Προς το περιεχόμενο

True HD...

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν μια Οθονη εχει αναλυση 1920χ1200.. αυτο δεν σημαινει πως ειναι True High Defintion Monitor? Γιατι σε ενα προηγουμενο ποστ διαβασα απο καποιον πως δεν ειναι True HD.. Αφου το True HD ειναι 1920χ1080.. πως γινεται να μην ειναι?

Δημοσ.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα που το ζω καθημερινά:

Έχω την τηλεόραση Philips 37PF9731D/10, η οποία έχει οθόνη LCD Full HD, 1920x1080p

Μέχρι εδώ όλα καλά, λες πως η τηλεόραση είναι έτοιμη για HD. Έλα όμως που δεν έχει καμία είσοδο για 1080p και έτσι τζάμπα το "true" HD...

Για αυτό να προσέχεις αρκετά τα χαρακτηριστικά προτού αγοράσεις το προϊόν.

Δημοσ.

Η Οθονη που θελω να αγορασω εχει και Compoment και DVI.. οποτε γιατι να μην βγαζει True HD σημα? Επισης η καρτα γραφικων μου σηκωνει τετοιες ρυθμισεις... Ολα καλα μεχρι εδω εκτος αν ξεχναω κατι... ε?

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη κάθετη ανάλυση πιστεύω οφείλεται στο γεγονός οτι η οθόνη του υπολογιστή είναι 16:10 και όχι 16:9.Οπότε είναι true hd συν...κάτι παραπάνω!

Αυτό το λογοπαίγνιο βγήκε οταν κυκλοφόρησε το 360 και έλεγαν,στο 360 παίζουν σε ανάλυση 720p αλλα εδώ και χρόνια εμείς στο pc απολαμβάνουμαι αυτή την ανάλυση σύν κάτι παραπάνω (λόγω χ1024).

Δημοσ.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα που το ζω καθημερινά:

Έχω την τηλεόραση Philips 37PF9731D/10, η οποία έχει οθόνη LCD Full HD, 1920x1080p

Μέχρι εδώ όλα καλά, λες πως η τηλεόραση είναι έτοιμη για HD. Έλα όμως που δεν έχει καμία είσοδο για 1080p και έτσι τζάμπα το "true" HD...

Για αυτό να προσέχεις αρκετά τα χαρακτηριστικά προτού αγοράσεις το προϊόν.

Φίλε JoKo σίγουρα έχεις την συγκεκριμένη τηλεόραση? Γιατί έχει 2 HDMI εισόδους σύμφωνα με την Philips. Είναι η τηλεόραση που θέλω να πάρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...