Προς το περιεχόμενο

apple is boring!!!


islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πριν με κραξετε για τον τιτλο να πω οτι ειναι για πλακα. εχω ποσταρει διαφορα αυτο το καιρο στις εννοτητες για μακ γιατι σκεφτομαι να αγορασω ενα μακμπουκ, ξανα αππλ μετα απο πολλα χρονια (ειχα το ΙΙc καποτε).

 

σκεφτομουν ομως εαν ολα λειτουργουν τοσο στην εντελεια δε θα βαρεθω? εχω συνηθησει τοσο πολυ να τρεχω 250.000 antivirus, antirojan, antiworm, anti τονα anti τ'αλλο, να κρασαρει, να κανω ρισταρτ, να αλλαξοθρησκιζω με τα τοσα κολληματα, να ψαχνω το registry απο δω και απο κει, να περναω ωρες στο google για κρυφα προγραμματα που εχω στο task manager και δε ξερω τι ειναι, κτλπ κτλπ,... που δε θα ξερω με τι να ασχοληθω πλεον με το μακ αφου ολα ρεουν τοσο ομορφα! ;-)

 

λιγη πλακιτσα ετσι? δε βλαπτει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε φίλε, τι λες; Εδώ εγώ,πριν από 3 μήνες, αγόρασα ένα iBook G3 στα 800 μόνο και μόνο για το internet, αλλά τελικά, το μηχάνημα βγήκε διαμάντι. Ξεκινάει πολύ πιο γρήγορα από τα υπερφορτωμένα μου Windows XP, είναι αθόρυβο σε σχέση με το desktop PC μου και τελικά κατέληξα να ανοίγω το PC μόνο μία φορά το μήνα...! Κάνω όλες μου τις δουλειές με το iBook, αφού υπάρχουν τα αντίστοιχα προγράμματα. Υπέροχο μηχάνημα, αν και (υπερ)γερασμένο. Πάρε Mac με τις μπάντες!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν θες υπάρχει τρόπος να χαραμίζεις το χρόνο και στο tiger. υπάρχουν άπειρα εργαλεία συντήρησης για να καθαρίζεις caches, logs, να τρέχεις τα meintenance scripts και διάφορα άλλα...

σήμερα για πρώτη φορά μετά από μήνες (xmas) έτρεξα το automation του onyx. 3 λεπτά υπόθεση... με έτρωγε που ο safari crashare!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, στη χειρότερη μπες στο terminal και αρχισε να δοκιμάζεις τι μπορεί να καταφέρεις με διάφορες τυχαίες εντολές. Όλο και κάποιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα θα'χεις. Πάντως αν αρχίσει και πετάει παγάκια ή γουργουρίζει σαν γάτα ο υπολογιστής ή τίποτα τέτοιο, δε φταίω εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...