Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MacBook Pro 15, 4"


UmbertoJeco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, πρίν απο μερικούς μήνες ενα φιλαράκι αγόρασε υπολογιστή, Notebook, και του είχα προτείνει το MacBook Pro, τελικά αφου το κοίταξε του άρεσε σαν ιδέα οπως και το να αλλάξει OS και το αγόρασε.

 

Μετά απο μερικούς μήνες ανενόχλητης και υγειούς χρήσης ξαφνικά μου λέει οτι του νέκρωσε το πληκτρολόγιο και το trackpad. Έμεινα! Απο όσα μου είπε πάιζει να έπεσε ΕΛΑΧΙΣΤΟ νερό επάνω στο πληκτρολόγιο, συγγεκριμένα μου είπε οτι η ποσότητα ειναι σαν να άφηνες ενα νωπό πανί επάνω του (χωρίς να στάζει εννοείται) πράγμα που δεν μου φάνηκε αρκετά ένοχο για να κάνει ζημιά.

 

Είχαμε μια περιέργη ιδέα πως μπορεί να υπάρχει συνδιασμός μέσω πληκτρολογίου ή Apple Remote που να κλειδώνει πληκτρολόγιο και trackpad και να το πάτησε καταλάθος, αλλα απο οσους συνδιασμούς δοκίμασε δεν φαίνεται να πέτυχε κάτι.

 

Απο όσα γνωρίζω υπάρχει και ενα πρόβλημα με το quality control στο Cupertino καθώς παράγουν ουσιαστικά περισότερα Notebook απο οσα (ασφαλώς) μπορούν. Ο φίλος αυτος βρίσκεται στην Ελβετία, συγγεκριμένα στην Ζυρίχη, στο ETH, οπότε Rainbow και αλλοι καραγκιόζηδες αυτου του είδους δεν παίζουν, γνωρίζεται εσεις κάτι που μπορώ να του πω να δοκιμάσει η να κάνει πρίν πάει σε AppleStore? Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ, μια παρατήρηση έχω μόνο. Δεν μπορείς να κατηγορείς το Quality Control της Apple για το πρόβλημα τη στιγμή που ο ίδιος παραδέχεσαι πως ο φίλος σου έριξε νερό πάνω στο πληκτρολόγιο. Όσο μικρή κι αν ήταν η ποσότητα του, μπορεί να έπεσε πάνω σε ζωτικό σημείο και να προκάλεσε το πρόβλημα.

 

Γνωρίζω πως και η Apple ΔΕΝ είναι Άγια και έχει κάνει αρκετά σφάλματα κατά καιρούς αλλά ας μην πάμε να της φορτώσουμε και λάθη του χρήστη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι δεν διαφωνω, υπαρχει πιθανοτητα το νερο να εκανε την ζημια -αν και αποτι μου ανεφερε δεν ειναι σιγουρο οτι επεσε- και προσωπικα του ειπα οτι ηταν ανοησια να εχει υγρα γυρω απο ενα μηχανημα 2500 ευρω, απο εκει και περα ομως, η ποσοτητα του νερου μου φαινεται τρομακτικα μικρη για να μπορεσε να κυλισε μεσα απο το keyboard και να εκανε ζημια.

 

Το quality control το ανεφερα ως μια πιθανοτητα και ειναι αληθεια πως τελευταια τα μηχανηματα της Apple απεχουν παρασαγκας απο την ποιοτητα που σου εξασφαλιζαν στο παρελθον. (Και γω MacUser ειμαι και απο τους πιο φανατικους). Αυτο που ρωτησα ηταν τι αλλο πιθανως θα μπορουσε να φταιει εκτος απο το νερο.

 

Εν κατακλειδι θα σου ελεγα να διαβασεις καλυτερα το post μου γιατι δεν μου αρεσει να με κατηγορουν για πραγματα που δεν εχω πει, πουθενα δεν φορτωσα στην Apple ευθυνη για κακη μεταχειρηση ενος μηχανηματος της απο τον χρηστη, αυτο που ειπα ειναι οτι υπαρχει πιθανοτητα το Notebook να ηταν εξαρχης προβληματικο λογω του κακου quality control, επομενως την επομενη φορα παρακαλω να εισαι σιγουρος πριν μου φορτωσεις κατι.

 

Ευχαριστω για της απαντησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...