Rebel21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 παιδιά πραγματικά απορώ με την υπομονή που έχετε.θα πω ένα παράδειγμα έχω τρεις φίλους με ps3,ο κολλητός μου και ένας φίλος έχουν και xbox και ps3 ο τρίτος μονο ps3.με τον κολλητό μου πήγαμε το mgs4 στο act2 και από τότε ο κολλητός μου ούτε καν το έχει ξαναπαίξει ο ο δεύτερος είναι στο act 1 και το παράτησε και που θέλω να καταλήξω?στο ότι ο τρίτος έχοντας μονο ps3 το έχει λιώσει και πάει για δεύτερο τερματισμό.ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω. όσον αφορά το mgs4 ναι είναι παρα πολύ καλο παιχνίδι αλλα σίγουρα δεν είναι δεκαράκι.καταντάει κουραστικό το 5 βήματα cut scene αλλα δυο βήματα cut scene .ακόμα το παιχνίδι έχει αρκετά bugs και μέτρια γραφικά και effects σε κάποια σημεία.ακόμα μπορεί το να γίνεσαι κούτα να φαινόταν ωραίο κάποτε αλλα όχι και τώρα μην σχολιάσω ότι καμουφλάρεσαι με μια κούτα μέσα στην ζούγκλα και το AI είναι άθλιο μερικές φορες.αφήνω ασχολίαστο το καμουφλάρισμα σε βαρέλι γιατί μοιάζει απλά αστείο.δεν είναι ανάγκη να εξαναγκάζουμε τον εαυτό μας να διασκεδάσει με ένα game επειδή κάποιοι το θεωρούν διαμάντι.είναι θέμα γούστου και δεύτερον το παρόμοιο gameplay σε όλη την σειρά του mgs4 έχει αρχίσει να κουράζει. σίγουρα κανεις δεν θα έλεγε όχι να το έβλεπε και σε xbox μην τρελαθούμε κιόλας δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα αρνητικά.και εγώ είχα δει επιφυλακτικά τα αρνητκά reviews του gaiden 2 αλλα αφού ασχολήθηκα με το παιχνίδι είδα ότι τελικά είχαν δίκιο και το παιχνίδι έχει αρκετά προβλήματα αλλα παραμένει αξιόλογο.
Fiorinda Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Vortex, συμφωνώ με τα περισσότερα. Αλλά, πως ξεχωρίζεις κάποιον που πήρε PS3 στα τυφλά από κάποιον που το πήρε συνηδειτά? Τον Παναγιώτη που ανέφερες πέσαν καποιοι να τον φάνε ευθείς αμέσως... Μήπως τελικά δεν είναι μόνο οι PS3 users κολλημένοι? Με αυτή τη λογική ακόμα και οι PS3 users θα μπορούσαν να αγοράσουν 360 αύριο. Είναι και πολύ φθηνό οπότε... Πήρα τυφλά PS3 γιατί ήξερα από πριν ότι εκεί θα πέξω σίγουρα Final Fantasy, Tekken, Gran Turismo, MGS, God of War. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ XBOX???? Όπως επίσης κάποιοι πήραν τυφλά 360 γιατί εκεί θα παίξουν Halo, Forza, Ninja Gaiden κ.α. Αυτό προσπαθώ να πω εγώ. Και ναι, αυτά είναι παιχνίδια που θα παίξουν οπωσδήποτε οι σκληροπυρηνικοί, αλλά τι να κάνουμε. Στην εποχή που θα είναι τα πάντα multiplatform, θα σκεφτώ καλύτερα τι θα επιλέξω. Κάτι τελευταίο στον Vortex. Εννοείς ότι παίζετε αντιγραφές μάλλον. Λοιπόν, εγώ έχω το "κουσούρι" να τα θέλω αυθεντικά για συλλεκτικούς λόγους και όχι μόνο. Είχα παρατηρήσει ότι όταν "τσίπαρα" το PSX, αγόραζα φθηνά με το κιλό τα παιχνίδια και κατέληγα να μην παίζω τίποτα γιατί είχα αρχίσει να βαριέμαι. Κι εγώ θα ήθελα να παίζω MGS4 ένα μήνα πριν αλλά δεν πειράζει, μου αρέσει όταν χαζεύω τα κουτιά στη θέση τους!! Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει με όλους...
