Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360


*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η πλακα ειναι οτι στην ζωη ολα αλλαζουν.Μετα απο 10 η 20 χρονια μπορει την θεση της Σονυ και της ΜΣ να τις εχουν παρει αλλες εταιρειες,καμια Ιντελ,Νβιδια,καμια Πανασονικ,καμια Ζιμενς,ποτε δεν ξερει τι επιφυλασει το μελλον.

οποτε οτι και να λεμε,εφημερα ειναι,μονο για το τωρα και για το κοντινο μελλον εχουν αξια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη τη στιγμη που γραφω ολα τα Playstation3 σε ολο τον κοσμο εχουν παραδωσει πνευμα.Δεν τρεχουν κανενα παιχνιδι το μονο μυνημα που εμφανιζεται στην οθονη ειναι "Registration of Trophy Information could not be completed" επισης παρατηρησα οτι η ημερομηνια γυρισε στην 1/1/2000

Οι περισσοτεροι οπως και εγω το παθαμε παιζοντας heavy rain αλλα εχει αντικτυπο σε ολα τα παιχνιδια.Τα trophies σβηστηκαν και επισης ολα τα παιχνιδια αγορασμενα απο το Psn γυρισαν σε demo mode

epic fail απο sony

Update 5:20

Το προβλημα το εχουν ολα τα μοντελα phatt

Επεξ/σία από JimChris
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο αναλυτικά:

 

psn_pd_02.jpg

Σήμερα για πρώτη φορά μετά από την διάθεσή του στο ευρύ κοινό το PSN(Playstation Network) δημιούργησε τεράστια προβλήματα στους χρήστες. Πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν το σφάλμα "8001050F" το οποίο δηλώνει hardware failure, πολλά Fat Playstation 3 καταστράφηκαν κοινώς τούβλιασαν ενώ όσοι έχουν το Slim Playstation 3 απλώς αντιμετώπισαν προβλήματα με τη σύνδεσή τους στο Playstation Network αποσυνδέοντάς τους κάθε λίγο και λιγάκι από το PSN.

 

Μερικά από τα προβλήματα που αντμετώπισαν οι κάτοχοι Fat PS3 είναι:

-Χάθηκαν οι λογαριασμοί (users) από την κονσόλα τους.

-Αφαίρεση ιδιοκτήτη από τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί μέσω PS store καθιστώντας τα άχρηστα.

-Αδυναμία σύνδεσης με το Playstation Network.

-Αδυναμία εγκατάστασης κάποιου νεότερου firmware ή και του ίδιου.

-Η ώρα του μηχανήματος άλλαξε σε 31 Δεκεμβρίου 1999 και δεν μπορεί να την αλλάξει κανένας είτε χειροκίνητα είτε μέσω ίντερνετ.

-Οι χρήστες δεν μπορούν να τρέξουν κανένα παιχνίδι σε δισκάκι καθώς τους εμφανίζει το μήνυμα "Registration of the trophy information could not be completed. The game will quit. (8001050F)"

 

Η Sony ενημέρωσε πως γνωρίζει γι αυτά τα προβλήματα και έχει καταφέρει να απομονώσει το πρόβλημα, επίσης προσεχώς θα βγάλει μια ανακοίνωση για το τι θα γίνει με τα χαλασμένα PS3s.

 

Πηγή: http://www.pspgr.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλο software και άλλο μουσική. Η πειρατεία στη μουσική κάνει καλό... Αναγκάζει τα συγκροτήματα να κάνουν πολλές συναυλίες. Το αναλύω και περισσότερο για όποιον ενδιαφέρεται.

 

EDIT: Τώρα το είδα!!!! Ρε τους μάπες!!!! Χαχαχα. Τελικά η αποχή από το gaming έχει και τα καλά της (δεν σου χαλάνε οι κονσόλες.... ). Άντε μπας και μάθουν από την MS και κάνουν και καμιά επέκταση στην τρισάθλια εγγύησή τους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι εγινε ρε παιδια..?μεχρι στιγμης δεν μπαινει στο psn κ εχει αλλαξει κ η ημερομηνια...παιχνιδια παιζει..το uncharted εβαλα το παιζει κανονικα..μακαρι να ειναι κατι περιστασιακο κ να διoρθωθει με ενα filmware update..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα ο κολλητος μου που ειχε απο προχθες το προβλημα αυτο πηγε να βαλει τον σκληρο του σε αλλο ps3 και δεν τον αναγνωριζε.Γενικα ο σκληρος του τα επαιξε απο προχθες.Δεν ξερω αν οφειλεται σε αυτο..ιδωμεν.Αν ισχυει κατι τετοιο ετοιμαστειτε για τρελο πανηγυρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2η θέση καλύτερη απο την 3η...όχι οτι με νοιάζουν τα sales,αλλα εφόσον μετράνε για μερικούς εδω μέσα να τα λέμε με το όνομα τους τα πράγματα.

 

project lagtal http://www.n4g.com/xbox360/News-483043.aspx

 

όσο για το μετρο2033.http://uk.gamespot.com/xbox360/action/metro2033thelastrefuge/video/6252494/metro-2033-interview-1 πλάκα μας κάνετε ?ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν το φτάνει το Killzone 2 η 360 βέρσιον....

 

vaderfail_2.jpg

 

Συνεχισε ετσι skanjos, ετσι κ αλλιως χρειαζομαστε κ λιγο γελιο εδω μεσα. :lol:

 

---------- Προσθήκη στις 12:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:48 ----------

 

340x1.gif

 

:lol:

 

ΒΤW τι ειδους bug ειναι αυτο? πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο...απο οτι καταλαβα ειναι καποιο κολλημα με το ημερολογιο του PS3.

 

Να δουμε τι θα γινει σημερα κατα τις 6:00 που υποτιθεται οτι θα φτιαξουν τα πραγματα, αν οντως χαθουνε trophies παντως θα ειναι μεγαλη *bleep* - ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο. :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...