Multirama + public το εχουν 29 ευρω οταν ξεκιναει απο 16 στο σκρουτζ. Πανε εκει και πεστους να στο δωσουν με ενα 20ρικο και δειξτους τη σελιδα στο σκρουτζ

Ακομη δεν εχεις δει φουλ γραφικα στο ΠΣ3 και το εχεις αρκετο καιρο οποτε πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο μενα RDR η batman arkham asylum. Με σαφη προτιμηση στο πρωτο. Δεν το εβγαλαν αδικα GOTY (θα μου πεις και το batman AA goty το βγαλανε)

UC3 δε σου λεω μιας και δεν εχεις τερματισει ακομη το 2, θαταν φρονιμο να το παρεις μετα το 2 οταν εχει πεσει κι αλλο η τιμη του

Επισης αν εχεις τερματισει GOW2 ειναι καιρος να πας στο 3. Οι αλητες στα Multirama + public το εχουν 29 ευρω οταν ξεκιναει απο 16 στο σκρουτζ. Πανε εκει και πεστους να στο δωσουν με ενα 20ρικο και δειξτους τη σελιδα στο σκρουτζ

Ακομη δεν εχεις δει φουλ γραφικα στο ΠΣ3 και το εχεις αρκετο καιρο οποτε πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ

το batman μπορω να το βρω και για το pc απο το ιντερνετ δεν θυμασε που σου ειχα πει οτι το ειχα και δεν εκανε save (τωρα που βρηκα πως γινετε save θα το ξαναβαλω).

το red dead σε εχω ακουσει πολλες φορες να το προτεινεις, τοσο καλο ειναι?μπορεις να μου πεις λιγο πανω κατω τι ιστορια εχει ή τι προσπαθεις να κανεις?ειναι καπως σαν το Gun για το pc (δεν ξερω αν το εχεις δει, το εχω τερματισει εδω και καμια 6αετια, πολυ καλο για την εποχη του)?το red dead εχει καλα γραφικα?

Υ.Γ.πες μου οτι εχει και μονομαχιες σε στυλ ρωσικης ρουλετας οπως ειναι σε κατι ωραια εργακια που μολις παει ακριβως το ρολοι ξεκιναει το πιστολιδι).

οχι το gow2 δεν το εχω ξεκινησει καν, μονο το gow1 τελειωσα και αποτι βλεπω στο gow2 θα παω μετα το UC1.

θα γελανε μαζι μου αν παω στο καταστημα να τους κανω παζαρια τετοιοι κλεφτες, αλλωστε δεν ειναι τυχαια μαγαζια αλλα αλυσιδες :/

EDIT:UC1 chapter 17 εκει με τις μλκιες τα σπαστικα τα ζομπι.εκει που επαιζα και ανεβηκα σε εκεινο το σκηνι και με κυνηγαγαν αυτα απο πισω εφαγε ενα lag το ps3 αστα να πανε, κολλησε δεν εκανε τιποτα, παταγα το PS button τιποτα το εκλεισα και εγω και ησυχασα :mrgreen:

πρωτη φορα βλεπω κονσολα να κολλαει το παιχνιδι :whistle:

λετε να φταιει που το ειχα ανοιχτο απο της 2 η ωρα το μεσημερι (δεν επαιζα ομως ηταν σαν αναμονη), επαιξα κανα 10λεπτο κατα της 7 η ωρα και αλλη καμια ωρα τωρα πριν λιγο.λετε να κολλησε γιαυτο ή εγινε τιποτε αλλο?δοκιμασα να ξανανοιξω το ps3 μια χαρα ανοιξε.

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.

Το εχεις ακομη το SEGA Master System II??

Εμενα η παλαιοτερη που εχω ακομη ειναι ενα Atari.

Απο τον αδερφό μου έχει μείνει, αλλά ναί, το έχω και είναι λειτουργικό, μαζί με το Indiana Jones.

λετε να φταιει που το ειχα ανοιχτο απο της 2 η ωρα το μεσημερι (δεν επαιζα ομως ηταν σαν αναμονη), επαιξα κανα 10λεπτο κατα της 7 η ωρα και αλλη καμια ωρα τωρα πριν λιγο.λετε να κολλησε γιαυτο ή εγινε τιποτε αλλο?δοκιμασα να ξανανοιξω το ps3 μια χαρα ανοιξε.

Αν δεν το έχεις παίξει το RDR, αξίζει σίγουρα, αλλά κοίτα να το βρείς σε λογική τιμή.

Είναι ενδιαφέρον και αρκετά εθυστικό παιχνίδι.

Και το δικό μου PS3 έχει φάει κολλήματα με τα Uncharted, αλλά με το 2ο και το 3ο.

Δεν είναι θέμα το πόσες ώρες το έχεις ανοιχτό, εγώ καλοκαίρι με 35+ βαθμούς έπαιζα 8ωρα και δεν κολλούσε.

Είναι πως θα κάτσει το παιχνίδι, αν δεν διαβαστεί κάτι σωστά..

Δημοσ.

κολληματα εχω τυχει σε GTA IV,U3 και τωρα στο mass effect οπου ξαφνικα παγωσαν ολα(ευτυχως δεν εχασα πολυ παιχνιδι).Πραγματικα ειναι σοκαριστικο ωρες ωρες!Να ηταν pc λες παει στο διαλο κολλησε με κατι..

Δημοσ.

Υ.Γ.πες μου οτι εχει και μονομαχιες σε στυλ ρωσικης ρουλετας οπως ειναι σε κατι ωραια εργακια που μολις παει ακριβως το ρολοι ξεκιναει το πιστολιδι).

θα γελανε μαζι μου αν παω στο καταστημα να τους κανω παζαρια τετοιοι κλεφτες, αλλωστε δεν ειναι τυχαια μαγαζια αλλα αλυσιδες :/

εχει μονομαχιες αγριας δυσης το πιο γρηγορο πιστολι και παρα πολλα αλλα, λασο, να κυνηγας αρκουδες μπουφαλο, τιγρεις, ανθρωπους μονομαχιες, ειναι φοβερο σου λεω

Εγω τους εχω κανει πολλα χουνερια σε πλαισιο και Mediamarkt απλα βαριεμαι να τα γραφω. στυλ παζαριου εννοω

http://www.youtube.com/watch?v=afhcpsLIh_4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...