Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι σου φαινεται περιεργο; εμενα καθολου αν αναλογιστεις την κινηση με το pspE1004 που βγαλανε 5-6 μηνες πριν βγει το psv

αν το βγαλουν παντως εμενα αυτο μου λεει οτι το ΠΣ4 παει για 2014

Καλύτερα... :rolleyes:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι σου φαινεται περιεργο; εμενα καθολου αν αναλογιστεις την κινηση με το pspE1004 που βγαλανε 5-6 μηνες πριν βγει το psv

αν το βγαλουν παντως εμενα αυτο μου λεει οτι το ΠΣ4 παει για 2014

Επειδή δεν μου φαίνεται τόσο έξυπνη κίνηση. Ποιός θα αγοράσει το καινούριο ps3 όταν σε λίγο καιρό θα έρθει το ps4; (υπο φυσιολογικες συνθηκες) :P

Όσοι ενδιαφέρονταν για αυτό θα το είχαν αγοράσει νωρίτερα.

Δημοσ.

Επειδή δεν μου φαίνεται τόσο έξυπνη κίνηση. Ποιός θα αγοράσει το καινούριο ps3 όταν σε λίγο καιρό θα έρθει το ps4; (υπο φυσιολογικες συνθηκες) :P

Όσοι ενδιαφέρονταν για αυτό θα το είχαν αγοράσει νωρίτερα.

Υπονοείς κάτι για μας που το αγοράσαμε το Φεβρουάριο? :P

Δημοσ.

Καλύτερα... :rolleyes:

Για εσάς καλύτερα. Εμείς που το έχουμε από το 2006 το έχουμε βαρεθεί. Πήγαινα Δημοτικό και τώρα δίνω πανελλήνιες (εκ του ήμουν νέος και γέρασα) B)

Δημοσ.

Για εσάς καλύτερα. Εμείς που το έχουμε από το 2006 το έχουμε βαρεθεί. Πήγαινα Δημοτικό και τώρα δίνω πανελλήνιες (εκ του ήμουν νέος και γέρασα) B)

Πω πω πως περνάει ο καιρός ε? :P

Δημοσ.

Υπονοείς κάτι για μας που το αγοράσαμε το Φεβρουάριο? :P

Και εγώ τα Χριστούγεννα το αγόρασα αλλά εντάξει όχι να βγάλουν και καινούριο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για κονσόλα 6 ετών και του xBox 7 ετών; Σιγά μη κλείσουμε και δεκαετία με τις ίδιες κονσόλες. :-)

Δημοσ.

Κι όμως, οι εταρίες αυτό το σκοπό είχαν (και ίσως να το έχουν ακόμα).

Η Microsoft ήθελε να την έχει στην αγορά γύρω στη δεκαετία (γι' αυτό και έβγαλε σχετικά αργά το Kinect) και η Sony κάπου 12 χρόνια.

Δημοσ.

Η Microsoft ήθελε να την έχει στην αγορά γύρω στη δεκαετία (γι' αυτό και έβγαλε σχετικά αργά το Kinect) και η Sony κάπου 12 χρόνια.

Ήθελε. Μπορεί όμως; Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει και ζητάει νέο υλικό. Ό,τι ήταν να δώσουν, το έδωσαν. Δε γίνεται να μείνουμε σε αυτές άλλα 3-4 χρόνια.

Δημοσ.

Οτι και να λέει ο κόσμος, αν δεν πεί το "οκ" η εταιρία για νέα κονσόλα, δεν γίνεται τίποτα.

Δυστυχώς έτσι είναι...

Δημοσ.

προσωπικα ειτε βγει σε 1 χρονο το ps4 ειτε σε 2 δεν με ενδιαφερει, δεν εχω ευχαριστηθει ακομη το ps3 το οποιο εχει ακομη να μας δωσει γραφικαρες που δεν εχουμε δει και παιχνιδαρες.

τι ακριβως βαριεστε?εγω τοσα χρονια ειχα το ps2 και το παρατησα μονο οταν πηρα το pc και μπορουσα και επαιζα παιχνιδια με καλυτερα γραφικα, ποτε μου δεν το ειχα βαρεθει, δεν μπορω να καταλαβω πως βαριεστε το ps3 που εχει να δωσει τοσα πραγματα ακομη και που συνεχως βγαινουν πολυ καλα παιχνιδια, αν εχετε βαρεθει την εμφανιση του πεταξτε του ενα σεντονακι ή ενα σεμεν πανω να μην το βλεπετε :P :P :P (πλακιζω ^_^ :-D).

Δημοσ.

kjtzemis, ό,τι ήταν να πάρουμε από γραφικά σε αυτή τη γενιά, το πήραμε. Το θέμα είναι ότι τραβάνε πίσω και το PC.

Όχι πάντα. Υπάρχουν και παιχνίδια που βγαίνουν πολύ καλύτερα στο PC.

Δημοσ.

Όχι πάντα. Υπάρχουν και παιχνίδια που βγαίνουν πολύ καλύτερα στο PC.

Στη πλειοψηφία τους τα Ports όμως δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι. Θα μπορούσαν να είναι κατά πολύ καλύτερα. Οι υπάρχουσες κονσόλες θέτουν όρια στο PC είτε θέλετε να το πιστέψετε, είτε όχι.

Εντάξει, δεν αντιλέγω, πήρατε τώρα το PS και δε θέλετε να βγει άλλο, αλλά ας είμαστε και λογικοί. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...