Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δανειστικα απο τον αναδεχτο μου το Gran Turismo 5 να δω πως ειναι, δεν το επαιξα ακομη αυριο θα το παιξω τωρα, λογικα θα παω στο Gow2 γιατι με τοσο uncharted στο τελος θα το βαρεθω και δεν το θελω.

Δημοσ.

Έχει το unch 1 crushing;;

Το τερμάτισα στο hard και δεν μου ξεκλείδωσε crushing.

Περιεργα πραγματα...:X :X :X

Εμενα παντως μετα το hard το crushing ξεκλειδωθηκε κανονικα.

Μηπως κατα την διαρκεια του playthrough αλλαξες καθολου το επιπεδο δυσκολιας?

Δημοσ.

δανειστικα απο τον αναδεχτο μου το Gran Turismo 5 να δω πως ειναι, δεν το επαιξα ακομη αυριο θα το παιξω τωρα, λογικα θα παω στο Gow2 γιατι με τοσο uncharted στο τελος θα το βαρεθω και δεν το θελω.

αν δεν βαριεσαι,κατεβασε πρωτα και ΟΛΑ τα patches+updates.(θελει πολυ ωρα κ τουλαχιστον 2-3 γιγα στον δισκο σου)να δεις πως ειναι το GT5.Εγω ειδα αλλο παιχνιδι μετα το version 2.00

Δημοσ.

τον ξαναπολεμαω τον ποσειδωνα στον αδη? Γιατι ηδη τον σκοτωσα μια φορα!

το yakuza δεν το πολυεπαιξα αλλα δεν με εντυπωσιασε. Θα το ξαναδοκιμασω το καλοκαιρι

Δημοσ.

αυτα το καλοκαιρι. Μετα το gow θα πιασω πιθανον uncharted 2

εποιασα UC2 αντι για Gow2, κοιτα απο θεμα γραφικων (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) δεν τρελαθηκα πανω κατω τα ιδια μου φενοντε με αυτα του UC1 (ξερω θα μου την πει ο mtzs :mrgreen: ), απο θεμα ομως παιχνιδιου ειναι φοβερο, ειμαι στο chapter 4 (15%) και μεχει πορωσει,ειδικα το 2 chapter ειναι πολυ καλο. :mrgreen:

Δημοσ.

Ούτε εγώ εντυπωσιάστηκα με το Uncharted2, στο 3 όμως ναί, είπα wow!

Eίναι το 2ο παιχνίδι κονσόλας που με έκανε να το πώ.

Δημοσ.

εποιασα UC2 αντι για Gow2, κοιτα απο θεμα γραφικων (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) δεν τρελαθηκα πανω κατω τα ιδια μου φενοντε με αυτα του UC1 (ξερω θα μου την πει ο mtzs :mrgreen: )

Σε καμια περιπτωση δε στη λεω kj. Ειναι αυτο που εχω πει πολλες φορες εδω μεσα. Το U2 ειναι το πιο ισσοροπημενο U απο αποψη gameplay και γραφικων μαζι. Σε καμια περιπτωση δεν εχει τα γραφικα του 3 αλλα και δεν ειναι τοσο γελοια ευκολο οσο το 3

Οταν προχωρησεις τα chapters και το ολοκληρωσεις θα διαπιστωσεις οτι η συνολικη γευση στα γραφικα που σου αφηνει ειναι 2 σκαλια παραπανω απο το 1 (γιατι βελτιωνονται αρκετα οσο περναν τα chapters). Σε καμια περιπτωση ομως για μενα δε φτανει τα γραφικα του GOW 3. Ειναι σα να παιρνεις μια προγευση !!!

Δημοσ.

Ούτε εγώ εντυπωσιάστηκα με το Uncharted2, στο 3 όμως ναί, είπα wow!

Eίναι το 2ο παιχνίδι κονσόλας που με έκανε να το πώ.

Αυτο και το GOW3 ειναι τα παιχνιδια που θα σε αφησουν κυριολεκτικα με το στομα ανοικτο!!

Δημοσ.

Αυτο και το GOW3 ειναι τα παιχνιδια που θα σε αφησουν κυριολεκτικα με το στομα ανοικτο!!

Με αυτά τα δύο είπα wow (Uncharted3, GoW3), και μέχρι τώρα είναι τα μοναδικά παιχνίδια αυτής της γενιάς κονσολών.

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση δε στη λεω kj. Ειναι αυτο που εχω πει πολλες φορες εδω μεσα. Το U2 ειναι το πιο ισσοροπημενο U απο αποψη gameplay και γραφικων μαζι. Σε καμια περιπτωση δεν εχει τα γραφικα του 3 αλλα και δεν ειναι τοσο γελοια ευκολο οσο το 3

Οταν προχωρησεις τα chapters και το ολοκληρωσεις θα διαπιστωσεις οτι η συνολικη γευση στα γραφικα που σου αφηνει ειναι 2 σκαλια παραπανω απο το 1 (γιατι βελτιωνονται αρκετα οσο περναν τα chapters). Σε καμια περιπτωση ομως για μενα δε φτανει τα γραφικα του GOW 3. Ειναι σα να παιρνεις μια προγευση !!!

ναι αυτο ξεχασα να το γραψω οτι δεν με εντυπωσιασαν τα γραφικα του αλλα ποιος ξερει εχει τοσο δρομο ακομη το παιχνιδι και σηγουρα δεν εχει δειξει ολο του το πακετο απτο chapter 4 που το εχω.

Δημοσ.

Με αυτά τα δύο είπα wow (Uncharted3, GoW3), και μέχρι τώρα είναι τα μοναδικά παιχνίδια αυτής της γενιάς κονσολών.

Συμφωνω και επαυξανω αν και θα βαζα στην λιστα και το Heavy Rain.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...