ppetrop Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Σε συνέχεια προηγούμενής μου ενημέρωσης μου σε αυτό το topic. Νέες υπηρεσίες από την sms-reminder.gr Τώρα μπορείτε να στέλνετε sms μέσω android και iphone με χρεώσεις μαζικών μηνυμάτων. Δείτε τις νέες τιμές μας και μήν ξεχνάτε ότι είναι ενιαία τιμή προς όλα τα δίκτυα. Όποιος δοκιμάσει την υπηρεσία μας από το forum θα θέλαμε να μας στείλει τις απόψεις του στο [email protected] (να αναφέρει στο email τον κωδικό "sms-insomnia") και εμείς θα του κάνουμε δώρο 20 επιπλέον μηνύματα (εκτός των 10 που κάνουμε σε όλους με την εγγραφή τους). Σας ευχαριστώ
dinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Yuboto SMS Gateway WebtoSMS MMS EmailtoSMS SMStoEmail SMS Εορτολόγιο
mr.yaola Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ενα καλό Site και οικονομικό για ομαδικές αποστολές είναι το Site: Multisms.gr . Παιδιά έχω στείλει 2 φορές και εκτός του ότι με προσέχουν γενικά , είναι και ο Φθηνότερος που βρήκα απο άποψη τιμοκαταλόγου. Οσο απο ποιότητα είναι Super Duper!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα