Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent problem: Crashes when loading.

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο, όταν διαλέγω να εκκινήσω το Single Player game, ξεκινάει να φορτώνει, γίνεται η οθόνη μαύρη σαν να πάει να προχωρήσει, και μετά ξαφνικά σταματάει και επιστρέφει στα Windows με το γνωστό μήνυμα ότι κράσαρε το Splinter4.exe και αν θέλω να στείλω "Error report" κτλ. κτλ.

Συμβαίνει αυτό και σε κάποιον από εσάς;; Αν ναι, έχετε βρει κάποια λύση;; Εγώ δοκίμασα και κατέβασα το Patch 1.02 από το επίσημο site του παιχνιδιού και το εγκατέστησα επιτυχώς αλλά μια απ' τα ίδια, το πρόβλημα παραμένει.

Αν γνωρίζετε, please help!!...

Δημοσ.

Έκανα ένα ακόμη πείραμα: Εγκατέστησα το παιχνίδι στα Vista x64 (το έχω στα XP βέβαια αρχικά). Αποτέλεσμα: ΔΕΝ κρασάρει στην αρχή και φορτώνει κανονικά. ΑΛΛΑ υπάρχει πρόβλημα, μάλλον είτε με το DirectX 10.0, είτε με τους τελευταίους drivers της nVidia (100.65) για τα Vista, είτε και με τα δύο, με αποτέλεσμα να φαίνονται αλλοιωμένοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού ή είναι αόρατοι(!). Οπότε και στα Vista τζίφος..

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν θα έχει άλλο support το παιχνίδι όπως φαίνεται...

Άλλο ένα παιχνίδι της Ubisoft που πούλησε λόγω ονόματος και η Ubi γ@μησε τους PC users για άλλη μια φορά.

Δημοσ.

Προφανώς έχεις Nvidia κάρτα. Υπάρχει λύση ;). Δημιούργησε ένα shortcut και κάνε δεξί κλικ και μετά Properties (Ιδιότητες). Εν συνεχεία στο "Target" βάλε το ακόλουθο (σβήσε ότι υπάρχει στο Target και άφησε μόνο αυτό,βάλε και τα "",αν δεν τα βάλεις δεν θα δουλεύει) => "C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

Enjoy your game τώρα ;)

Δημοσ.
Προφανώς έχεις Nvidia κάρτα. Υπάρχει λύση ;). Δημιούργησε ένα shortcut και κάνε δεξί κλικ και μετά Properties (Ιδιότητες). Εν συνεχεία στο "Target" βάλε το ακόλουθο (σβήσε ότι υπάρχει στο Target και άφησε μόνο αυτό,βάλε και τα "",αν δεν τα βάλεις δεν θα δουλεύει) => "C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

Enjoy your game τώρα ;)

Etsi akrivos....

Δημοσ.

Well done!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και ιδιαίτερα τον john2gr που πραγματικά έδωσε τη λύση!!! Σήμερα για πρώτη φορά έπαιξα χωρίς κανένα πρόβλημα το παιχνίδι στα XP! Και είναι αρκετά καλό μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ και πάλι! :)

Δημοσ.
Δυστυχώς δεν θα έχει άλλο support το παιχνίδι όπως φαίνεται...

Άλλο ένα παιχνίδι της Ubisoft που πούλησε λόγω ονόματος και η Ubi γ@μησε τους PC users για άλλη μια φορά.

Μην λέμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι...

Δημοσ.
Έκανα ένα ακόμη πείραμα: Εγκατέστησα το παιχνίδι στα Vista x64 (το έχω στα XP βέβαια αρχικά). Αποτέλεσμα: ΔΕΝ κρασάρει στην αρχή και φορτώνει κανονικά. ΑΛΛΑ υπάρχει πρόβλημα, μάλλον είτε με το DirectX 10.0, είτε με τους τελευταίους drivers της nVidia (100.65) για τα Vista, είτε και με τα δύο, με αποτέλεσμα να φαίνονται αλλοιωμένοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού ή είναι αόρατοι(!). Οπότε και στα Vista τζίφος..

το ιδιο εχω παθει με το splinter cell και με το STALKER

• Moderators
Δημοσ.

Μην ειρωνευόμαστε χωρίς να υποστηρίζουμε το επιχείρημα μας.

Για να δω δλδ, γιατί μου ήρθε στο κεφάλι αυτό που έγραψα;

Ghost Recon: Advance Warfighter, Rainbow Six: Vegas, Splinter Cell: Double Agent και τώρα Silent Hunter IV βγήκαν με bugs. Δεν γίνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ να έχουμε παιχνίδια με τόσα προβλήματα από την Ubisoft.

Τα 3 πρώτα είχαν λιγοστό support, ΕΙΔΙΚΑ το SC: DA που με τα 2 patches του δεν έφτιαξε τα saves που σε βγάζουν πεθαμένο (μέσα στο έδαφος) ή που εξαφανίζονται/δεν δουλεύουν.

Τα γραφικά είναι κατώτερα του X-Box 360 (πιξελιασμένες σκιές, χειρότερα textures) και διάφορα άλλα που ΑΝ πήγαινες στο forum του SC: DA, θα έβλεπες τι γράφουν.

Οπότε για άλλη μια φορά κι επειδή το βλέπω και σε ξένα forums:

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ/ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.

• Moderators
Δημοσ.

Όχι death to nUbi.

Death to bugs, long live support!

Αν δεν είχαν bugs τα παιχνίδια τους, θα ήταν φοβερά. Κάποτε είχε καλύτερη φήμη άλλωστε η Ubisoft. Αλλα τελευταία περνάνε πολλά game-breaking bugs. :(

Δημοσ.

kala oti nane les etsi... kai giati auti i epithetikotita? kouventa kanoume...

3 fili mou kai enas ego 4ris mas exei bgali to ladi to DOUBLE AGENT... OLLA DIAFANA

kai paralila to KING KONG PETER NORTH travaei kati restart sto mixanima etsi sto asxeto, apo mono tou

Ubi klise i diorthose bugs...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...