Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γατες.ΑΠΑΙΣΙΑ ζωα.....

Ειδικα οταν ανεβαινουν στο.καπο του αυτοκινητου ειναι κυνηγημα....

Anyway αυτο που ειπε ο φιλος για τις.μυρωδιες κτλ ισχυει...για τα σκυλια ειναι.νομος δεν τα αγγιζεις.ουτε για.πλακα για.κανα 2 βδομαδες(αν δεν κανω λαθος)

Επισης αμα.καποιο ειναι αρρωστο η μανα θα το παρει απο τα αλλα 

.

εμένα μου έχουν γεννήσει καμια 15αριά φορές γάτες και μία φορά η σκύλα μου και ποτε δεν είχαν πρόβλημα να τα πιάνω . ίσα ίσα που όταν πήγαινα να τα πιάσω ερχόντουσαν και αυτές να τις χαϊδέψω και

χουρχούριζαν κιόλας. Η σκύλα μου πάλι αν της τα πιάναμε τα έπλενε για κανα 5λεπτο (λες και τα λερώσαμε αχαχ) αλλα ποτε δεν είχε πρόβλημα .

μου έχει τύχει και περίπτωση γάτας που ήθελε να είμαι εκεί για να γενήσει (ΛΟΛ) και της ήρθε να γεννήσει μες τις 2 το βράδυ χειμώνα καιρό και εγώ να ξυπνάω 6 για δουλειά :mellow:

Το πρώτο το γέννησε στην πόρτα του σπιτιού και όσο και αν φαίνεται απίστευτο το γέννησε στην αγκαλιά του λυκόσκυλου!!!!! του σπιτιού.

Στη συνέχεια και επειδή φοβηθήκαμε το λυκόσκυλο τη βάλαμε στην αποθήκη όπου και γέννησε τα άλλα δύο

δεν είναι απίστευτο , είχα γάτα που γέννησε στο σκυλόσπιτο αγκαλιά με την σκύλα μου (κάνανε παρέα) γιατι είχε μείον πόσους βαθμούς και την είχαμε χάσει για 2 μέρες .. και πηγαίνοντας να ταίσω την σκύλα μου το πρωί τσούπ πετιέται και αυτή :-D

Δημοσ.

Όσοι έχετε γάτες

Καταρχάς η γάτα για να γεννήσει θα πρέπει να γαστρωθεί, θα πρέπει να βρει έναν γάτο και να το κάνουν....

Απορώ γιατί συνήθως όσοι έχουν γάτες, τις κρατάνε μέσα στο σπίτι και που χρόνος να βρουν γκόμενο ρε φίλε! (στα χωριά είναι λίγο διαφορετικά, έχουμε και χώρο και τις αφήνουμε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...