Xristaras12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 α δεν εχω ιδεα,θυμαμαι τα special offers στα βγαζει στην αρχη.εχω βαζω psn cards των 50ευρω. αν δεν μπορεις να το βρεις εχει πανω πανω δεξια αναζητηση,γραψε το παιχνιδι εκει και θα στο βγαλει.Εγω σε 10 λεπτακια εχω γυρισει παντως!
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 α δεν εχω ιδεα,θυμαμαι τα special offers στα βγαζει στην αρχη.εχω βαζω psn cards των 50ευρω. αν δεν μπορεις να το βρεις εχει πανω πανω δεξια αναζητηση,γραψε το παιχνιδι εκει και θα στο βγαλει.Εγω σε 10 λεπτακια εχω γυρισει παντως! τις PSN cards τις προμηθευεσε απο καταστηματα οπως public,multirama κλπ? υπαρχει πχ των 20Ε ή των 30Ε γιατι τα 50Ε καπως μου φενοντε
Xristaras12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ναι ναι απο τετοια καταστηματα και τα mediamarkt εχουν.Βγαινουν σε 20 και 50 ευρα!
mados Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μιας και μιλαμε για κολαρακια. Απαιχτο της μαυρομαλας στο U2, Την ειδες kj η δεν εφτασες ακομη εκει; Μιλας για την Chloe ετσι?
mtzs Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια αν το fifa street κοστιζει 20 ευρω στο πσν τσιμπηστε το Δεν το συζητω. Για τους φαν του ειδους ειναι πολυ καλο Μιλας για την Chloe ετσι? Οντως για αυτη. Ισως ο ωραιοτερος χαρακτηρας γκομενας σε παιχνιδι. Δε μου ρχεται καποια αλλη στο μυαλο. Την Λαρα παντως την βαζει κατω ανετα
Junior22 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια τι πιστευετε μας κρυβει η sony με το "will vengeance bring redemption"?εγω πιστευω σιγουρα ειναι GoW IV αν και θεωρω πως ειναι καπως χαζο να συνεχιστει η σειρα.εκανε τα κουμαντα του,σκοτωσε ολους τους θεους,ΤΕΛΟΣ!!!ειναι φανερο πως το κανουν μονο για τα λεφτα,αλλα παρ'ολα αυτα θα το τιμησω! Sent from my Nexus S using Insomnia
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια αν το fifa street κοστιζει 20 ευρω στο πσν τσιμπηστε το Δεν το συζητω. Για τους φαν του ειδους ειναι πολυ καλο Οντως για αυτη. Ισως ο ωραιοτερος χαρακτηρας γκομενας σε παιχνιδι. Δε μου ρχεται καποια αλλη στο μυαλο. Την Λαρα παντως την βαζει κατω ανετα κατσε να δεις ανανεομενη λαρα στο καινουριο. ειδα το Trailer απο την E3 και ειναι τουμπανο
mtzs Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια τι πιστευετε μας κρυβει η sony με το "will vengeance bring redemption"?εγω πιστευω σιγουρα ειναι GoW IV αν και θεωρω πως ειναι καπως χαζο να συνεχιστει η σειρα.εκανε τα κουμαντα του,σκοτωσε ολους τους θεους,ΤΕΛΟΣ!!!ειναι φανερο πως το κανουν μονο για τα λεφτα,αλλα παρ'ολα αυτα θα το τιμησω! Sent from my Nexus S using Insomnia Γιατι κατι μου λεει οτι θα ειναι για το βητα;
Junior22 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 δεν νομιζω γιατι για να λεει πως η εκδικηση(που εχει παρθει στο 3) θα φερει την εξιλεωση σημαινει πως ειναι μεταγενεστερο των γεγονοτων του 3..αρα για gow 4 το κοβω και οχι καποιο αλλο gow με ονομα του τυπου gow redemption awaits :-Ρ οποτε το πιο πιθανον ειναι ενα τοσο βαρυ ονομα να βγει για την κυρια κονσολα! Sent from my Nexus S using Insomnia
mados Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 κατσε να δεις ανανεομενη λαρα στο καινουριο. ειδα το Trailer απο την E3 και ειναι τουμπανο Τερματισε πρωτα το uncharted 2 και θα αλλαξεις σιγουρα γνωμη...
vrwmiaris Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 κατσε να δεις ανανεομενη λαρα στο καινουριο. ειδα το Trailer απο την E3 και ειναι τουμπανο λινκ να παρουμε ματι και μεις...
