Προς το περιεχόμενο

επικινδυνότητα του τατουαζ

joef_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μένα πρώτα βρίσκεις το σχέδιο που γουστάρεις και σε εκφράζει και μετά πας και το χτυπάς Η φάση μου θυμίζει λιγο έναν πιτσιρικά γυρω στα 16-17 που έιχα δει να περπατάει στο δρόμο και να μιλάει στο κινητό με εναν φίλο του

-Ελα φιλαράκι, ναι λεω να παω να χτυπήσω ενα τατου, ξέεεερω γω, μάλλον το ονομά μου ... (ζζζζντουπ)

Και ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε τα αρχικά της κοπέλας μας γιατι η κοπέλα που τώρα λατρεύουμε, μπορεί αυριο να μην ειναι καν γνωστή μας...

Οσο για την καθαριότητα του μαγαζιού που θα στο κάνει, καλό είναι να σε πάει κάποιος που γνωρίζει απ' αυτα και να πάς σε κάποιο σχετικά μεγάλο και σοβαρό μαγαζι και οχι στην τρύπα του ταδε τύπου που εχεις μαθει οτι χτυπαει ταττου στην μισή τιμη κτλ κτλ... Οσο για τις αρρώστιες (επειδή και εγω εχω κανει καποια piercing) δεν νομίζω οτι ένα μαγαζί που έχει χρόνια πορείας ρισκάρει να σου μεταδώσει κάποια ασθένεια γιατι μπορεί εσυ μετα να τους τραβάς ...

Καλού κακού αν είναι κάνει εξετάσεις μετα απο κανα 6μηνο για να σου φύγει και το αγχος..

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας, με λένε Τζανή, είμαι 16 χρονών και σκέφτομαι σοβαρά να κάνω τατουάζ. Το μόνο νομίζω που εμποδίζει είναι το αν θα πονέσω. Θέλω να κάνω ένα σταυρό μεταξύ του μπράτσου και του ώμου. Ο τατουατζής μου είπε ότι θα πάρει 30-45 λεπτά. Έχω μπει σε πολλές ιστοσελίδες και οι μισοί λένε ότι πονάει και οι άλλοι μισοί όχι. Ρε παιδιά ας με διαφωτίσει κάποιος και να μου πει για παράδειγμα σαν τι είναι ο πόνος αυτός που νιώθεις σαν γδάρσιμο σα να σε τρυπάνε σα τι?

Δημοσ.

Το οτι βλεπεις πλεον 18χρονα κοριτσακια με τατουαζ στην παραλια νομιζω ειναι αρκετο για να καταλαβεις αν ειναι υποφερτος ο πονος ή οχι,ειδικα για αντρα.

Δημοσ.

Και εγώ ψήνομαι για τατουαζ τώρα τελευταία.. Αλλά δεν ξέρω και πολλά απο σχέδια.. Έλεγα να έκανα ένα σε στυλ χειροπέδα, γύρω στον καρπό.. Πως ακούγεται; Δεν φημίζομαι για το γούστο μου ε. :P

Δημοσ.
Και εγώ ψήνομαι για τατουαζ τώρα τελευταία.. Αλλά δεν ξέρω και πολλά απο σχέδια.. Έλεγα να έκανα ένα σε στυλ χειροπέδα, γύρω στον καρπό.. Πως ακούγεται; Δεν φημίζομαι για το γούστο μου ε. :P

Μία σε κάθε καρπό ε; Αν το συνδυάσεις και με καμιά ψαγμένη αλυσίδα, προβλέπω να ξεκινάς νέα μόδα :P

Πάντως αν ήθελα να κάνω τατουάζ, ο πόνος θα ταν το τελευταίο που (δε) θα σκεφτόμουν. Ιδέα δεν έχω πόσο/αν πονάει.

Δημοσ.
Το οτι βλεπεις πλεον 18χρονα κοριτσακια με τατουαζ στην παραλια νομιζω ειναι αρκετο για να καταλαβεις αν ειναι υποφερτος ο πονος ή οχι,ειδικα για αντρα.

Βγαζουν τα φρυδια τους με τσιμπιδακι, κανουν αποτριχωση τους με κερι, κανουν καθαρισμό στο πρόσωπο και αν βγαλουν καποιο σπυρακι λιωνουν από τον πονο μεχρι να το σπασουν... Γεννουν!!! Εχουν περιοδο...

