kosmasgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να ενώνει για παράδειγμα 2 αρχεία avi απόλυτα ώστε να γίνει ένα ?
SPchief Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 auto nomizw oti to kanei to ConvertXtoDvd. Gia rikse mia matia edw kai tsekare to... http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=34
kosmasgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δεν νομίζω φίλος να ενώνει αρχεία avi. Απλα μετατρέπει σε αρχεία dvd video. Ευχαριστώ πάντως
pusher Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ότι πιο απλό υπάρχει: --> http://www.boilsoft.com/avi-mpeg-rm-joiner.html Κάνεις τη δουλειά σου σε 1 - 2 λεπτά!
kleidokratwr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ναι υπάρχει το nandub ή στην χειρότερη το vilrtualdub 1) Ανοιγεις το πρώτο avi δηλαδή το cd1 2) video -> direct stream copy 3) file -> append avi segment και εδώ του δηλώνεις το cd2 αφιερωμένο στον φίλο μου τον τσάμπα που δεν έχει πεθάνει ακόμα.
greekboy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ναι υπάρχει το nandub ή στην χειρότερη το vilrtualdub 1) Ανοιγεις το πρώτο avi δηλαδή το cd1 2) video -> direct stream copy 3) file -> append avi segment και εδώ του δηλώνεις το cd2 αφιερωμένο στον φίλο μου τον τσάμπα που δεν έχει πεθάνει ακόμα. thnx re file kai pano pou epsaxna gia to nandub/virtualdub
parsifal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ναι υπάρχει το nandub ή στην χειρότερη το vilrtualdub Γιατί «στην χειρότερη»; Το VirtualDub ανανεώνεται τακτικότατα, σε σχέση με το Nandub που έχει μείνει κάπου εκεί στο 2001/2!
kastel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ναι υπάρχει το nandub ή στην χειρότερη το vilrtualdub Αντί του NanDub χρησιμοποίησε το VDub mp3 freeze. Είναι ολόιδιο με το VirtualDub και υποστηρίζει VBR αρχεία.
parsifal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Καθήστε ρε παιδιά λίγο! Έχετε δοκιμάσει ποτέ να απαντήσετε "No" στην ερώτηση που κάνουν VirtualDub/VirtualDubMod όταν ανιχνεύουν VBR mp3; Και σας προέκυψαν προβλήματα συγχρονισμού σε κόψιμο/ένωση στην πορεία; Το έχω κάνει με ε-κα-το-ντά-δες avi και ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα!
kleidokratwr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Αντί του NanDub χρησιμοποίησε το VDub mp3 freeze. Είναι ολόιδιο με το VirtualDub και υποστηρίζει VBR αρχεία. Τι παραπάνω προσφέρει αυτό που μου προτείνεις απο το nundub; Γιατί «στην χειρότερη»; Το VirtualDub ανανεώνεται τακτικότατα, σε σχέση με το Nandub που έχει μείνει κάπου εκεί στο 2001/2! Γιατι δεν επεξεργάζεται vbr ήχο που έχουν πλέον τα περισσότερα avi. Καθήστε ρε παιδιά λίγο! Έχετε δοκιμάσει ποτέ να απαντήσετε "No" στην ερώτηση που κάνουν VirtualDub/VirtualDubMod όταν ανιχνεύουν VBR mp3; Και σας προέκυψαν προβλήματα συγχρονισμού σε κόψιμο/ένωση στην πορεία; Το έχω κάνει με ε-κα-το-ντά-δες avi και ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα! Φυσικά και θα δουλεύει μια χαρά χωρίς σπασίματα, απλά θα στο μετατρέψει σε cbr μορφή, δηλαδή θα χάσεις την πιθανή ποιοτητα απο το vbr σου.
parsifal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ...Γιατι δεν επεξεργάζεται vbr ήχο που έχουν πλέον τα περισσότερα avi... Όταν θες να κάνεις απλώς ένωση 2 αρχείων avi, τί την χρειάζεσαι την επεξεργασία του ήχου; Όταν θέλεις να κάνεις κόψιμο/ράψιμο μόνο, το audio stream μένει απείραχτο και δεν επανασυμπιέζεται. Όπως και το video stream, αν επιλέξεις Video -> Direct Stream Copy...
greekboy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Τι παραπάνω προσφέρει αυτό που μου προτείνεις απο το nundub; ego otan xrisimopoihsa to nandub ta arxeia ebgenan kati dekades GB(!!!!!),me to vdub mp3 freeze ola mia xara
kleidokratwr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Όταν θες να κάνεις απλώς ένωση 2 αρχείων avi, τί την χρειάζεσαι την επεξεργασία του ήχου; Όταν θέλεις να κάνεις κόψιμο/ράψιμο μόνο, το audio stream μένει απείραχτο και δεν επανασυμπιέζεται. Όπως και το video stream, αν επιλέξεις Video -> Direct Stream Copy... Δεν ξέρω αν το έχουν φτιάξει αυτό στις τελευταίες εκδόσεις πάντως παλιότερα όταν σου άνοιγε το αρχείο πείραζε τον ήχο και τον έκανε αυτόματα cbr. Και φυσικά όταν έκανε direct stream copy έβαζε τον cbr ήχο επάνω. ego otan xrisimopoihsa to nandub ta arxeia ebgenan kati dekades GB(!!!!!),me to vdub mp3 freeze ola mia xara Μαλλον δεν είχες επιλέξει στο video -> direct stream copy. anyway πάω να το δοκιμάσω και εγώ για να δω ο ίδιος τι είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.