gkalas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Παιδια ειχα τα παντα σε κονσολες απο μικρο παιδι.Αυτο που συμβαινει ομως με τις κυκλοφοριες παιχνιδιων στο 360 μου εχει ξανασυμβει μονο με την amiga καποτε και με το ps1 αργοτερα.Βγαινουν ακαταπαυστα παιχνιδια που σιγουρα θες να τα δοκιμασεις.Στο ps3 δυστυχως δεν συμβαινει αυτο.Για εμενα σαν παιχνιδομηχανη μεχρι στιγμης τουλαχιστον εχει αποτυχει.Τεραστιο hype και αποτελεσμα μηδεν.Αργοτερα δεν ξερω τι θα κανει αλλα μεχρι στιγμης το πουλακι εχει πεταξει.
dusan7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Αν δεν πέσει κιαλλο η τιμή του PS3 νομίζω δεν αξίζει να γίνει κίνηση αγορας της προς το παρόν
telegamesvg Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Πήρα τυφλά PS3 γιατί ήξερα από πριν ότι εκεί θα πέξω σίγουρα Final Fantasy, Tekken, Gran Turismo, MGS, God of War.. Και εγω για αυτο το πηρα ,αλλα ποτε ελπιζεις να τα παιξουμε αυτα??
p3tran Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 P3tran ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ trolls που αναφερθηκα μιλαγα για τους xbox360 fans? Εσυ αυτο καταλαβες δηλαδη; Συγνωμη αλλα αν καταλαβες κατι τετοιο .... Φιλικα Παναγιωτης απλα το δικο σου μηνυμα παναγιωτη, εσκασε μυτη μαζι με αλλο απο 'πρωτοεμφανιζομενο' χρηστη, που παρεα με τους γνωστους 'resident' χρηστες αποκαλουν οποιον λεει τα πραγματα με το ονομα τους troll επισης φιλικα υ/γ τελικα fiorinda δεν βρηκες ουτε ενα game προς απαντηση μου, ετσι δεν ειναι? ;p καλη η υποκειμενικοτητα λοιπον, αλλά!!
Kagkouros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Παιδιά σόρρυ αλλά δεν έχω διαβάσει τις 4,625 απαντήσεις που έχουν υποθεί εδώ για να δω άμα συμπίπτει καμία με την γνώμη μου... Αν και θα προτημούσα το PlayStation 3 θα αγόραζα το ΧBOX360. Το ΧΒΟΧ 360 κοστίζει μόλις 200? και μπορεί κάποιος να το τσιπάρει από μόνος του, αρκεί να έχει motherboard που να υποστιρίζει sata. Μετά μπορεί να κατεβάζει τα παιχνίδια σπασμένα από το ιντερνετ να τα γράφει και να τα παίζει, και αν δεν μπορεί να ψάχνει άμα είναι καλή η έκδοση κλπ, μπορεί να κάνει συνδρομή με γύρω στα 20ευρώ το χρόνο και να έχει απεριόριστα παιχνίδια για να κατεβάζει πιστοποιημένα πως θα δουλεύουν...Άντε άμα το λίώνει να αγοράσει και μερικά ανεμηστηράκια που υπάρχουν (όχι τις ΧβΟΧ) αλλά μπορείται να δείτε στο ebay με 10? και καθάρισε. Και εκτός από οικονομικής άποψης μπορούμε να το δούμε και σαν τι θέλουμε να το κάνουμε, πχ επειδή εγω μπορεί να θέλω να παίζω πολλά παιχνίδια, και του χρόνου η σε 6 μήνες το PC μου δεν θα τα υποστηρίζει...με το ΧΒΟΧ θα κάνω δουλειά μου και δεν θα μου είχε καμία χρησημότητα ας πούμε το Blue Ray του PS3 εφόσον δεν υπάρχουν όλες οι ταινίες σε blue ray, ή δεν έχω μια 37άρα LCD για να απολαύσω μια τέτοια ταινία... Αυτά
Fiorinda Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 υ/γ τελικα fiorinda δεν βρηκες ουτε ενα game προς απαντηση μου, ετσι δεν ειναι? ;p καλη η υποκειμενικοτητα λοιπον, αλλά!! Για ψάξε καλύτερα δυο τρεις σελίδες πίσω... Την πήρες την απάντηση σου.
