Προς το περιεχόμενο

προβλημα με Μετασχηματιστή

rodolfosp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και χριστός ανέστη σε όλους .... Δυστυχως αμεσως μετα τον οβελία διαπίστωσα οτι ο μετασχηματιστής του λαπτοπ μου τα έπαιξε . Έχω ένα hp pavillion ZX5000 ! υπάρχει κανείς που να γνωρίζει που μπορώ να βρω καινούργιο και σε τη τιμή ? μια ερευνα που εκανα στα γνωστα site δεν απέδωσε !

κατι αλλο που θελω να ρωτήσω επίσης σημαντικο !! αυτη τη στιγμή χρησιμοποιώ εναν μετασχηματιστη απο turbo-x το λαπτοπ δουλευει κανονικα . Το προβλημα μου είναι οτι ο παλιος μου μετασχηματιστης ειχε εξοδο 18.5 Volts kai 6.5 Amperes

ενω αυτός που χρησιμοποιώ τώρα εχει έξοδο 20 volts kai 6 Amperes .. Xereis kaneis an i diafora mporei na prokalesei problima ? i einai amelitaia ?

• Moderators
Δημοσ.

Aπο αποψη ισχυος ειναι ιδια και τα 2 (max 120watts), αλλά δεν ειναι καλο να δινεις περισσοτερη ταση (+1,5 βολτ δεν ειναι και του θανατα), αλλά ζοριζεις τα ηλεκτρονικα της φορτισης...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω, εγω δεν θα το προτεινα παντως...

Ας ακουσουμε την γνωμη κανενος ηλεκτρονικου...

Δημοσ.

Καλύτερα να αγοράσεις ένα μετασχηματιστή από την HP. Δε ξέρω αυτό τι συνέπειες θα έχει στην μπαταρία. Αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με το τι μέλλει γενέσθαι με την μπαταρία σου, κράτα τον το μετασχηματιστή που βρήκες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...