ex_chaos Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Την περασμενη εβδομαδα αγορασα καινουριο, ενα ΗΡ pavilion 9393ea το οποιο ομως ειχε προβλημα στο πληκτρολογιο.Την αμεσως επομενη ημερα το πηγα στην infoquest οπου ειδαν το προβλημα και μου ειπαν οτι το στελνουν για αντικατασταση.Και τωρα περιμενω να με ειδοποιησουν για να παω να παραλαβω το καινουριο.Και αυτο που θελω να ρωτησω τωρα ειναι το εξης : Θα μου δωσουν οντως καινουριο ή αυτο που θα μου δωσουν θα ειναι ανακατασκευης?Και αν ειναι ανακατασκευης υπαρχει τροπος να το καταλαβω?
kirimis Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Οποιαδηποτε και να ειναι η βλαβη ειναι επισκευασιμη... ειδικα το πληκτρολογιο. Θα παραγγειλουν ανταλλακτικο, θα το περασουν και θα στο δωσουν. Ασχετως αυτου... ειτε ανακατασκευη ειναι ενα πραγμα, ειτε καινουργιο δεν θα πρεπει να σε ενδιαφερει μιας και υποτιθεται πως το τελικο προιον ειναι το ιδιο...
soulnick Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 χωρις να το παιζω γνωστης,θα απαντησω με ενα παραδειγμα. η κοπελια μου ειχε αγορασει ενα usb-to-wifi adaptor για μπρικι της. δεν εκανε για καποιον λογο. το επεστρεψε την αλλη μερα. ως ανταλλαγη πηρε ενα usb flash memory. το ανοιξα για να περασω καποια αρχειακια,και βρηκα screenshots απο το prince of percia 2!! ευχομαι να εισαι πιο τυχερος,γιατι το κοστος ενος laptop ειναι μεγαλο..
tempo Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 χωρις να το παιζω γνωστης,θα απαντησω με ενα παραδειγμα. η κοπελια μου ειχε αγορασει ενα usb-to-wifi adaptor για μπρικι της. δεν εκανε για καποιον λογο. το επεστρεψε την αλλη μερα. ως ανταλλαγη πηρε ενα usb flash memory. το ανοιξα για να περασω καποια αρχειακια,και βρηκα screenshots απο το prince of percia 2!! ευχομαι να εισαι πιο τυχερος,γιατι το κοστος ενος laptop ειναι μεγαλο.. πάλι καλά που βρήκες screenshots απο το prince of percia 2!! και δεν βρήκες τίποτε άλλα screenshots!!!!:-o :-o :-o
ex_chaos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Tροπος να καταλαβεις αν ειναι ανακατασκευη ή οχι υπαρχει?
soulnick Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 αν το ψαξεις με μικροσκοπιο!! εκτος αν εισαι πολυ παρατηρητικος.
gtroza Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Καινουριο ή ανακατασκευης? ex_chaos ta mhxanhmata exoun serial number apo ayto isos bgazeis akrh
dpolal Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 το πληκτρολόγιο αλλάζει κανονικά και δεν υπάρχει περίπτωση να σου αντικαταστήσουν ολόκληρο το μηχάνημα... σε όλα τα φορητά έτσι είναι, δεν υπάρχει πουθενά ενσωματωμένο πληκτρ. πάνω στο κουτί.
21century Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μπορεις να δοκιμασεις σε μια ιστοσελιδα του ξεωτερικου οπως το http://www.crucial.net
pc2buy.gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Φοβάμαι οτι τρόπος για να το καταλάβεις.. είναι δύσκολο! Εξάλλου, αφού ήταν μέσα στην εγγύηση και το πήγες τόσο σύντομα.. δεν έχεις να φοβάσαι. Άσε που το πληκτρολόγιο είναι μία απλή αλλαγή. Μην ανησυχείς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.