Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

An την παρουν 150 θα κανω παπαδες καθως θα παρω σχεδον τζαμπα 3ds , απλα δεν το αγγιζω καθολου το πσ3 , λες 150 ? να την παρω το πρωι να την δουν ?

Δημοσ.

Εγω παντως λιγοτερα δε θα την εδινα. Οι ανθρωποι ειναι ξεφτιλες.

Δυο χειριστηρια καινουρια να παρεις θες στην καλυτερη 70 ευρω, και θα σου παρουν για ολα λιγοτερα απο 150.

Και αν παω μετα να την παρω εγω, θα δωσω για οσο κανει μια καινουρια. :P

Δημοσ.

δυο γρήγορες ερωτήσεις

1 όταν βάζω να δω βιντεακια από Youtube μου τα δείχνει με 240p (στο pc τα βλέπω 720p)

υπάρχει λύση ?

2 υπάρχει κάποιο streaming gaming site που να δουλεύει χωρίς να θέλει αναβάθμιση ο flash player ?

κάτι σαν twitch.tv ?

Δημοσ.

1 όταν βάζω να δω βιντεακια από Youtube μου τα δείχνει με 240p (στο pc τα βλέπω 720p)

υπάρχει λύση ?

Mπες στο αμερικανικο store και κατεβασε το νεο Youtube app.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..

Πριν λιγες μερες αγορασα το πσ3 σλιμ 160 γιγα και σημερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..

Επαιζα ονλαιν το cod mw2 για αρκετη ωρα...

Το κλεινω..

Με τα λιγα τα πολλα παω τωρα το βραδυ να ξαναμπω και κρασαρει μολις παει να μπει στο παιχνιδι λιγο μετα το βιντεακι...

Κανω φορματ,ξεβαφτιζομαι στα γαμωσταυριδια,ξαναβαζω το παιχνιδι,ξεβαφτιζομαι στα γαμωσταυριδια,παιζει το παιχνιδι!

Παω να παιξω ονλαιν μ ζηταει update..

Το κανω,ξαναβαζω παιχνιδι και κρασαρει παλι στην αρχη οταν παιζει το λογκο της κατασκευαστριας...

Οταν κρασαρει κλεινει το παιχνιδι και με πεταει στο μενου του playstation...

Με πολυ ψαξιμο ομως καταλαβα οτι κατι παιζει με το ιντερνετ γιατι μολις κλεινω το wireless το παιχνιδι παιζει σα να μη συμβαινει τπτ!!!

Ξερει κανεις τιποτα;;;

Δημοσ.

Λοιπον ξεκαθαρισε το τοπιο...

Για καποιο λογο το παιχνιδι κρασαρει και με πεταει στο μενου του PS αν εχω κανει sign in στο Playstation network...

Τι να κανω ρε παιδια 4-5 μερες το εχω,εχω κανει ολα τα update και δεν ξερω τι φταιει!

Καμια γνωμη;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...