Udontneed2know Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 αποκαλουν οποιον λεει τα πραγματα με το ονομα τους troll εχεις πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου, το λιγοτερο που μπορω να πω.
S2Katana Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 δεν είναι ανάγκη να εξαναγκάζουμε τον εαυτό μας να διασκεδάσει με ένα game επειδή κάποιοι το θεωρούν διαμάντι.είναι θέμα γούστου Συμφώνω απόλυτα σε αυτό, άσχετα από το MGS4.
IceMatrix Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Πήρα τυφλά PS3 γιατί ήξερα από πριν ότι εκεί θα πέξω σίγουρα Final Fantasy, Tekken, Gran Turismo, MGS, God of War. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ XBOX???? Όπως επίσης κάποιοι πήραν τυφλά 360 γιατί εκεί θα παίξουν Halo, Forza, Ninja Gaiden κ.α. Αυτό προσπαθώ να πω εγώ. Και ναι, αυτά είναι παιχνίδια που θα παίξουν οπωσδήποτε οι σκληροπυρηνικοί, αλλά τι να κάνουμε. Στην εποχή που θα είναι τα πάντα multiplatform, θα σκεφτώ καλύτερα τι θα επιλέξω. Η διαφορά όμως είναι οτί όσοι πήραν 360 για τα παιχνίδια που είπες τα έχουν παίξει ήδη και περιμένουν τα δεύτερα της σειράς ενώ εσύ ακόμα περιμένεις και θα περιμένεις για πολύ να τα παίξεις...άντε έχεις παίξει ένα -το MGS- κι ένα demo...καλά είναι για τα 2 χρόνια που κυκλοφορεί το PS3...σε άλλα 10 ζωής που έχει θα έχεις παίξει και τα υπόλοιπα... P.s. είπες ότι πήρες ΧΒΟΧ τώρα μας λές ότι γιατί να πάρεις ΧΒΟΧ...πέφτεις σε αντιφάσεις...σε λίγο θα μας βγείς και αγοράκι...
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Πως διάολο προλαβαίνετε και παίζετε με 2 κονσόλες; Εγώ 1 έχω και πάλι δεν προλαβαίνω.
01010101 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Πως διάολο προλαβαίνετε και παίζετε με 2 κονσόλες; Εγώ 1 έχω και πάλι δεν προλαβαίνω. Αυτο πρεπει να ειναι απολυτο καψιμο.
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Φοιτητής/Μαθητής/Άνεργος/Άεργος/Nolifer/Loser/Πατέρας Σε ένα απο αυτά το βασίζω. Μόνο δικαιολογημένο το "Φοιτητής" μιας και οι ελεύθερες ώρες είναι ΤΟΣΟ πολλές που μπορείς να κάνεις τα πάντα ΚΑΙ να καίγεσαι... Αν απο την άλλη είσαι Μαθητής... και πάλι μπορείς να καίγεσαι αλλα είτε δεν θα διαβάζεις, είτε δεν θα είσαι social.. Αν είσαι άνεργος (δεν έχω δουλειά και την χρειάζομαι).. καλό θα είναι να βρείς μια δουλειά για αρχή.. αλλα απο την άλλη οι άπειρες ελεύθερες ώρες δικαιολογούν εν μέρη το λιώσιμο... Αν είσαι Άεργος(δεν έχω δουλειά και δεν την θέλω) καλό θα είναι επίσης να κάνεις κάτι, γιατί αν μένεις άεργος για να παίζεις games κάπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Άν είσαι Nolifer (το χειρότερο είδος) μπορεί να είσαι οτιδήποτε απο τα παραπάνω και να το κάνεις τέλεια.. αλλα η κοινωνικότητα σου είναι πολύ κοντά στον πάτο.. Είσαι άψογος στη δουλειά σου, στην σχολή σου, στα games κτλ.. αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ. Τέλος υπάρχει και ένα subcategory ο LOSER που ναι μεν καίγεται.. αλλα δεν νιώθει θεό σε κανένα game και επίσης κάνει και όλα τα υπόλοιπα στη ζωή του σκατά... Πρίν κλείσω να βάλω και το "πατέρας" μιας και βλέπω τον αδερφό μου που ξοδεύει ΠΑΡΑ πολλές ώρες μετά ή πρίν τη δουλειά προσέχοντας τη μικρή που αν τις είχα εγω δεν θα είχα αφήσει παιχνίδι για παιχνίδι ;p Pick. Εγώ παίζω πάντως αυτή την περίοδο με xmmmm 5 κονσόλες + το pc ;p Αλλα παίζω = Δοκιμάζω για κάνα 10λεπτο ότι με ενδιαφέρει και με ελάχιστα (που αξίζουν) κάθομαι και λιώνω. Για να μην παρεξηγηθώ φυσικά και υπάρχουν πολλοί φυσιολογικότατοι gamers... Αλλα για να καείς με κάτι πολύ (που φαντάζομαι αυτό εννοεί ο alexzzz) πρέπει να αφιερώσεις και τον αντίστοιχο χρόνο.. Οπότε αν έχεις π.χ. gamerscore 40000 μέσα σε ένα 6μηνο σημαίνει οτι έχεις ξοδέψει ΠΟΛΥ χρόνο και θεωρώ οτι βρίσκεσαι κάπου εκει πάνω... http://kotaku.com/5020610/do-we-suffer-from-too-many-games
p3tran Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Για ψάξε καλύτερα δυο τρεις σελίδες πίσω... Την πήρες την απάντηση σου. δεν χρειαζεται να ψαξω καλυτερα. απαντηση δεν ειδα. επαναλαμβανω το στορυ για να μη λες τα δικα σου: ομως περα απο καθε μπουρδα' date=' υπαρχουν και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτηρια για το τι ειναι καλυτερο:κριτηρια οπως ο αριθμος τιτλων, οι συνολικες βαθμολογιες τους, καθως και το πως δουλευει το ολο συστημα με ολες τις λειτουργιες του.[/quote'] Βαθμολογία υπάρχει μόνο σε πτυχίο και αυτή αμφισβητίσημη είναι (φαντάσου στα παιχνίδια) ... Σύστημα, λειτουργίες, βαθμολογίες, μ@λ@κίες, ΡΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΘΕΛΩ!!! εδω λοιπον μας λες οτι ΔΕΝ υπαρχουν βαθμολογιες κλπ μαλακιες, αφου ολα ειναι υποκειμενικα και -για σενα- καλυτερα. εντυπωσιακο επιχειρημα για ανατροπη ολων των αντικειμενικων κριτηριων που εχουν θεσπιστει με τα χρονια στον χωρο των video games ...not! (παραλιγο ρε fiorinda!) και εγω πιστευω στην εντροπια' date=' αλλα οχι για χαρη του ps3. ελεος δηλαδη!!!! παραδειγμα: [b']σε προκαλω να μου βρεις ενα game του ps3 που να εχει παρει στο metacritic 50%-60% και να ειναι καλυτερο απο ενα που εχει παρει 80%-90% (παλι στο ps3) μπορεις? αν δεν μπορεις, να καταλαβεις και να παραδεχτεις οτι ειναι λαθος αυτο που ισχυριζεσαι. [/b]! απαντηση λοιπον ΔΕΝ ειδα, οποτε μη μου λες να ψαξω. ιδου η ροδος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις