Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@kjtzemis

Αυτά που δίνει η συλλεκτική σε κωδικό είναι ο ένας μήνα δωρεάν PSN+ και τα αποκλειστηκά avatar.

Όλα τα υπόλοιπα (παιχνίδια, θέματα, mini-games, soundtrack, artwork) είναι στο δισκάκι και δεν θα έχεις θέμα.

Και 60€ είναι υπερβολλικά πολλά! Καλύτερα να το πάρεις απο το Store (αν δεν μπορείς απο εξωτερικό).

θα πω σεναν ξαδερφο να μου το παραγγηλει απο το ebay.

εσυ βρηκες ακρη με το Plus?καλο θαταν να το ειχα για κανα μηνα να επαιζα και το RDR μεχρι να το αγορασω.

60Ε οντως ειναι υπερβολικα και δεν τα εδινα σε καμια περιπτωση σε ενα παιχνιδι που μπορει να ειναι πολυ ομορφο αλλα δεν εχω ξαναπαιξει κατι παρομοιο ετσι ωστε να ξερω οτι ναι σιγουρα θα μαρεσει.εδω δεν δινω τα 60Ε για το fifa13 θα τα δωσω για αλλο? :mrgreen:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, δεν μου είπαν κάτι ακόμα.. Και δεν βλέπω να γίνεται κάτι..

κριμα για το plus.

ειπα σεναν ξαδερφο να μου το παραγγηλει απο το ebay, μου βγαινει μαζι με τα μεταφορικα στα 28.5Ε (εκανα κανονικα τους υπολογισμους που μου ειχες πει Γιαννη).κατι φθηνοτερο δεν βρηκα μιας και δεν ειχαν και πολλα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει τρόπος να βάλουμε όλα τα saves σε ένα στικάκι απευθείας? Ένα ένα πρέπει να τα κάνουμε? Δεν βρίσκω πουθενά επιλογή για να τα βάλω όλα.

Δημοσ.

λοιπον,κατεβασα το starhawk(9.4GB) αλλα ρε γμτ γιατι 19.99 το Multiplayer,η rockstar Πιο μαγκας ειναι που το δινει τσαμπα στο RDR πχ;

επισης αλλο ενα δωρεαν που εχει και το κατεβασα ειναι το wrath of the dead rabbit

http://www.youtube.com/watch?v=XdIgUQW_Rco

Δημοσ.

Tα saves νομιζω μπορεις να τα επιλεξεις ολα.

Τουλαχιστον οταν τα εκανα backup στο CLoud, μου ειχε επιλογη να τα επιλεξω ολα μαζι.

Δημοσ.

Tα saves νομιζω μπορεις να τα επιλεξεις ολα.

Τουλαχιστον οταν τα εκανα backup στο CLoud, μου ειχε επιλογη να τα επιλεξω ολα μαζι.

Μόνο για το ps plus αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό.

Δημοσ.

αν πατησετε στο copy multiple σας λεει που θελετε να τα αποθηκευσετε

Το εχω κανει κ πριν γινω ps plus member και εσωζε κανονικα σε φλασακι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...