mkpk Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 tin ekana kai perimeno na do apotelesmata.... basika tous peira kai simera til(ΓΓΚ) kai moy eipan na paro kata tis 13:30 pou tha einai ekei o anthropos pou milisa tin proti fora..... kati mou leei oti einai kai poli dimosio i douleia alla tha to palepso....
kkarab Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Εγω εχω μια απλη απορια...υπαρχει ανθρωπος που να ψωνιζει ακομα απο αυτους τους απατεωνες; Ki ego tin idia aporia exo. Tin proti fora pira pc gia tin kopela mou kathos itan to pio ftino magazi.Vevaia ek ton usteron diapistosa oti ta drives kai o diskos den itan vidomena(o diskos suntonizai to kouti kai to cd recorder ekaige ola ta cd!!!).To trofodotiko ta eftuse se ena xrono meta ton opoio den stamatise na leitourgei prin skotosei to mobo kai tin mnimi. Ennoeitai oute logos gia egguisi.Afou prospathisan anepitixos na me peisoun oti i kopela mou eixe kanei malakia(oute kan blonde einai), tous ekana mia apistefti fasaria kai dexthikan na allaksoun ta kamena me kapoio poso.(2001-2 an thimamai kala) Tin defteri fora enas filos mou zitise voitheia giati to neo tou pc den leitourgouse.To tzimani tis cosmodata pou eixe sunarmologisei to pc afou eixe kanei oikonomia stis vides(pali?) me perisia xari kai talento eixe karfosei ti mia mnimi anapoda(akoma anarotiemai pos) kai fusika to pc den mpoutare katholou.(2005-06) Tin triti fora enas gnostos mou agorase mia karta grafikon stin opoia to fan apo tin arxi ekane thorivo kai kapoia stigmi stamatise. To palikari nomize oti epitelous tha isuxaze alla den.To fan stamatise na leitourgei kai fusika h karta meta apo ligo kairo ekane to idio.Otan pige to pc sto katastima tou eipan oti to fan den kaluptetai apo eguisi!!! Makria Makria Makria Makria Makria Kai Agapimena...
aspirin Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Το μεγάλο κόλπο σε τέτοιες εταιρείες θεωρώ πώς έιναι τα φθηνά τροφοδοτικά. Σου κοτσάρουν μια πατάτα με ένα σούπερ σύστημα και με το πρώτο σκαμπανέβασμα του ρεύματος, bye-bye pc.
poscaman Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ki ego tin idia aporia exo. Tin proti fora pira pc gia tin kopela mou kathos itan to pio ftino magazi.Vevaia ek ton usteron diapistosa oti ta drives kai o diskos den itan vidomena(o diskos suntonizai to kouti kai to cd recorder ekaige ola ta cd!!!).To trofodotiko ta eftuse se ena xrono meta ton opoio den stamatise na leitourgei prin skotosei to mobo kai tin mnimi. Ennoeitai oute logos gia egguisi.Afou prospathisan anepitixos na me peisoun oti i kopela mou eixe kanei malakia(oute kan blonde einai), tous ekana mia apistefti fasaria kai dexthikan na allaksoun ta kamena me kapoio poso.(2001-2 an thimamai kala) Tin defteri fora enas filos mou zitise voitheia giati to neo tou pc den leitourgouse.To tzimani tis cosmodata pou eixe sunarmologisei to pc afou eixe kanei oikonomia stis vides(pali?) me perisia xari kai talento eixe karfosei ti mia mnimi anapoda(akoma anarotiemai pos) kai fusika to pc den mpoutare katholou.(2005-06) Tin triti fora enas gnostos mou agorase mia karta grafikon stin opoia to fan apo tin arxi ekane thorivo kai kapoia stigmi stamatise. To palikari nomize oti epitelous tha isuxaze alla den.To fan stamatise na leitourgei kai fusika h karta meta apo ligo kairo ekane to idio.Otan pige to pc sto katastima tou eipan oti to fan den kaluptetai apo eguisi!!! Makria Makria Makria Makria Makria Kai Agapimena... φιλε μου αν ειναι αληθινα ολα οσα περιγραφεις οι τυποι ειναι οχι μονο για τα πανηγυρια,οχι μονο κλεφτες,απατεωνες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.... ειλικρινα εχω μεινει (δεν το λεω!)...
Schiller Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Λες και δεν ξερουμε τι μπουρδελο ειναι η Cosmodata... Μεχρι στιγμης δεν εχω μπλεξει ολα αυτα τα χρονια μαζι τους αλλα πραγματικα το μονο πραγμα που εχω αγορασει απο αυτους ειναι CD οταν βαριεμαι να παω καπου αλλου που ειναι φθηνα και εναν σκληρο ( ο οποιος ελπιζω να μην χαλασει ποτε γιατι την μαμησα). Μονο και μονο το Ελλεινο και λειψο βλεμμα του ιδιοκτητη της πιστευω οτι ειναι καθοριστικης σημασιας ωστε να μην αγορασεις τπτ... Συγνωμη για το υφος του μυνηματος αλλα ειναι πραγματικα απατεωνες και αχρηστοι σε αυτο το μαγαζι...
