Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ό,τι παίζουμε το παίζουμε για την απόλαυση και τη διασκέδαση και αυτή είναι η ουσία. Αν 10 τυπάκια τη βρίσκουν με το wow, μπράβο τους και εγώ είμαι μαζί τους. Προσωπικά τη βρίσκω με το gw2, περνάω ευχάριστα το χρόνο μου και με καλύπτει το περιεχόμενο του παιχνιδιού και ως εκεί.

Το γιατί το wow έχει περισσότερο κόσμο από το gw2 είναι απλώς αδιάφορο. Το ερμηνεύω ως μία ένδειξη ότι απλώς περισσότεροι γουστάρουν το wow (για διάφορους λόγους βέβαια). Έχει σημασία κάτι διαφορετικό; Δεν είναι μέτρο σύγκρισης της ποιότητας ενός παιχνιδιού η αποδοχή που θα έχει απο τον κόσμο. Αντικειμενικά, το σκάκι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν, είναι ωστόσο δημοφιλές; 'Οχι. Σημαίνει κάτι αυτό για το ίδιο το παιχνίδι; Όχι.

Το κάθε παιχνιδι είναι για διαφορετικά γούστα. Και αυτό ισχύει ειδικότερα για τα mmos. Ευτυχώς θα έπρεπε να λέτε που το gw2 είναι διαφορετικό από το wow. Δλδ τι ακριβώς θα θέλατε, ακόμα ένα wow clone? Και γιατί να μην παίξω το original τότε; Μην γίνεστε fanboys για πράγματα που σας αρμέγουν τα χρήματα διότι με αυτό τον τρόπο παραδέχεστε πόσο εύκολα πέφετετε θύματα από τις στρατηγικές μάρκετινγκ των πολυεθνικών.

Επεξ/σία από Friksoulas
  • Like 2
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πιστευω οτι δεν θα επρεπε να σας απασχολει ο πληθυσμος που εχει το καθε παιχνιδι. Εκτος εαν τα ατομα ειναι πολυ λιγα και οι servers αδειοι.

Γενικα τα ΜΜΟ ειναι σε κριση.. Ακομα και το WoW τα τελευταια χρονια εχει ενα σημαντικο decline στον πληθυσμο του. 

Προσωπικη μου γνωμη υπαρχουν παιχνιδια στην αγορα που εχουν την προοπτικη να εκθρονισουν τo WoW, αλλα το community ειναι συνιθησμενο στην ιδεα και συγκρινουν καθε νεο MMO με το WoW.. Επισης, καμια σχεση η Blizzard με τους υπολοιπους publishers.

Για να επανελθω στο θεμα, δεν ετυχε να παιξω Guild Wars 2. Το δοκιμαζω την τελευταια εβδομαδα και πραγματικα εχω κολλησει με το PvP ! 

• Like 1
Δημοσ.

Το pvp του είναι καταπληκτικό! Δίνεται η δυνατότητα ο καθένας να διαμορφώσει το χαρακτήρα του με τέτοιο τρόπο που να τον ικανοποιεί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι "χάνει" κάπου επειδή δεν παίζει με το "καθιερωμένο" για κάθε profession build. Και αυτό επειδή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο gw2. Σίγουρα υπάρχουν τάσεις ωστόσο εγώ παίζω με το ίδιο build core εδώ και 3 χρόνια χωρίς αυτό να με έχει αφήσει πίσω. Στο pvp του παιχνιδιού σημαντικότατο ρόλο παίζει το skill του παίκτη. Με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι προσεγγίζει στον "εγωισμό" του ατόμου και τον παροτρύνει να γίνει καλύτερος ο ίδιος παρά να grindαρει καλύτερα items, όπως συνηθίζεται στα περισσότερα mmos.

Αυτό τουλάχιστον εμένα με ιντριγκάρει, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να δελεάζονται και άλλοι.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχετε κουρασει ολοι εσεις που σε thread του gw2 ασχολειστε κ γραφεται για το wow.Ελεος πια!!

Το προβλημα αυτο ειναι,ή που δεν σχολιαζει σχεδον κανεις απο αυτους που παιζουν το παιχνιδι και το θεμα εχει ερημωσει/νεκρώσει?

Δημοσ.

Το προβλημα αυτο ειναι,ή που δεν σχολιαζει σχεδον κανεις απο αυτους που παιζουν το παιχνιδι και το θεμα εχει ερημωσει/νεκρώσει?

Και εσένα τι σε πειράζει; Δεν σε ταίζουμε αρκετά για να τρολλάρεις; Και τελος πάντων τι σημαίνει το γεγονός ότι δε σχολιάζουμε στο παρόν thread? Μπορεί να συμμετέχουμε σε 15 άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που το ξανάπιασα μετά απο κάνα 6μηνο βλέπω ότι είναι σε πολύ καλό state το game. Το update που κάνανε με το salvage all και διάφορα άλλα QoL features που έχουν προσθέσει είναι εξαιρετικά. Ενδιαφέρον νέο map με νέα mechanics, και το game είναι full populated οπότε κάνεις ό,τι είδους PVE και PVP content θες απροβλημάτιστα.

Το πιο θετικό βέβαια είναι ότι όταν επιστρέφεις μετά από καιρό, βλέπεις τα Bis items που με κόπο φάρμαρες ή craftaρες τα 3 χρόνια που παίζεις είναι ακόμα Bis! Αυτό σου δίνει ένα sense of accomplishment κάθε φορά που κάνεις login. Όσοι έχουν παίξει το gw2 για μεγάλο χρονικό διάστημα με καταλαβαίνουν :)

Δημοσ.

