Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξεκίνησα το Heavy Rain σήμερα. Έχω φάει άσχημο κόλλημα. Το έκλεισα για να ξεκουραστώ λίγο γιατί μου φαινόταν στο τέλος πως είχε μερικά frame drops. Από όσο διάβασα στο internet όμως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μήπως φταίει που έχω το ps3 σε κάθετη θέση? (slim 250GB). Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια.

Υ.Γ. Με το move έπαιζα και ήταν πολύ ευχάριστο. Με κούρασε όμως η κίνηση του παίκτη μιας και δεν είναι απόλυτα ακριβής.

Τρομερό παιχνίδι! Και γω, τώρα το ξεκίνησα, αλλά εξαιτίας μιας βλακείας σκέφτομαι να το αρχίσω ξανά..Στις δοκιμασίες του πρωταγωνιστή, κατάλαθως βγήκα coward!! !#!=!#

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ακριβώς frame drops αλλά είχε κάτι κολλήματα. Την πρώτη φορά που το έτρεξα με κόλλησε η κονσόλα και αναγκαστικά να κάνω restart. Δεν πατιόταν τίποτα από το controller. Ευτυχώς δεν μου το ξανάκανε.

Δημοσ.

Ο χειρισμός του πάντως είναι αρκετά κουραστικός.Μιλάω για το controller.Με move δεν ξέρω πως είναι.

Δημοσ.

Ο χειρισμός του πάντως είναι αρκετά κουραστικός.Μιλάω για το controller.Με move δεν ξέρω πως είναι.

Με move το παίζω εγώ. Εντάξει λίγο κουραστικός είναι αλλά το ευχαριστιέσαι! :)

Δημοσ.

Με move το παίζω εγώ. Εντάξει λίγο κουραστικός είναι αλλά το ευχαριστιέσαι! :)

Σίγουρα,το παιχνίδι είνα φοβερό.Αλλά με κούραζε κυρίως η αργή κίνηση του παίχτη.

Δημοσ.

Σίγουρα,το παιχνίδι είνα φοβερό.Αλλά με κούραζε κυρίως η αργή κίνηση του παίχτη.

Ναι και εμένα αυτό με κούρασε. Γενικά είναι αργό. Κουράζει μετά από λίγες ώρες.

Δημοσ.

οταν επαιζα εγω μετα απο 1-2 ωρες σε κουραζε.

Μετα απο 15-30 λεπτα ηθελα να το συνεχισω ομως :Ρ

Και εγώ ακριβώς το ίδιο είχα πάθει :P

Δημοσ.

"Παράλληλα, το PlayStation Plus εξακολουθεί να αποτελεί όλο και πιο δελεαστική πρόταση – ειδικά εφόσον το παιχνίδι του μήνα που θα παίξουν δωρεάν οι συνδρομητές του Plus, είναι το Red Dead Redemption (!). " Μόλις το διάβασα τρελάθηκα από τη χαρά μου :mrgreen: !!!!!

"για δύο εβδομάδες μετά τις 5 Σεπτεμβρίου, όλοι οι νέοι συνδρομητές θα μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία με 25% έκπτωση." στις 8 σεπτεμβρη λήγει η συνδρομή μου!!!

Δημοσ.

"Παράλληλα, το PlayStation Plus εξακολουθεί να αποτελεί όλο και πιο δελεαστική πρόταση – ειδικά εφόσον το παιχνίδι του μήνα που θα παίξουν δωρεάν οι συνδρομητές του Plus, είναι το Red Dead Redemption (!). " Μόλις το διάβασα τρελάθηκα από τη χαρά μου :mrgreen: !!!!!

"για δύο εβδομάδες μετά τις 5 Σεπτεμβρίου, όλοι οι νέοι συνδρομητές θα μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία με 25% έκπτωση." στις 8 σεπτεμβρη λήγει η συνδρομή μου!!!

ναι το ειπε στη gamescom χτες.Κ κατι για παιχνιδια ειπε στα 19.99 επισης.

90μερες κανεις συνδρομη;

Δημοσ.

Ναι 3 μηνες αλλα τωρα αοφυ απο οτι φαινεται το ps plus γινεται ολο και καλυτερο θα το σκεφτω για ενα χρονο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...