TNT1982 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Θα ηθελα να ρωτησω το παιδι που ανοιξε το αρθρο αν χρησιμοποιουσε την μητρικη του ετσι οπως δειχνει στη φωτογραφια.Δηλ ειχε τον QX6700 με μονο ενα τετραπινο περασμενο και την αλλη υποδοχη για 4πιν καλυμμενη με το μαυρο καπακι. ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ χρησιμοποιουσε τον υπολογιστη του με συνδεση σαν αυτη της φωτογραφιας,λυπαμαι που θα το πω αλλα ειναι πολυ πιθανον η ζημια να ειναι εντελως δικη του υπαιτιοτητα.Εξηγουμαι αμεσως. Η μια 4πινη υποδοχη ειναι για να παιρνει ρευμα μονοπυρηνος επεξεργαστης.Ηδευτερη 4πινη που στην φωτογραφια φαινεται καλυμμενη ειναι για να συνδεεται 4πινο βυσμα σαν αυτο της πρωτης (η ολο μαζι σαν 8πινο EPS) για να παιρνει ρευμα 2πυρηνος επεξεργαστης (πχ Core2 DUO).O QX6700 ειναι 4ΠΥΡΗΝΟΣ.Δηλαδη χονδρικα 2 Core 2 duo 6700 κολλημενοι σε ενα κομματι.Που σημαινει οτι εχει σχεδον την 2πλασια καταναλωση σε ρευμα απο οτι 1 6700.Εαν ισχυουν τα προαναφερθεντα και δεν κανω λαθος κι εγω προκειται περι καταστροφικου λαθους.Με λιγα λογια απο το 4πινο βυσμα και το καλωδιο περναγε (θεωρητικα σχεδον) 400% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ απο οσο λενε οι προδιαγραφες του.Δεν ειναι λογικο λοιπον να γινει τετοια ζημια??? Δευτερον το θεωρω λαθος να πηγαινουμε και να φωναζουμε στα καταστηματα...Φυσικα ειναι ψεμα οτι τα τροφοδοτικα δεν εχουν εγγυηση αν δεν λειτουργουν σε 18 Κελσιου με UPS.Τα τροφοδοτικα δοκιμαζονται στο εργοστασιο με θερμοκρασια περιβαλλοντος 25 Βαθμους στις περισσοτερες περιπτωσεις.Σε ελαχιστες με 40 η και 50. Η εγγυηση βεβαια δεν ισχυει νομιζω αν η ζημια προηλθε απο υπερταση της ΔΕΗ διοτι ειναι εξωτερικο αιτιο.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ (νομος 2251/1994). Οποιος γνωριζει περισσοτερα παρακαλω να με διορθωσει... υγ:η επισκευη νομιζω πως καλυπτει τις υποχρεωσεις του πωλητη απο την εγγυηση...
Dr_Slump Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Στην cosmodata το 96 μου πούλησαν Cyrix για Intel επειδή με είδαν μικρό. Δεν έφυγε η καφρύλα ακόμα...
benZiDirK Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μα καλα και εσυ πας και αγοραζεις τροφοδοτικα απο Cosmodata??? Σε τετοια θεματα τουλαχιστον Πλαισιο Multirama και E-Shop εχουν καλυτερες εγγυησης.. Τουλαχιστον το Πλαισιο στο αλλαζει στα καπακια στην καλυτερη, σε μια μερα στην χειροτερη... Τα μικρομαγαζα κανουν οτι μπορουν για να μην αλλαζουν ελλατωματικα προιοντα... ειναι γνωστο αυτο..
Tenshi Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ....Η μια 4πινη υποδοχη ειναι για να παιρνει ρευμα μονοπυρηνος επεξεργαστης.Ηδευτερη 4πινη που στην φωτογραφια φαινεται καλυμμενη ειναι για να συνδεεται 4πινο βυσμα σαν αυτο της πρωτης (η ολο μαζι σαν 8πινο EPS) για να παιρνει ρευμα 2πυρηνος επεξεργαστης (πχ Core2 DUO).O QX6700 ειναι 4ΠΥΡΗΝΟΣ.Δηλαδη χονδρικα 2 Core 2 duo 6700 κολλημενοι σε ενα κομματι.Που σημαινει οτι εχει σχεδον την 2πλασια καταναλωση σε ρευμα απο οτι 1 6700.Εαν ισχυουν τα προαναφερθεντα και δεν κανω λαθος κι εγω προκειται περι καταστροφικου λαθους.Με λιγα λογια απο το 4πινο βυσμα και το καλωδιο περναγε (θεωρητικα σχεδον) 400% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ απο οσο λενε οι προδιαγραφες του.Δεν ειναι λογικο λοιπον να γινει τετοια ζημια???... Δέν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.Εχω την AsRock 4CoreDual-VSTA,μητρική της πλάκας για πολλούς.Υποστηρίζει τους 4 πύρηνους Kentsfield κανονικά,αλλά ακόμα και έτσι δέν υπάρχει δεύτερος 12V connector.Mε αυτήν την λογική δέν θα έπρεπε να δούλευε κάν ο διπύρηνος Core2Duo που έχω τώρα και γενικότερα θα έπρεπε να έχουμε μητρικές με Χ 12V connectors,όπου Χ ο αριθμός των πυρήνων που έχει ο κάθε επεξεργαστής.