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 λετε για εκει στο ξενοδοχειο που καβαλιουνται;χαχαχα επικ σκηνη :Ρ kj ναι κατεβαζεις το "demo" Περιπου 2 γιγα και μετα αγοραζεις το κλειδι για 15 ευρα(6KB) ωστε να ξεκλειδωσει το παιχνιδι.Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο!!!! μπηκα στο PSΝ να δω πηγα δεν θυμαμε σε ποια καρτελα βρηκα το fifa street ελεγε στον τιτλο full game και εγραφε και απο κατω τιμη 70Ε πιο ακριβο και απο τα μαγιαζια. Τερματισε πρωτα το uncharted 2 και θα αλλαξεις σιγουρα γνωμη... να σου πω οτι το καινουριο Tomb Raider δεν ηρθε ακομη και θα μας αφησει εκπληκτους για αλλη μια φορα η ... λαρα ασε ειμαι στο chapter5 εκει ξες μες στην πολυ μωρε που μοιαζει για αιγυπτο και με εσωσε η γκομενα σε μια φαση και εδιχνε το βιντεο οπως κατευενε απο το αμαξι μπηκε καβαλα στον drake ω ρε μανα μου λεω καλοπερναει αυτος :mrgreen: λινκ να παρουμε ματι και μεις... πατα στο youtube uncharted 2 chloe και ολο και κατι θα σου βγαλει EDIT:οπα φιλε σορρυ νομιζα οτι ελεγες για την γκομενα απο το UC2, τεσπα παρε μια γευση απο την καινουρια λαρα Link
ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Είμαι λίγο άκυρος αλλά τέσπα. Σε λίγο καιρό θα παραγγείλω ένα παιχνίδι για το ps3 και είμαι ανάμεσα σε batman arkham city και red dead redemption εσείς τι θα κάνατε και για πιο λόγο; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή Καλή Ανάσταση!
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Είμαι λίγο άκυρος αλλά τέσπα. Σε λίγο καιρό θα παραγγείλω ένα παιχνίδι για το ps3 και είμαι ανάμεσα σε batman arkham city και red dead redemption εσείς τι θα κάνατε και για πιο λόγο; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή Καλή Ανάσταση! με αυτη σου την ερωτηση εχεις βαλει ειδη σε δηλειμα τον mtzs. δεν μπορω να σου πρωτεινω κατι γιατι δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 παιχνιδια.εχω παιξει το παλιο batman πριν το arkham city το arkham asylum και μεχρι το σημειο που το ειχα παιξει ηταν φοβερο παιχνιδακι ωραια γραφικα (τοπαιζα σε μια 20" του pc φαντασου σε μια 40" στο ps3 πως θαναι). Επεισης καλη ανασταση και καλο πασχα.
mados Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 να σου πω οτι το καινουριο Tomb Raider δεν ηρθε ακομη και θα μας αφησει εκπληκτους για αλλη μια φορα η ... λαρα ασε ειμαι στο chapter5 εκει ξες μες στην πολυ μωρε που μοιαζει για αιγυπτο και με εσωσε η γκομενα σε μια φαση και εδιχνε το βιντεο οπως κατευενε απο το αμαξι μπηκε καβαλα στον drake ω ρε μανα μου λεω καλοπερναει αυτος :mrgreen: πατα στο youtube uncharted 2 chloe και ολο και κατι θα σου βγαλει EDIT:οπα φιλε σορρυ νομιζα οτι ελεγες για την γκομενα απο το UC2, τεσπα παρε μια γευση απο την καινουρια λαρα Link Ασχετο αλλα ενα κομματι του chapter 5 αποτελουσε το demo του παιχνιδιου. Σε ποιο σημειο εισαι σε αυτο το chapter? ειναι ενα απο τα πιο απλα νομιζω. Είμαι λίγο άκυρος αλλά τέσπα. Σε λίγο καιρό θα παραγγείλω ένα παιχνίδι για το ps3 και είμαι ανάμεσα σε batman arkham city και red dead redemption εσείς τι θα κάνατε και για πιο λόγο; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή Καλή Ανάσταση! Εχοντας παιξει το rdd και το arkham asylum θα σε συμβουλευα να παρεις πρωτα το asylum και μετα να πας στο arkham, καθως ειναι η συνεχεια της σειρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις