skiabox Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εχω κατεβασει ενα site για να το βλεπω offline.Μερικα url ενω οταν ειμαι πανω τους με το mouse δειχνουν κανονικα αν κανω δεξι κλικ και properties τοτε βγαινει το url με μερικα %20 μεσα.Αυτα τα %20 τι σημαινουν?Ευχαριστω.
poscaman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 δεν εχει να κανει σχεση με σενα αλλα με αυτον που εχει δωσει ονοματα στις σελιδες που βλεπεις πχ αν την σελιδα νουμερο 5 την εχει ονομασει "number 5"τοτε σιγουρα αναμεσα στο "number" και το 5" θα δεις καποια τετοια συμβολα λογω του κενου που υπαρχει εκει.
skiabox Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Βγαινει στο directory το οποιο χρησιμοποιει το προγραμμα που εχω για να κατεβαζω και να βλεπω offline σελιδες (HTTrack Website Copier) δηλαδη η address bar αλλα και απο το properties βλεπω να αρχιζουν ολα τα url ετσι : file:///C:/My%20Web%20Sites/
kleidokratwr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 το "κενό" αντικα8ίσταται απο το "%20" για λόγους συμβατότητας. δηλαδή το C:/My%20Web%20Sites/ είναι το C:/My Web Sites/ το file:/// που έχεις μπροστά σημαίνει οτι η διεύθυνση που έχεις αντιστοιχεί σε αρχείο και όχι σε folder.
dterzakis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ενοεις συμβατοτητα με την Html? Ναι, γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπονται κενά στην URL διεύθυνση...
skiabox Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Α μαλιστα.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.