TNT1982 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 δεν λεμε οτι δεν θα δουλευει αν δεν βαλεις το 2ο βυσμα....απλα ο επεξεργαστης σου δεν παιρνει επαρκες ρευμα και instability may occur.... το λεει στο manual της μητρικης για το 8πινο....
mkpk Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Λοιπον.... τα γραναζια του δημοσιου λειτουργησαν ετσι οπως πρεπει και μπραβο τους! Τελικα σημερα το πρωι μου τηλεφωνισε η κυρια Τ. απο το ΙΝΚΑ και με ενημερωσε οτι μπορω να περασω απο τη Cosmodata να παραλαβω το νεο μου τροφοδοτικο.:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Ετσι για το γαμωτο,για την αδικια και την καταπατηση των δικαιωματων μας σαν καταναλωτες.:twisted: :twisted: σημερα το απογευμα περασα απο το ακατανομαστο μαγαζι αγκαλια με το καμενο το οποιο παρεδωσα στον ιδιοκτητη. ο κυριος διεταξε μαλιστα να δοκιμασουν το νεο τρφοδοτικο μπροστα μου ωστε να δω οτι δουλευει...(λες και αμα τα ξαναφτυσει πριν τον 1 χρονο δεν θα του το ξανα παω πισω) λοιπον πλεον τα τροφοδοτικα απο οτι καταλαβα εχουν εγγυηση ΚΑΙ στην cosmodata-Στουρναρη,απλα πρεπει να τους το δωσεις να το καταλαβουν με καθε τροπο και μεσο. Ευχαριστω για την συμπαρασταση και να μην διστασει κανεις με αναλογα προβληματα,να διεκδικησει αυτα που του αναλογουν και του χρωστανε...
zedone Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μπράβο ρε φίλε είδες που στα έλεγα;όχι παίζουμε!Την επόμενη φορά (Χτύπα ξύλο!) θα πάς με πιό τρελλό τσαμπουκά...θα μπουκάρεις μέσα και θα φωνάζεις: -Τα λεφτά μου ΠΙΣΩ και 2 χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ -Τρελλέ,είσαι τρελλός...Κανείς δέν απαιτεί σε αυτό τα μαγαζί αυτά τα πράγματα...Είναι παράνοια... -Αυτή είναι η ΕΓΓΥΗΣΗ! Και χώσε κλωτσιές,πέτα και το τροφοδοτικό απο πάνω!
21century Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Λοιπον παιδια εχετε απολυτο δικιο γιατι καποιοι παλιοτερα αγοραζαν γουρουνι στο σακι. Φυσικα η Cosmodata ειναι η χειροτερη οπως λενε πολλοι φιλοι μου ασε που ειναι και ασχετοι. Οσο για τα τροφοδοτικα ειναι παγια τακτικη των εταιρειων να πλαισιωνουν συστηματα με υποδεεστερα τροφοδοτικα για να κερδισουν. Ομως οσο το ψαχνετε τοσο καλυτερα ειναι...
mkpk Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 πισης κατι που εμαθα μολις τωρα το gigabyte ειναι εντος εγγυησης και θα το παρω αυριο....δηλαδη....μαθηματικος: gigabyte ds4 150E jsp 550W 65E συνολο 215Ε ειχα δωσει αρχικα. βαλε μετα asus p5n32-e sli 230E zalman 600HP 125E συνολο 355Ε εαν μπορεσω να δωσω 180Ε την giga και jsp.. 355 +215 ____ 570 - 180 ____ 390E συνολο εδωσα για ενα PSU και ενα M/B αξιας - 355Ε ______ οποτε μπηκα μεσα 35Ε..... και βαλε και τα νευρα μου που εσπασα.... δεν γ@μιετ@ι τι να γινει... ελπιζω η δισφημηση να τους κοστισει περισσοτερο... ενας απο τους 2000 που ειδαν το θεμα να μην παει να παρει κατι απο εκει τα χρηματα που εδωσα παραπανω εχουν παει για καλο σκοπο...
Delirium Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Testing: An fonaxete "vre lamogio" exo apo Cosmodata, oloi oi polites me mias, tha gyrisoun-psaxnontai => akoune to onoma tous, ta kalopaida A, nai, ki o magazatoras tha kordonetai/kamaronei ki aftos, os to megisto arxi-lamogio :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.