Προς το περιεχόμενο

Μάγεια , δεσιματα και Αγ. Νεκτάριος Σαλαμίνας

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι εδώ θα "παίσει ξύλο"

Πριν λίγο καιρό , είχα κάνει ένα ποστ , στο οποίο έλεγα ότι μου συμβαίνουνε

διάφορα άσχημα , και κυρίως μεταφυσικά.....

Με χίλια δυο προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, πήγαινα σε ψυχολόγους ,

και δεν μπορούσανε να καταλάβουνε τι γίνεται......

Οπότε μου λεγανε "Cheer the fuck up "......

Όποτε πήγαινα να ανέβω ψυχολογικά , μου συνέβαιναν τα απίστευτα.....!!!!:-? :-? Τρακαρίσματα , αρρώστειες , μου την πέφτανε άνθρωποι για ξύλο χωρίς λόγο.........

Κάποια στιγμή , με πιάσανε τάσεις αυτοκτονίας, χωρίς σοβαρό λόγο,ενοώ ότι δεν

είχε γίνει κάτι το τρομερό για να έχω τέτοια συναισθήματα....οπότε κατέβηκα στην Ελλάδα , και με είδε η μάνα μου και τρόμαξε....Όταν κατέβηκα, με πιάσανε τρομεροί πόνοι στο στομάχι...πάω στο νοσοκομείο....ΟΓΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!!!!!

Ήμουνα σε απελπιστική κατάσταση, ώσπου κατα τύχη , κοιτάζοντας κάτι φόρουμ, διαβάζω για ένα εκλησάκι, τον Αγ.Νεκτάριο στην Σαλαμίνα.....Εκεί λέι

γίνονται πράγματα και θαύματα...τεσπα πάω,και βλέπω από έξω πολύ κόσμο,καμια 60αρια άτομα....ανθρώπους πολύ κιριλέ , και λεω..."Ε , ήρθανε να προσευχηθούνε....

Μπένουμε μέσα στο εκλησάκι, και ο παπάς αρχίζει να διαβάζει κάποιους ύμνους του Αγ.Κυπριανού, που είναι για εξορκισμούς...Με το που λέι αυτές τις δεήσεις,

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΙΡΙΛΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ αρχίζουνε

άλλοι να ουρλιάζουνε , άλλοι να πονάνε , άλλοι να πέφτουνε και να λιποθυμάνε....το αστείο ήτανε ότι δεν τους μαζεύανε από κάτω.......

Εγώ ένιωσα ένα τρομερό μουδιασμα,και σωρίαστηκα........

Με βλέπει ο παπάς.....του λεω δεν νιώθω καλα, και αρχίζω να κλαίω....μου λέι αγόρι μου πως να νιώθεις που είσαι "δεμένο" μέχρι τα κόκαλα.....!!!!

Αρχίζει να με διαβάζει,να με ξορκίζει.......άρχιζα να πονάω, να ουρλιάζω και να ξερνάω αίμα.....

Ένιωσα πολύ καλύτερα μετά, και ο παπάς μου λέει 3 ακόμα φορές θα έρθεις και θα φύγουνε όλα.....Αφού πήγα άλλες τρείς φορές,και αφού είδα πράγματα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκει μέσα , τα πάντα φύγανε....και ο όγκος , και πάθανε την πλάκα τους οι γιατροί , και τα παράξενα που γινόντουσαν , και οι περίεργες τάσεις....Πλέον είμαι καλα , πραγματικα, πετάω , και δοξάσω τον ΜΕΓΑΛΟ που με βοήθησε........

Αυτό που δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω , είναι ποιος μπήκε σε τέτοια διαδικασία,να με "ταίσει" όπως μου είπανε....και απο αυτά που είδα στην Σαλαμίνα και από πααααααααρα πολλές ιστορίες που άκουσα σε όσους είπα τι μου συνέβει, απορώ δηλαδή με μερικούς ανθρώπους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil:

Δηλώνω με μεγάλο σεβασμό προς όλους στο insomnia οτι η ιστορία μου είναι 100% αληθινή , και θα ήθελα να πείτε αν γνωρίζετε παρόμοιες ιστορίες....γιατί πραγματικα, παρόλο που είμαι εντελώς καλα από όλες τισ απόψεις,έχω φρικάρει πραγματικά μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να σου κάνει κακό......

Ευχαριστώ που το διαβάσατε!!!!

Δημοσ.

Φιλε καλησπερα και περαστικα σου..

Διαβασα το post σου και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχω μεινει..Ειλικρινα σε πιστευω απολυτα και πλεον εχω ενα ακομα λογο να πιστευω στο Θεο..

Ειχα ακουσει κι εγω διαφορες τετοιες ιστοριες(οχι γνωστων μου ατομων) στο παρελθον και ηξερα οτι παιζει κατι τετοιο..

Παντως η κακια ενος ανθρωπου μπορει ακομα και να σκοτωσει...Ολα αυτα ξεκινανε απο ματι η σου ειχαν κανει μαγια? Σου ειπαν στην εκκλησια?

Δημοσ.

γιατι σε ειδε η μανα σ κ τρομαξε?

'δεμένο' απο τι?

μαγια ή ο σαταν μεσα σου?βρισιδια ολη την ωρα κτλ?

δηλ.το εκκλησακι αυτο ειναι για εξορκισμους αν καταλαβα καλα?

τι σχεση εχει ο ογκος με τον εξορκισμο?

