Προς το περιεχόμενο

windows xp σε toshiba a100-011

kliros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HELPPPPPPPPPPPP!!!!tha ithela tin voithia sas perasa xp kai den drisko tous eksis drivers 1)ελεγκτης διαυλου Sm 2)ελεγκτης Ethernet 3)ελεγκτης μαζικου αποθηκευτικου χωρου

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας,

προσπαθω χωρις αποτελεσμα, να βαλω τα XP στον Α100-003...

κατα το τρεξιμο των XP, σταματα την διαδικασια και μου βγαζει μια μπλε οθονη λεγοντας μου οτι για αποφυγη προβληματων στο λογισμικο μου, (Vista) κανει shut down τον υπολογιστη... υπαρχει περιπτωση στο μοντελο που εχω να μην ειναι συμβατα τα XP; το hardware να μην δεχετε καποιο αλλο λογισμικο εκτος των Vista;

σας ευχαριστω...

Δημοσ.
γεια σας,

προσπαθω χωρις αποτελεσμα, να βαλω τα XP στον Α100-003...

κατα το τρεξιμο των XP, σταματα την διαδικασια και μου βγαζει μια μπλε οθονη λεγοντας μου οτι για αποφυγη προβληματων στο λογισμικο μου, (Vista) κανει shut down τον υπολογιστη... υπαρχει περιπτωση στο μοντελο που εχω να μην ειναι συμβατα τα XP; το hardware να μην δεχετε καποιο αλλο λογισμικο εκτος των Vista;

σας ευχαριστω...

nomizo oti 8elei to cd ton xp me ensomatomeno to sp2..kati me ton skliro paizei...

Δημοσ.

Φίλε Blackdragon η απάντηση στην ερώτηση σου έχει δωθεί πιο πριν αλλά όπως φαίνεται δεν διάβσσες προσεκτικά. Όπως έχω ξαναπεί το cd με τα ΧΡ που θα βάλεις πρέπει να έχουν το Service pack 2 γιατί το μηχάνημα έχει SATA σκληρό και αν δεν το κάνεις αυτο δεν θα δέχεται την εγκατάσταση ότι και να κάνεις.(δεν εννοώ να βάλεις ΧΡ και μετά το Service Pack, αλλά να έχεις slipstreamed CD των ΧΡ με SP2).

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη, συνοδευτικό δίσκο αποκατάστασης δεν είχαν τα μηχανήματα όταν τα αγοράσατε? Εγώ πήρα Α100-811 πριν 1 περίπου χρόνο και με αυτόν το δίσκο έχω σωθεί! Το πετάς μέσα, bootάρεις από cd και τα πάντα γίνονται αυτόματα. Format, εγκατάσταση (με SP2) και εγκατάσταση drivers. Βασικά κάποια στιγμή για να κατεβάσω updates από το site της toshiba μου ζήτησε να κάνω registration.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω, γιατί τώρα μου προέκυψε να περάσω ΧΡ σε Toshiba satellite A100-011. Δουλεύουν όλα, εκτός από την κάρτα για ασύρματο δίκτυο. Ξέρει κανείς ποιους drivers πρέπει να βάλω; Έχω φάει τον κόσμο και άκρη δε βγάζω! Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ξεθάβω, γιατί τώρα μου προέκυψε να περάσω ΧΡ σε Toshiba satellite A100-011. Δουλεύουν όλα, εκτός από την κάρτα για ασύρματο δίκτυο. Ξέρει κανείς ποιους drivers πρέπει να βάλω; Έχω φάει τον κόσμο και άκρη δε βγάζω! Ευχαριστώ.

Δεν θυμάμαι τι είχα βάλει αλλά στα backup μου βρήκα αυτά οπότε αυτά πρέπει να είναι (Α100-011):

- Driver_11.5.0.32_for_XP_with_CAT

- PROSet_11.5.0.0.3_for_XP

και ένα update

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...