rodolfosp Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Χρόνια πολλά και χριστός ανέστη σε όλους .... Δυστυχως αμεσως μετα τον οβελία διαπίστωσα οτι ο μετασχηματιστής του λαπτοπ μου τα έπαιξε . Έχω ένα hp pavillion ZX5000 ! υπάρχει κανείς που να γνωρίζει που μπορώ να βρω καινούργιο και σε τη τιμή ? μια ερευνα που εκανα στα γνωστα site δεν απέδωσε ! κατι αλλο που θελω να ρωτήσω επίσης σημαντικο !! αυτη τη στιγμή χρησιμοποιώ εναν μετασχηματιστη απο turbo-x το λαπτοπ δουλευει κανονικα . Το προβλημα μου είναι οτι ο παλιος μου μετασχηματιστης ειχε εξοδο 18.5 Volts kai 6.5 Amperes ενω αυτός που χρησιμοποιώ τώρα εχει έξοδο 20 volts kai 6 Amperes .. Xereis kaneis an i diafora mporei na prokalesei problima ? i einai amelitaia ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Aπο αποψη ισχυος ειναι ιδια και τα 2 (max 120watts), αλλά δεν ειναι καλο να δινεις περισσοτερη ταση (+1,5 βολτ δεν ειναι και του θανατα), αλλά ζοριζεις τα ηλεκτρονικα της φορτισης...
rodolfosp Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 an einai gia ta ilektronika tis fortisis den einai problima giati i maptaria mou exei pardosei pneuma edo kai kairo kai to xrisimoipoio mono sto reuma .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δεν ξερω, εγω δεν θα το προτεινα παντως... Ας ακουσουμε την γνωμη κανενος ηλεκτρονικου...
giankyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 12,3% εμένα δεν μου είναι αμελητέα διαφορά τάσης! Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα να μην τον χρησιμοποιείς..
playmania Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Καλύτερα να αγοράσεις ένα μετασχηματιστή από την HP. Δε ξέρω αυτό τι συνέπειες θα έχει στην μπαταρία. Αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με το τι μέλλει γενέσθαι με την μπαταρία σου, κράτα τον το μετασχηματιστή που βρήκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.