Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι, ναί, είναι φοβερό, αλλά όχι, δεν με έκανε να πώ wow όπως είπα στα δύο προηγούμενα..

Με εντυπωσίασε απο όλες τις απόψεις (ειδικά story), αλλά δεν είπα wow, παραμόνο στο motel με την δημοσιογράφο (αν με πιάνεις :mrgreen: ).

Δημοσ.

δε νομιζω πως θα θελες να σε πιασει :rolleyes: :rolleyes:

Αλλος επιασε τη δημοσιογραφο :mrgreen: Απιστευτο κολαρακι !!!!

Δημοσ.

λογικα με move αλλα εχει κατι κινησεις(να περασεις μετα απο ηλεκτροφορα καλωδια κλπ)που σιγουρα θες μοχλο.

να αναφερω οτι σημερα κατεβασα απ το psn το I Am Alive.Μετραει πολυ σαν παιχνιδιχαλαλι το 10αρικο που ειχε :Ρ

Δημοσ.

λογικα με move αλλα εχει κατι κινησεις(να περασεις μετα απο ηλεκτροφορα καλωδια κλπ)που σιγουρα θες μοχλο.

να αναφερω οτι σημερα κατεβασα απ το psn το I Am Alive.Μετραει πολυ σαν παιχνιδιχαλαλι το 10αρικο που ειχε :Ρ

το κατευασες δλδ και το εχεις ολοκληρο?

Δημοσ.

το κατευασες δλδ και το εχεις ολοκληρο?

yeap,κατεβαζεις το demo κ μετα σου εχει αν θες να το ξεκλειδωσεις ολο(κανονικη τιμη ειναι στα 14.99)

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι, ναί, είναι φοβερό, αλλά όχι, δεν με έκανε να πώ wow όπως είπα στα δύο προηγούμενα..

Με εντυπωσίασε απο όλες τις απόψεις (ειδικά story), αλλά δεν είπα wow, παραμόνο στο motel με την δημοσιογράφο (αν με πιάνεις :mrgreen: ).

Καλα αυτα ειναι και γουστα αν και κατα τεκμηριο το παιχνιδι αυτο ητανε πραγματικα σταθμος για αυτην την γενια.

Οσο για αυτην την δημοσιογραφο εχεις καθε λογο να λες wow!!;)

δε νομιζω πως θα θελες να σε πιασει :rolleyes: :rolleyes:

Αλλος επιασε τη δημοσιογραφο :mrgreen: Απιστευτο κολαρακι !!!!

:X :X :X

Δημοσ.

yeap,κατεβαζεις το demo κ μετα σου εχει αν θες να το ξεκλειδωσεις ολο(κανονικη τιμη ειναι στα 14.99)

κατσε για να σε ποιασω, πρωτα κατευασες το ντεμο και επειτα το αγορασες με 15Ε ολοκληρο το παιχνιδι.

μπας και υπαρχει καμια τετοια τιμη και στο fifa street εκει γυρω στα 20Ε?

Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για κολαρακια. Απαιχτο της μαυρομαλας στο U2, Την ειδες kj η δεν εφτασες ακομη εκει;

Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για κολαρακια. Απαιχτο της μαυρομαλας στο U2, Την ειδες kj η δεν εφτασες ακομη εκει;

ρε mtzs μες στο μυαλο μου εισαι ρε φιλε.ηθελα να το γραψω χθες αλλα το ξεχασα μιας και βιαζομουνα να φυγω την ωρα που εγραφα το ποστ μου για το U2.

φοβερο κολαρακι :mrgreen:

πολυ καλυτερη πιστεω απο την γκομενα του UC1.

Δημοσ.

ρε mtzs μες στο μυαλο μου εισαι ρε φιλε.ηθελα να το γραψω χθες αλλα το ξεχασα μιας και βιαζομουνα να φυγω την ωρα που εγραφα το ποστ μου για το U2.

φοβερο κολαρακι :mrgreen:

πολυ καλυτερη πιστεω απο την γκομενα του UC1.

λετε για εκει στο ξενοδοχειο που καβαλιουνται;χαχαχα επικ σκηνη :Ρ

kj ναι κατεβαζεις το "demo" Περιπου 2 γιγα και μετα αγοραζεις το κλειδι για 15 ευρα(6KB) ωστε να ξεκλειδωσει το παιχνιδι.Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο!!!!

Δημοσ.

λετε για εκει στο ξενοδοχειο που καβαλιουνται;χαχαχα επικ σκηνη :Ρ

kj ναι κατεβαζεις το "demo" Περιπου 2 γιγα και μετα αγοραζεις το κλειδι για 15 ευρα(6KB) ωστε να ξεκλειδωσει το παιχνιδι.Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο!!!!

απο την πρωτη σκηνη που την εδιξε εκει στο beach bar εμεινα κοκαλο μετα ηρθε και εδεσε και η epic scene στο ξενοδοχειο.

εγω εχω ειδη το ντεμο του fifa street θα αγορασω το κλειδι μεσα απο το PSN με 15Ε και θα εχω ολοκληρο το παιχνιδι το οποιο εξω στην αγορα το πουλανε 50Ε και 60Ε? :confused: :confused:

Δημοσ.

δεν εχω τσεκαρει,αν δεν βαριεσαι μπες να δεις τωρα,αλλιως περιμενε να γυρισω απο κατι ψωνια που θελω να το τσεκαρω και να σου πω.Χωρις να θελω να σε "φτιαξω" απο τωρα κατι εβλεπα στο special offers αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι για το fifa street η κατι αλλο μπαλοειδες :Ρ

Δημοσ.

δεν εχω τσεκαρει,αν δεν βαριεσαι μπες να δεις τωρα,αλλιως περιμενε να γυρισω απο κατι ψωνια που θελω να το τσεκαρω και να σου πω.Χωρις να θελω να σε "φτιαξω" απο τωρα κατι εβλεπα στο special offers αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι για το fifa street η κατι αλλο μπαλοειδες :Ρ

θα μπω να το κοιταξω σε λιγο.

σε ποια καρτελα να μπω να ψαξω?σε ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα απο PSN παρα μονο απο εκει που κατευαζεις τα demo.

επεισης τα λεφτα για την αγορα πως μπορω να τα πληρωσω?με paysafe card γινετε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...