Και εσένα τι σε πειράζει; Δεν σε ταίζουμε αρκετά για να τρολλάρεις; Και τελος πάντων τι σημαίνει το γεγονός ότι δε σχολιάζουμε στο παρόν thread? Μπορεί να συμμετέχουμε σε 15 άλλα.

Το τρολλαρισμα που το ειδες?Γεγονοτα αναφερω και ολως τυχαιως οταν καποιος αναρωτιεται ή ρωταει για την κατασταση ενος mmo ειναι λογικο να αρχισουμε να σκεφτομαστε τι φταιει. Φταιει μηπως ο ανταγωνισμος του ειδους(που μαντεψε ποια mmo ειναι οι μεγαλυτεροι ανταγωνιστες)ή οτι πλεον ο κοσμος μετα απο ενα συντομο διαστημα το βαριεται και δεν παιζει.

Επισης δεν ειπα οτι με πειραζει εμενα προσωπικα.

Απαντηση εδωσα στον συμφορουμιτη για αυτο που ανεφερε(που ειναι και η αληθεια).

Οσο για το τελευταιο που λες τι σημαινει οτι δεν σχολιαζει ο κοσμος στο παρον θεμα? Οτι εχει χαθει γενικα το ενδιαφερον και ο κοσμος το εχει βαρεθει και κοιταζει αλλου μεχρι να βγει καποιο μεγαλο Update ή expansion.

Κατι βεβαια που συμβαινει πανω κατω σχεδον σε ολα τα mmo παιχνιδια σε ενα βαθμο.

Οταν σε θεμα 240σελιδων μολις οι τελευταιες 4σελιδες ειναι για το πρωτο expansion ε μαλλον δεν τρολλαρω εγω με αυτα που γραφω.....

Εννοειται οτι μιλαω παντα για δεδομενα Insomnia btw.

Δημοσ.

Φιλε Fulgore πλεον για το gw2 στο insomnia γραφουν 5-6 συγκεκριμενα ατομα.Δε μπορεις να κρινεις ενα ολοκληρο παιχνιδι απο 5-6 ατομα.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε Fulgore πλεον για το gw2 στο insomnia γραφουν 5-6 συγκεκριμενα ατομα.Δε μπορεις να κρινεις ενα ολοκληρο παιχνιδι απο 5-6 ατομα.

Που τα ειδες τα 5-6ατομα που γραφουν για το παιχνιδι συνεχεια οπως λες?

Ρε Fulgore δεν στέλνεις κανά mail στην Blizz; Κρίμα να κάνεις αυτό που κάνεις και να μην παίρνεις και κανά φράγκο. :P

Να στειλω για ποιο λογο?Επειδη αναφερω πως εχουν τα πραγματα και οτι οτι πραγματικο ενδιαφερον υπηρχε για το expansion(και γενικα για το παιχνιδι)κρατησε λιγο διαστημα?

Ειναι δηλαδη τυχαιο που και στα προσφατα mmo(Elder Scrolls,Wildstar,Rift,Tera)απο τοτε που εγιναν ψευτο free to play εχουν ερημωσει τα αντιστοιχα θεματα τους? Ουτως ή αλλως δεν εγραψα πουθενα οτι το παιχνιδι ειναι μαπα,για τα σκουπιδια κλπ.

Τις εντυπωσεις μου λεω απο το αν υπαρχει ενδιαφερον ή οχι για το εν λογω παιχνιδι με βαση αυτα που βλεπω στο forum που ειμαι.

Ουτε ειπα πουθενα παρατηστε το GW2 παιξτε το ταδε παιχνιδι.

Δημοσ.

Πηγενε στις προηγουμενες σελιδες κ δες

Το οτι δε βρισκει ενδιαφερον στο insomnia να γραψει καποιος για το παιχνιδι δε σημενει οτι δε παιζει κ κανεις, σωστα?

Δημοσ.

Πηγενε στις προηγουμενες σελιδες κ δες

Το οτι δε βρισκει ενδιαφερον στο insomnia να γραψει καποιος για το παιχνιδι δε σημενει οτι δε παιζει κ κανεις, σωστα?

Προφανως και ισχυει αυτο αλλα εγω μιλησα καθαρα απο πλευρας ενδιαφεροντος οχι οτι μπηκα μεσα και ηταν νεκρα,αυτα αλλοι τα εγραψαν οχι εγω.

Βεβαια ειναι γεγονος οτι οταν εισαι σε θεμα 240σελιδων απο τις οποιες οι 4τελευταιες ειναι για xpansion που βγηκε πριν 1 χρονο κοσμος θα υπαρχει να παιζει(δεν εχει συνδρομη αλλωστε)αλλα οσο να ναι το ενδιαφερον ειναι που εχει χαθει αυτο εννοω.

Δημοσ.

Σαφως υπαρχει πολυ κοσμος κ παιζει και στους ευρωπαικους σερβερς καποιοι ειναι φουλ και οι υπολοιποι σχεδον γεματοι,υπαρχουν κ καποιοι στη μεση απο κοσμο.

Το οτι εχουν σταματησει να γραφουν εδω μεσα μπορει να σημενει οτι βαρεθηκαν το φορουμ,οτι δεν εχουν χρονο,οτι δε διαβαζουν πλεον το insomnia.

Προσωπικα εχω σταματησει να γραφω γτ υπαρχει πολυ τρολλαρισμα κ συγκρισεις του gw2 με αλλα παιχνιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...