optimus_crime Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ακριβως Le mans 24Hr races. το θετικο ειναι οτι πλεον μπορεις να σωσεις οσες ωρες εχεις τρεξει και να συνεχισεις απο εκει την επομενη φορα που θα τρεξεις το παιχνιδι. Λολ, ας κάνουν και καμία με rounds: until gt6 come out
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Λολ, ας κάνουν και καμία με rounds: until gt6 come out και το gt4 ειχε ρε σεις,αλλα τουλαχιστον σ εκεινο μπορουσες να αλλαζεις απο a spec σε b spec και τελειωνε η υποθεση.. το gt5 σε υποχρεωνει να το τρεξεις εσυ(ο μονος λογος που δεν το εχω βαλει να τρεχει)
mados Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ακριβως αυτος ειναι ο λογος που το ειχα ψιλοπαρατησει το gt5 μεχρι που βγηκε η επιλογη να σωσεις απο κει που χες μεινει και θα το ξαναρχισω για να τελειωσω τους αγωνες που χουν μεινει.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 την επιλογη την εχει μεσα το παιχνιδι η θελει να κανω κανα update?ειναι και το nurburgring 24h
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 αν εχεις την εκδοση 2.00 η μεγαλυτερη(2.06 ειναι η τελευταια)οταν μπεις για πιτ αν θυμαμαι καλα σε ρωταει αν θες να σωσεις. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ event απ τοGT5. ακομα κ οταν βαζεις το παιχνιδι θα σε φορτωνει απ το πιτ στοπ απ ευθειας μεχρι να το τερματισεις το 24ωρο!
mados Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 την επιλογη την εχει μεσα το παιχνιδι η θελει να κανω κανα update?ειναι και το nurburgring 24h αμα εχεις καιρο να παιξεις τοτε θα κανεις το update το οποιο ειναι ουτως σι αλλως υποχρεωτικο για να προχωρησεις στο παιχνιδι.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ok ευχαριστω αδερφια.εχω απο τον φλεβαρη να το πιασω...καλα οτι καινουργιο αυτοκινητο προσθετουν πρεπει παντα να το αγοραζω...?πανε καλα?δωστε κατι τσαμπα ρε γυφτοι της sony.φοβερα πραματα
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ok ευχαριστω αδερφια.εχω απο τον φλεβαρη να το πιασω...καλα οτι καινουργιο αυτοκινητο προσθετουν πρεπει παντα να το αγοραζω...?πανε καλα?δωστε κατι τσαμπα ρε γυφτοι της sony.φοβερα πραματα dlc ειναι δεν σε αναγκαζουν να το αγορασεις. Προσωπικα τα εχω αγορασει ολα μονο και μονο για υποστηριξη του παιχνιδιου μιας κ ειμαι φαν.
Crypton-R- Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ακριβως αυτος ειναι ο λογος που το ειχα ψιλοπαρατησει το gt5 μεχρι που βγηκε η επιλογη να σωσεις απο κει που χες μεινει και θα το ξαναρχισω για να τελειωσω τους αγωνες που χουν μεινει. Αυτό γίνεται και στις υπόλοιπες πίστες Endurance ή μόνο στα 24ωρα;
mados Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αυτό γίνεται και στις υπόλοιπες πίστες Endurance ή μόνο στα 24ωρα; σε ολες φιλε...
pafel82 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 καλησπερα σας,εχω ενα θεμα με ενα ps3 και θα ηθελα μου δωσετε τα φωτα σας......πηρα ενα ps3 απο δω με red light of death περισσοτερο για πειραματισμο στο αν καταφερω να το φτιαξω με βασει τα βιντεο στο ιντερνετ.αλλαξα θερμοαπαγωγικη παστα,εβαλα και ενα υγρο για τις κολλησεις που βαζουν καποιοι,το περασα με το θερμοπιστολο,το ξανασυναρμολογησα και ανοιξε κανονικα αλλα μετα απο 5 λεπτα εβγαλε μηνυμα υπερθερμανσης και εκλεισε μονο του.εχετε καμια ιδεα τι παραπανω να κανω για να λειτουργησει κανονικα?παστα εβαλα μια konig που βρηκα γιατι δεν βρηκα arctic silver 5 που προτεινουν πολλοι αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι το βασικο προβλημα η μαρκα.εχω καποια σεναρια στο μυαλο μου τι να κανω παραπανω αλλα ελεγα μηπως εχει τυχει σε καποιον απο δω και να μου πει τι εκανε,ευχαριστω πολυ
Tilemaxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Απο την στιγμή που άλλαξες πάστα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζει να σβήνει η κονσόλα. Μάλλον θα είναι εντελώς για πέταμα, τι να πώ.
mados Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Επιτέλους θα το συνεχίσω... thanks! και γω ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με σε σενα. το τελευταιο update εδωσε επιτελους την λυτρωση σε αυτο το μεγαλο προβλημα!! Επεξ/σία 28 Μαΐου 2012 από mados
mtzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 καλησπερα σας,εχω ενα θεμα με ενα ps3 και θα ηθελα μου δωσετε τα φωτα σας......πηρα ενα ps3 απο δω με red light of death περισσοτερο για πειραματισμο στο αν καταφερω να το φτιαξω με βασει τα βιντεο στο ιντερνετ.αλλαξα θερμοαπαγωγικη παστα,εβαλα και ενα υγρο για τις κολλησεις που βαζουν καποιοι,το περασα με το θερμοπιστολο,το ξανασυναρμολογησα και ανοιξε κανονικα αλλα μετα απο 5 λεπτα εβγαλε μηνυμα υπερθερμανσης και εκλεισε μονο του.εχετε καμια ιδεα τι παραπανω να κανω για να λειτουργησει κανονικα?παστα εβαλα μια konig που βρηκα γιατι δεν βρηκα arctic silver 5 που προτεινουν πολλοι αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι το βασικο προβλημα η μαρκα.εχω καποια σεναρια στο μυαλο μου τι να κανω παραπανω αλλα ελεγα μηπως εχει τυχει σε καποιον απο δω και να μου πει τι εκανε,ευχαριστω πολυ Το θεμα ειναι το εξης: ξερεις ποσα YLOD ειχε βγαλει πριν η κονσολα? Διοτι απαξ YLOD για παντα YLOD Αν βγαλει μια φορα YLOD μετα ξαναβγαζει κατα 90% συνηθως στο 3μηνο-εξαμηνο ανεξαρτητα με το reflow-αλλαγη παστας κτλπ. Και οσο παει το YLOD γινεται και πιο συχνο μεχρι που η κονσολα παει για πεταμα. Η πιο αξιπιστη λυση για YLOD ειναι το reballing. Κοιταξε το στο ιντερνετ και ψαξε βρες ποιοι το κανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις