thanos182 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αφου αγορασω τον SATA HDD και τον τοποθετησω και θελω να περασω τα XP στον SATA HDD θα πρεπει να κανω κατι ιδιατερο η ειναι οπως ο IDE ο σκληρος (λιγο χαζη ερωτηση αλλα πρωτη φορα ασχολουμαι με ΑΤΑ)
d-miss@ Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 katholou xazh erwthsh.. alles motherboard leitourgoun stous sata sklirous opws kai stous palious ide. alles motherboards xreizontai na peraseis drivers gia sata se mia disketa kai na tous fortoseis patontas F6 otan ksekinas na kaneis install ta xp. diaforetika den tous blepei. :grin:
panosvlass Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αν βαλεις εναν δισκο σατα και οχι πχ 2 σε Raid 1 ή 0 τοτε ειναι σαν τους ide. Αν χρησιμοποιεις καποιο raid τοτε πρεπει να κανεις αυτο που σου λεει ο φιλος παραπανω με την δισκεττα και το F6.
accipio Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα τα ΧΡ (με ενσωματωμένο το SP2) σε SATA δίσκο σε μηχάνημα 1 έτους παλιό. Δεν μου ζήτησαν drivers για τον SATA, τον αναγνώρισαν κανονικά.
thanos182 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ευχαρηστω για τις πληροφοριες αλλα πως θα ξερω αν χρειαζεται drivers η μητρικη μου και αν χρειαζεται που 8α τους βρω?Η μαλλον με τι keyword θα τους ψαξω?
Petrakas Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 exo tin entiposi pos mono se RAID xriazese drivers gia ta XP ( dio idioi SATA mazi) alios einai san IDE se ola ta mobo.
thanos182 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523559 αυτην την μητρικη εχω που απ'οτι βλεπεις γραφει 4 x Serial ATA II 300MB/sec (RAID 0, 1, 0+1) οποτε χρεαιζεται η δεν χρειαζεται?ρωταω γιατι δεν εχω floppy disk (το χω βγαλει γιατι μονο χωρο πιανει στις μερες μας :Ρ )
pc_admin Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Αν χρειαζεται drivers απλα θα σου πει οτι δεν βρεθηκαν εγκατεστημενοι σκληροι δισκοι Οι περισοτερες μητρικες τους εχουν σε δισκετα (θα χρειαστει πρωσωρινα να συνδεσεις το floppy drive) αλλιως κανεις μια απο το cd που βρισκονται στο φακελλο raid ---> disk ή κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.