gus Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Χωρίς πάντως να παίρνω το μέρος κάποιου (δεν έχω και λόγο άλλωστε), εμένα τα γατιά μου φαίνονται πολυ πιο αστεία και σε παλιότερα τοπικ με έχουν κάνει να γελάσω αρκετά. Δε νομίζω να πόσταρε για να σου χαλάσει το αστείο, μάλλον στραβά και αρκετά προσωπικά το πήρες.
blueviper Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Έχω την αίσθηση πως ο σκοπός του Toufas ήταν απλώς να κοινοποιήσει τις φάρσες που έλαβαν χώρα σήμερα ανά τον κόσμο. Αν ήθελε να την σπάσει γενικώς, δε θα το έφτιαχνε το thread 8 η ώρα το βράδυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Χωρίς πάντως να παίρνω το μέρος κάποιου (δεν έχω και λόγο άλλωστε), εμένα τα γατιά μου φαίνονται πολυ πιο αστεία και σε παλιότερα τοπικ με έχουν κάνει να γελάσω αρκετά. Δε νομίζω να πόσταρε για να σου χαλάσει το αστείο, μάλλον στραβά και αρκετά προσωπικά το πήρες. Και μένα μου φάνηκαν πιο αστεία τα γατιά Το ότι πόσταρε για να μου χαλάσει το τόπικ το είπε μόνος του, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Έχει και σαν χρήστης ένα παρελθόν ότι ο ίδιος δεν του αρέσει - καταλαβαίνει να το θεωρεί ηλίθιο και να νιώθει υποχρεώση του να εξηγήσει και στους άλλους πόσο χαζοί είναι που ασχολούνται. Προσωπικά, απλά με ενοχλεί πολύ να βλέπει κάποιος, κάποιους να περνάνε καλά και να προσπαθεί να τους το χαλάσει χωρίς λόγο (ή ακόμα χειρότερα για συγκεκριμένους λόγους, παραδείγματα δεν χρειάζονται). Είναι σαν να ξεκινάς να πεις ανέκδοτο και να βγαίνει ένας και να λέει "έλα μωρέ, χαζομάρα είναι, στο τέλος γίνεται αυτό". Blueviper, είσαι στη λίστα αποκλεισμένων (απλά το θυμίζω). Αν συνεχίζεις να γράφεις πράγματα για μένα (που φαντάζομαι ότι αυτό έκανες) θα με αναγκάσεις να το ξαναβάλω στην υπογραφή μου.
blueviper Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μάιστα...τελικά αυτό το παιδί πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, καλό μήνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.