Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια Σασ

Θα Ηθελα Να Ρωτησω Αν Ξερει Κανεισ Με Ποιο Τροπο Και Με Τι Κοστοσ Μπορω Να Στελνω Μαζικα Sms Σε Φιλουσ-πελατεσ?

Υπαρχει Καποιο Software Ωστε Να Μπορω Να Το Κανω Οικονομικα Μεσω Internet?

Ευχαριστω

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Γεια Σασ

Θα Ηθελα Να Ρωτησω Αν Ξερει Κανεισ Με Ποιο Τροπο Και Με Τι Κοστοσ Μπορω Να Στελνω Μαζικα Sms Σε Φιλουσ-πελατεσ?

Υπαρχει Καποιο Software Ωστε Να Μπορω Να Το Κανω Οικονομικα Μεσω Internet?

Ευχαριστω

Μερικά web site είναι αξιόπιστα που έχω χρησιμοποιήσει είναι :

http://www.xs.gr

http://www.smart-sms.gr

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα αλλά εκεί έχουν πολύ καλές τιμές και άμεση εξυπηρετήσει

• 8 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το www.activemms.com, από τα ποιο αξιόπιστα site και με ένα από τους καλύτερους τιμοκαταλόγους.

Δοκιμάστε το, δίνουν και 10 smscredits δώρο με κάθε νέα εγγραφή!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ το http://ez4usms.com και κατέληξα σε αυτό λόγω ποιότητας και τιμών. Επίσης υποστηρίζουν και άλλες χώρες εκτός Ελλάδας.

Και το λές επειδή έκανες έρευνα αγοράς και δοκιμή άλλων υπηρεσιών ή γιατί απλά είναι δικό σου μαγαζί και θες να κάνεις διαφήμιση;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες γράφω γιατί την πάτησα με κάποιες εταιρίες (ονόματα δε λέμε), μήπως και γλυτώσει κανείς αριθμό 2 παγίδες. Αυτό που δε σου λένε οι περισσότεροι είναι ότι δε σου λένε ξεκάθαρα τι παίζει με τις χρεώσεις. Συγκεκριμένα, αγόρασα για 500 ευρώ sms και ενώ στον τιμοκατάλογο υπονοεί ότι ο χ αριθμός credits θα στείλει ψ sms, τελικά υπάρχουν ψιλά γράμματα. Η cosmote έχει άλλο συντελεστή, π.χ 1 sms = 1.8 ή 2 credits. Τα περισσότερα νούμερα μου ήταν cosmote άρα έστειλα σχεδόν τα μισά απ'ότι είχα υπολογίσει.

Επίσης, χρεώθηκα και τα undelivered πράγμα άδικο θεωρώ εγώ.

Τώρα δοκιμάζω μια εταιρία εξωτερικού, θα σας ενημερώσω για το πως θα πάει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και το λές επειδή έκανες έρευνα αγοράς και δοκιμή άλλων υπηρεσιών ή γιατί απλά είναι δικό σου μαγαζί και θες να κάνεις διαφήμιση;

Το λέω επειδή έχω πληρώσει αρκετά χρήματα άσκοπα (βλέπε μήνυμα φίλου mbouclas), μιας και χρησιμοποιώ την υπηρεσία και στέλνω SMS για το φροντιστήριο που έχω. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποστολής SMS είναι η μόνη που δεν με χρεώνει διπλά για κανένα δίκτυο, οπότε προφανώς και έχω πραγματοποιήσει έρευνα αγοράς πριν παραθέσω την άποψη μου.

Δημοσ.

Το λέω επειδή έχω πληρώσει αρκετά χρήματα άσκοπα (βλέπε μήνυμα φίλου mbouclas), μιας και χρησιμοποιώ την υπηρεσία και στέλνω SMS για το φροντιστήριο που έχω. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποστολής SMS είναι η μόνη που δεν με χρεώνει διπλά για κανένα δίκτυο, οπότε προφανώς και έχω πραγματοποιήσει έρευνα αγοράς πριν παραθέσω την άποψη μου.

Και καλά! Απάντηση μετά απο 4+ μήνες όταν και τα δυο μηνύματα σου αφορούν αυτή την εταιρεία. Αφού είχες κάνει έρευνα αγοράς, γιατί δεν είχες γράψει τα πλεονεκτήματα απο τότε; Πρέπει να ήταν πολλά για να μπεις στον κόπο να γραφτείς για να απαντήσεις. Τα λέμε στις 16 Μαϊου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...