Λες να φοβηθουν απο 1 τατουαζ;

Πλακα πλακα και το εγω το εχω ψιλοαποφασισει αλλά θελω να μαθω περισσοτερα για το πως γινονται. Και για το ποσο καλο ειναι να εχεις μονιμα κατι ζωγραφισμενο πανω σου, αν επηρεαζει το αιμα (μπορει να λεω και βλακειες εδω) ή οχι. κλπ.

Δημοσ.
θελω να κανω ενα πολυ μικρο τατουαζ 2 γραμμάτων στο αριστερο μου

μπρατσο!

το θεμα ειναι οτι εκτος απο την καθαριότητα του μαγαζιου και γενικα αν προσεχεις και το απολυμαίνεις και κανεις οτι χρειαζεται

υπαρχουν αλλοι φοβοι να παθεις τιποτα οπως αρρωστιες του αιματος

και λοιπα?

Sorry, αλλα γιατι θελεις να κανεις τατουαζ? Ποιος ο λογος?

Δημοσ.
Το οτι βλεπεις πλεον 18χρονα κοριτσακια με τατουαζ στην παραλια νομιζω ειναι αρκετο για να καταλαβεις ότι και η κουτσή Μαρία έχει πλέον τατουάζ.

Πολύ σωστό αυτό!

Just say no.

...επίσης,

καλα επειδη και εγω πιτσιρικας ηθελα να κανω τατοο κατι που ειχε να κανει με κοπελα ευχαριστω την λογικη μου που δεν το εκανα γιατι μετα η το χερι μου θα εκοβα απο τα νευρα μου η θα επερνα καμια πετρα και θα εσκιζα το δερμα οπως στην ταινια τον μονομαχο που προσπαθουσε να σβησει το σημα της λεγεωνας. μην κανεις καμια μαλακια.

Που ήσουν χαμένος εσύ, βρε ψυχή?

Δημοσ.
τζανη αγορι μου,φτασε πρωτα τα 20-25 και μετα το συζητας

Τώρα μου το λες??? Το έκανα.

-----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 09 : 48 : 22-----

Α να ρωτήσω και κάτι. Βλέπω ότι το τατουάζ έχει αρχίσει και κάνει κάτι πολύ μικρά κενά στο χρώμα. Είναι πρόβλημα ή απλά πέφτει σιγά σιγά το καύκαλο??

Δημοσ.
Λοιπόν σκέφτομαι το καλοκαιράκι να χτυπήσω ένα στο Βερολίνο -γτ όμορφο είναι να σημαίνει κάτι το ταττού για σένα, αλλά να σου θυμίζει και ένα άλλο μέρος απ'το σπίτι σου ήβεν μπέτα- και θα θελα να ρωτήσω τιμές για:

α) Ασπρόμαυρο σχέδιο, μεγέθους χμ, 10χ6 περίπου, στον ώμο

και

β) Ίδιες διαστάσεις, κατά 99% ασπρόμαυρο, και μόνο ένα χρώμα σε ελάχιστη ποσότητα ίσα-ίσα για την αντίθεση -σχολή Sin City.

Ξέρει κανείς?

Eγώ χτυπάω tattoo σε πολύ φίλους και στο τομάρι μου. Mε λίγη αυτοσυγκράτηση έχω ευτυχώς 2-3 μόνο. Από Αμβούργο αγοράζω καμιά φορά υλικά, γι' αυτό μπορώ να σου πω πως καλό στούντιο μπορείς να βρεις κι εδώ πέρα, μερικά γερμανικά είναι κατά πολύ υποδεέστερα και σε καλλιτέχνες και σε συνθήκες. Στην περίπτωσή σου 100-150 ευρώ θα σου στοιχίσει το ένα ή εδώ ή εκεί.

Υ.Γ

Το καλοκαιράκι είναι γενικώς ακατάλληλη εποχή για τατουάζ.

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 06 : 22 : 50-----

Η βιομηχανία του τατουάζ είναι ανάμεσα στους 5 πιο αναπτυσσόμενους κλάδους παγκοσμίως. Είναι καλή τέχνη για να μάθει κανείς δηλαδή.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...