Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πάς να επιλέξεις "copy multiple" σου βγάζει τον κίτρινο σταυρό, που σημαίνει οτι απαιτεί PS Plus. Τσέκαρε το.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Μολις αγορασα ενα slim! Πως μπορω να μεταφερω τα παντα απο το παλιο μου;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το περίμενα οτι θα γίνει κάτι τέτοιο..... <_<

Δεν παίζει να μην το πάρουμε, κάπως θα το φέρουμε.

Ίσως από παρεισαγωγές.

Δημοσ.

Ας το έβγαζαν μόνο σε Ευρώπη. Τι έχει πια αυτή η Αμερική;

Για την αμερικη ενας ειναι ο κοσμος φιλε μου

Ειναι εκεινοι,οι ευρωπαιοι ΔΕΝ υπαρχουν και απο την αλλη μερια ειναι οι φιλοι τους οι ιαπωνες και οι εχθροι οι ρωσοι:-D

Δημοσ.

Για την αμερικη ενας ειναι ο κοσμος φιλε μου

Ειναι εκεινοι,οι ευρωπαιοι ΔΕΝ υπαρχουν και απο την αλλη μερια ειναι οι φιλοι τους οι ιαπωνες και οι εχθροι οι ρωσοι:-D

Από την στιγμή που τα παιχνίδια δεν έχουν κανένα είδους όπλο και θανάτους αν ήθελαν να κοιτάξουν το κέρδος τους θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σε οποιαδήποτε άλλη ήπειρο εκτος από την αμερική.

Δημοσ.

Ξεκίνησα uncharted 2. Καλά το παιχνίδι είναι φοβερό όπως το περίμενα. Φοβερό σενάριο, απρόβλεπτο και πολύ ωραίο κλασσικό uncharted gameplay. Είμαι στο 4ο chapter. Αύριο πάλι :mrgreen:

Υ.Γ. @kjtzemis συμφωνώ για όλα όσα έλεγες για τη Chloe. Πολλές φορές έχανα την πλοκή γιατί χάζευα τα "προσόντα" της. :P

Δημοσ.

Ξεκίνησα uncharted 2. Καλά το παιχνίδι είναι φοβερό όπως το περίμενα. Φοβερό σενάριο, απρόβλεπτο και πολύ ωραίο κλασσικό uncharted gameplay. Είμαι στο 4ο chapter. Αύριο πάλι :mrgreen:

Υ.Γ. @kjtzemis συμφωνώ για όλα όσα έλεγες για τη Chloe. Πολλές φορές έχανα την πλοκή γιατί χάζευα τα "προσόντα" της. :P

Τώρα μπορείς να παίξεις online u2 ή όχι επειδή βγήκε η 4.20;

(η καλυτερη σκηνη με την chloe ειναι στις πρωτες cut scenes μετα δεν λεει και πολλα :P)

Δημοσ.

Τώρα μπορείς να παίξεις online u2 ή όχι επειδή βγήκε η 4.20;

(η καλυτερη σκηνη με την chloe ειναι στις πρωτες cut scenes μετα δεν λεει και πολλα :P)

Από όσο έχω ακούσει δεν μπαίνει online. Έχουν βγει διάφοροι τρόποι περίεργοι. Το ψάχνω όμως.

(εκεί που την έπεφτε στον drake? έψαχνα το κουμπί για να γυρίσω πίσω το cutscene αλλά δεν υπήρχε :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...