Προς το περιεχόμενο

Ένα τρελό πρόβλημα χε χε


abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε μάγκες έχω το εξής πρόβλημα, είμαι ένας από τους πολλούς που καπνίζουν, επίσης έχω ένα Laptop. Πως συνδυάζονται αυτά τα δύο με το πρόβλημα?? Είναι απλό, όταν ανάβω τσιγάρο και βάζω το σταχτοδοχείο στα αριστερά, καπνός έρχεται πάνω μου, και ως γνωστόν ακόμα και αν είσαι καπνιστής ο καπνός πάντα ενοχλεί, βάζω το σταχτοδοχείο δεξιά, πάλι έρχεται ο καπνός πάνω μου, βάζω το σταχτοδοχείο από πίσω από το Laptop, ο καπνός κάνει τον κύκλο γύρο από το Laptop και έρχεται πάλι πάνω μου, μιλάμε για μεγάλο σπάσιμο. Ο μόνος τρόπος για να μην έρχεται πάνω μου ο καπνός είναι ή να βάλω το σταχτοδοχείο μακριά όσο φτάνει το χέρι μου πράγμα άβολο, ή να το βάλω… πάνω στο Laptop από όπου ο καπνός πηγαίνει ευθεία πάνω αλλά δεν μπορώ να πληκτρολογήσω, αμάν ποια…

Βέβαια ο λόγος είναι απλός, το Laptop εκπέμπει θερμότητα, οπότε ο αέρας, λόγο θερμότητας είναι ελαφρότερος άρα έχει πηγαίνει προς τα πάνω, από την άλλη ο κρύος αέρας έρχεται από το πλάι για να αναπληρώσει τον ζεστό αέρα που πάει προς τα πάνω αλλά μαζί με τον κρύο αέρα φέρνει μαζί του και τον καπνό από το τσιγάρο οπότε έρχεται προς τα πάνω μου!!!

Μια λύση μήπως θα ήταν τα σταχτοδοχεία με το ανεμηστιράκι που έχουν μέσα και ρουφάνε τον καπνό προς τα μέσα και τον βγάζουν από τα πλάγια και μερικά μάλιστα έχουν και ένα τυπικό φίλτρο τύπου μπαμπάκι που φιλτράρει τον καπνό, αλλά τα άτιμα κάνουν θόρυβο!!!

Καμιά ιδέα;;; και μην μου πείτε να κόψω το κάπνισμα, αυτό και αν είναι δύσκολο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγόρασε ενα ανεμιστηράκι USB και βάλτο δίπλα στο σταχτοδοχείο, έτσι ώστε να τραβάει τον αέρα από το σταχτοδοχείο και να τον διώχνει μακριά.

 

Το πρόβλημά σου θα λυθεί. Τα ίδια τραβούσα και εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά το ανεμηστιράκι δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά βρε αδελφέ άλλο ένα πράγμα πάνω στο τραπέζι μου, εκτός και αν το κουμπώσω κατά κάποιον τρόπο πάνω στο σταχτοδοχείο.

@ pappous_soulis αν και παππούς πίστεψεμε ότι όσο ενοχλεί τους μη καπνιστές ο καπνός σχεδόν άλλο τόσο τους ενοχλεί και τους καπνιστές και ο λόγος είναι απλός, δεν θέλεις να αναπνέεις καπνό συνέχεια θέλεις να εισπνέεις καπνό την στιγμή που θες και μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ααααα....κατάλαβα,είναι όπως όταν διψάς αλλά παίρνεις και ανάσες ενδιάμεσα πριν πιείς...:-P

 

By the way,δεν είμαι παππούς,17 χρονών είμαι.:-P :razz:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ίδιο σχεδόν πρόβλημα έχω και εγώ.

Όχι όμως σε laptop αλλά σε desktop.

Aν βάλω δεξιά το τασάκι που με βολεύει τότε ο καπνός ναι μεν δεν έρχεται πάνω μου αλλά τον ρουφάει όλον η κεντρική μονάδα. Ανεμιστηράκια πάνω κάτω δεξιά αριστερά μπρός πίσω, εεεε !!!!!!! δεν χάνει ρουφηξιά το άτιμο.

Αν το βάλω αριστερά κάπως γλυτώνω την κατάσταση αλλά έρχεται ο καπνός πάνω μου. Λες και το κάνει επίτηδες. Αντί να πάει πάνω ο καπνός , έρχεται όλος στο πρόσωπο.

Αυτά τα usb ανεμιστηράκια πόσο μήκος καλώδιο έχουν περίπου; Γιατί μάλλον μόνο ανεμιστήρας θα γλυτώσει την κατάσταση , να είναι δίπλα στο τασάκι και να φυσάει αντίθετα απο εμένα ........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλα ζητατε.. και pc και τσιγαρο και καπνος που να πηγαινει παντου εκτος απο το προσωπο σας. (Παντως το θετικο ειναι οτι ακομα και εσεις οι καπνιστες καταλαβαινετε οτι ο καπνος ενοχλει, το αρνητικο ειναι οτι δε κανετε τιποτα γι αυτο οταν ενοχλει τους αλλους). Για να μη βγω offtopic ομως νομιζω οτι οι ιδεες με το ανεμιστηρακι ετσι οπως το φανταζομαι παιζει και να απλωνουν τον καπνο παντου... δε ξερω. Δες το σαν προκληση και κανε λιγοτερα τσιγαρα οταν εισαι στο pc, εκτος κ αν ασχολεισαι τοοοοσο πολυ πια με το pc, οποτε θα πρεπει να ελατωσεις το pc και οχι το καπνισμα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To ανεμιστήρι που έχω εγώ είναι ένα της Thermaltake και έχει USB καλώδιο 2 μέτρα, τυλιγμένο σε ειδικό μηχανισμό για να το τραβάς όσο θές εσύ.

 

Έχει και γαλάζιο φώς και κάνει ωραίο εφφέ με το καπνό που τραβάει το βράδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H Thermaltake νομίζω είχε βγάλει και ένα USB "ψυγιάκι",για να βάζεις πάνω την μπύρα/το αναψυκτικό σου και να στο κρατάει κρύο.:-DΌλα για τον PC user:razz:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασε που ο καπνος θα σου κανει χαλια και την οθονη του λαπτοπ καποια στιγμη...

 

Παρεπιπτοντως καιγω καπνιζω οταν ομως ΔΕΝ καπνιζω δεν την παλευω με τον καπνο. Πχ δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι επειδη καπνιζω μπορω να κοιμηθω σε δωματιο που μυριζει τσιγαριλα, ετσι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...