δηλ.εχεις επισημο χαρτι απο ιατρους π λεει ογκο κακοηθη στο στομαχι?τι ογκος κακοηθης ή ουτε καν στειλαν δειγμα ?

δηλ.μετα απο αυτο να πιστευουμε κ στην μαγεια ?

τεταρτη ή κυριακη πηγες?

Δημοσ.

φίλε μου,απλά συγχαρητήρια που απαλλάχθηκες από αυτό που σε κρατούσε πίσω. Τώρα,το πως απαλλάχθηκες,δεν έχει τόση σημασία.

Απλά, εγώ ως άτομο,ως άνθρωπος,δεν πιστεύω ούτε σε μάγια,ούτε σε εξορκισμούς,ούτε σε θαύματα....

Δημοσ.

zazik, πρέπει να ήταν τρομερή εμπειρία ε;

πολύ χαίρομαι που είσαι καλά τώρα

τώρα για τους υπόλοιπους, δε ξέρω ακόμα και αν συνέβαινε στους ίδιους αν θα είχαν τα κότσια να το πιστέψουν. εύχομαι να μη χρειαστεί.

την αλήθεια σου εσύ την ξέρεις πάντως άσχετα αν σε πιστεύουν ή όχι.

σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας

Δημοσ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΙΡΙΛΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ αρχίζουνε

άλλοι να ουρλιάζουνε , άλλοι να πονάνε , άλλοι να πέφτουνε και να λιποθυμάνε....το αστείο ήτανε ότι δεν τους μαζεύανε από κάτω.......

Που είναι ρε παιδιά αυτό το εκκλησάκι να πάω και εγω...

LUKA_01.jpg

- - - VS - - -

vanhelsingpic.jpg

Δημοσ.
zazik, δε χρειάζεσαι εξορκισμό, ψυχίατρο χρειάζεσαι.

Ίσως έπρεπε να πάει στο μαντείο των Δελφών καλύτερα ε Γυρυόνη;

Δημοσ.

το κερατο μου δεν μπορω να διαβαζω τετοια κειμενα. εισαι μονο σαρκα αιμα κοκαλα και

εχεις εναν εγκεφαλο με δυο τμηματα ενα της λογικης και ενα του

συναισθηματος. ολα αυτα που γραφεις ειναι ενα μπλοκαρισμα του εγκεφαλου σου

συναισθηματικο. δεν υπαρχουν μεταφυσικα και αηδιες εισαι απλα ενα μηχανημα

που λεγετε ανθρωπινος οργανισμος μονο που ειναι πολυ πολυπλοκος και σου

δημιουργει παραισθησεις και αλλοιωμενη αντιληψη προφανως για καποιον λογο.

οχι αλλο καρβουνο. και μακρυα απο τις εκκλησιες και τους καμμενους που

συχναζουν εκει. κοιτα ρε εν ετη 2007 υπαρχουν ατομα που πανε σε εκλλησακια αντι για ψυχολογο. ο παπας ζητησε και επιταγη στο τελος η παιρνει μονο μετρητα?

και αυτο που λες δεσιμο ειναι ψυχολογικο μπλοκαρισμα και αυτος στο παρερμηνευει ετσι και το εκμευταλευετε.

Δημοσ.

ωραία ανωτερότητα δείχνετε όλοι, μπράβο σας!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ας σεβόσασταν την εμπειρία του παιδιού και ας σιωπούσατε, αλλά δε μπορείτε!

αλλά βέβαια, αν έλεγε πως πήγαινε στην εκκλησία και δεν του έκανε τίποτα καλό θα βγαίνατε περίτρανα και θα διαλαλλούσατε το πόσο δίκιο είχατε! ...και ούτε λόγος για ειρωνείες, μαντεία, μακντόναλντς, νέο-νημάτων έτσι;

να χαίρεστε το ύφος σας κύριοι

Δημοσ.
το κερατο μου δεν μπορω να διαβαζω τετοια κειμενα. εισαι μονο σαρκα αιμα κοκαλα και

εχεις εναν εγκεφαλο με δυο τμηματα ενα της λογικης και ενα του

συναισθηματος. ολα αυτα που γραφεις ειναι ενα μπλοκαρισμα του εγκεφαλου σου

συναισθηματικο. δεν υπαρχουν μεταφυσικα και αηδιες εισαι απλα ενα μηχανημα

που λεγετε ανθρωπινος οργανισμος μονο που ειναι πολυ πολυπλοκος και σου

δημιουργει παραισθησεις και αλλοιωμενη αντιληψη προφανως για καποιον λογο.

οχι αλλο καρβουνο. και μακρυα απο τις εκκλησιες και τους καμμενους που

συχναζουν εκει. κοιτα ρε εν ετη 2007 υπαρχουν ατομα που πανε σε εκλλησακια αντι για ψυχολογο. ο παπας ζητησε και επιταγη στο τελος η παιρνει μονο μετρητα?

και αυτο που λες δεσιμο ειναι ψυχολογικο μπλοκαρισμα και αυτος στο παρερμηνευει ετσι και το εκμευταλευετε.

+1 .

Δημοσ.

τι να σεβαστω τον παραλογισμο? του τα λεω ετσι μηπως και ξυπνησει. ολο το παπαδαριο και οι εκκλησιες ειναι επικυνδυνες για ατομα μπλοκαρισμενα. και μου αρεσει το καθημερινοι και πολυ κυριλε ανθρωποι αυτο σε εκανε να νοιωσεις πολυ πιο ανετα με το γεγονος φανταζομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...