Προς το περιεχόμενο

Αψογη ένωση αρχείων avi

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να ενώνει για παράδειγμα 2 αρχεία avi απόλυτα ώστε να γίνει ένα ?

Δημοσ.

Δεν νομίζω φίλος να ενώνει αρχεία avi. Απλα μετατρέπει σε αρχεία dvd video. Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Ναι υπάρχει το nandub ή στην χειρότερη το vilrtualdub

1) Ανοιγεις το πρώτο avi δηλαδή το cd1

2) video -> direct stream copy

3) file -> append avi segment και εδώ του δηλώνεις το cd2

αφιερωμένο στον φίλο μου τον τσάμπα που δεν έχει πεθάνει ακόμα. :P

Δημοσ.

1) Ανοιγεις το πρώτο avi δηλαδή το cd1

2) video -> direct stream copy

3) file -> append avi segment και εδώ του δηλώνεις το cd2

αφιερωμένο στον φίλο μου τον τσάμπα που δεν έχει πεθάνει ακόμα. :P

thnx re file kai pano pou epsaxna gia to nandub/virtualdub

Δημοσ.

:shock:

Γιατί «στην χειρότερη»; Το VirtualDub ανανεώνεται τακτικότατα, σε σχέση με το Nandub που έχει μείνει κάπου εκεί στο 2001/2!

Δημοσ.

Καθήστε ρε παιδιά λίγο! Έχετε δοκιμάσει ποτέ να απαντήσετε "No" στην ερώτηση που κάνουν VirtualDub/VirtualDubMod όταν ανιχνεύουν VBR mp3; Και σας προέκυψαν προβλήματα συγχρονισμού σε κόψιμο/ένωση στην πορεία; Το έχω κάνει με ε-κα-το-ντά-δες avi και ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα!

Δημοσ.
Αντί του NanDub χρησιμοποίησε το VDub mp3 freeze. Είναι ολόιδιο με το VirtualDub και υποστηρίζει VBR αρχεία.

Τι παραπάνω προσφέρει αυτό που μου προτείνεις απο το nundub;

:shock:

Γιατί «στην χειρότερη»; Το VirtualDub ανανεώνεται τακτικότατα, σε σχέση με το Nandub που έχει μείνει κάπου εκεί στο 2001/2!

Γιατι δεν επεξεργάζεται vbr ήχο που έχουν πλέον τα περισσότερα avi.

Καθήστε ρε παιδιά λίγο! Έχετε δοκιμάσει ποτέ να απαντήσετε "No" στην ερώτηση που κάνουν VirtualDub/VirtualDubMod όταν ανιχνεύουν VBR mp3; Και σας προέκυψαν προβλήματα συγχρονισμού σε κόψιμο/ένωση στην πορεία; Το έχω κάνει με ε-κα-το-ντά-δες avi και ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα!

Φυσικά και θα δουλεύει μια χαρά χωρίς σπασίματα, απλά θα στο μετατρέψει σε cbr μορφή, δηλαδή θα χάσεις την πιθανή ποιοτητα απο το vbr σου.

Δημοσ.
...Γιατι δεν επεξεργάζεται vbr ήχο που έχουν πλέον τα περισσότερα avi...

Όταν θες να κάνεις απλώς ένωση 2 αρχείων avi, τί την χρειάζεσαι την επεξεργασία του ήχου;

Όταν θέλεις να κάνεις κόψιμο/ράψιμο μόνο, το audio stream μένει απείραχτο και δεν επανασυμπιέζεται. Όπως και το video stream, αν επιλέξεις Video -> Direct Stream Copy...

Δημοσ.
Τι παραπάνω προσφέρει αυτό που μου προτείνεις απο το nundub;

ego otan xrisimopoihsa to nandub ta arxeia ebgenan kati dekades GB(!!!!!),me to vdub mp3 freeze ola mia xara

Δημοσ.
Όταν θες να κάνεις απλώς ένωση 2 αρχείων avi, τί την χρειάζεσαι την επεξεργασία του ήχου;

Όταν θέλεις να κάνεις κόψιμο/ράψιμο μόνο, το audio stream μένει απείραχτο και δεν επανασυμπιέζεται. Όπως και το video stream, αν επιλέξεις Video -> Direct Stream Copy...

Δεν ξέρω αν το έχουν φτιάξει αυτό στις τελευταίες εκδόσεις πάντως παλιότερα όταν σου άνοιγε το αρχείο πείραζε τον ήχο και τον έκανε αυτόματα cbr. Και φυσικά όταν έκανε direct stream copy έβαζε τον cbr ήχο επάνω.

ego otan xrisimopoihsa to nandub ta arxeia ebgenan kati dekades GB(!!!!!),me to vdub mp3 freeze ola mia xara

Μαλλον δεν είχες επιλέξει στο video -> direct stream copy.

anyway πάω να το δοκιμάσω και εγώ για να δω ο ίδιος τι είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...