mitridi_g Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Καλή σας μέρα σύντροφοι Σκοπεύουμε να αγοράσουμε κάποιες οθόνες EIZO Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω εσάς κατά πόσο αξιόπιστοι και επαγγελματίες είναι ο εδώ αντιπρόσωπος σύμφωνα βέβαια με την δική σας προσωπική εμπειρία? Η οθόνες που σκοπέυουμε να παρουμε είναι οι εξής: http://shop.colourconfidence.com/product.php?xProd=1318&xSec=168
evkar Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Αντιπρόσωπος (επίσημος μάλιστα) της Eizo , και να μην είναι επαγγελματίας , δεν συμβιβάζονται φίλε μου . Προσωπικά μου άλλαξαν panel , ενώ ήθελε τρείς μέρες για να λήξει η τριετής εγγύηση που δίνει η εταιρεία (τώρα δίνει πέντε) . Ναταν άλλος , θα σε πέθαινε στις δικαιολογίες για να αποφύγει την αλλαγή . Σε ένα μόνο διαφωνώ μαζί τους , πουλάνε στην εληνική αγορά πιο ακριβά απότι σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Αυτό δεν μου αρέσει , υπάρχει σημαντική διαφορά τιμών . Δεν μπορεί εδώ η S2411 να έχει 1650 ευρώ και έξω να έχει 1100 .Είναι μεγάλη η διαφορά , πως να το κάνουμε
jkremis Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δεν υπαρχει θεμα αξιοπιστιας του αντιπροσωπου.Συμφωνω στο υψηλο κοστος σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη.Αραγε τι εξηγηση δινουν στην αντιπροσωπια για αυτο το γεγονος?Γιατι δεν προτιματε την s2111w που ειναι καινουργιο μοντελο ,εχει και μεγαλυτερο contrast?
Lafas1987 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Όλα παίζονται. Έχω ακούσει και καλές και κακές κριτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.