Προς το περιεχόμενο

ΑΝΔΡΙΑΝΑ από Βούλα! (ζητείται η φίλη της)


Mn_Voula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το Σάββατο είχα πάει στο Caramela (Πάνος Καλλίδης - Θέλξη). Εκεί σκάσανε μύτη στο μπαρ, ακριβώς δίπλα από την κονσόλα ήχου, δύο κοπέλες γύρω στις 01:40. Μία μελαχρινή μεταξύ 25-29 με το όνομα Ανδριάνα η οποία μένει στη Βούλα (καθόταν στα δεξιά της όπως κοιτάμε την πίστα) και μία ξανθιά περίπου 19-22 (καθόταν στα αριστερά όπως κοιτάμε την πίστα). Δυστυχώς δεν κατάφερα να μιλήσω γιατί ήταν ο σερβιτόρος στη μέση, τον οποίο και γνωρίζανε (χαιρετηθήκανε, τους κρατούσε και τα πράγματα σε ένα συρτάρι -τσάντες, κινητά κτλ.-)

 

Αυτό που ξέρω είναι ότι η φίλη της (καστανόξανθη με ίσιο μαλλί κάτω από τον ώμο, γαλαζοπράσινα μάτια και πολύ ωραίο σώμα) είναι το ωραιότερο πλάσμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου! (και απ'ότι κατάφερα να μάθω είναι και ελεύθερη).

 

Θα ήθελα να μιλήσω με την Ανδριάνα (ξέρω ότι είναι περίπου μεταξύ 25 και 29 μελαχρινή γύρω στο 1.69, δεσμευμένη κι ότι μένει Βούλα) για να έρθω σε επαφή με την φίλη της. Την ψάχνω μέσω ΟΤΕ εδώ και τρεις ημέρες αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.

 

Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε Ανδριάνα από Βούλα (μπορεί έστω να βρούμε συγγενή της και να βγάλουμε άκρη) παρακαλώ ας μου στείλει ένα e-mail στο: [email protected]

 

Καθόμουνα στο τραπέζι στη γωνία και δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω κίνηση για να μιλήσω γιατί φύγανε νωρίτερα. Ήμασταν 5 άτομα παρέα (ένας φίλος και τρεις κοπέλες συγκεκριμένα). Δεν είμαι ο ψηλός με τα καρφάκια, είμαι...ο άλλος (οι κοπέλες θα κατάλαβαν). Θα αναμένω e-mail για νεότερα από όποιον γνωρίζει έστω την παραμικρή πληροφορία. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...