Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέτοιο "security problem" κατά την άποψή μου κανένας δεν το περίμενε. Να φαίνονται όλες οι hacked κονσόλες σαν dev kits.. Ε μιλάμε έλεος.. Αναμενόμενο να κλείσει το psn για να ξεκαθαρήσουν ποιές είναι όντως απο developers και ποιές όχι..

Kαι επανέρχομαι στο αρχικό μου πόστ, και επαναλαμβάνω πως και η Μ$ το ίδιο θα έκανε σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο (να φαίνονται οι hacked σαν dev kits), αποκλείεται να άφηνε τον οποιοδήποτε να κατεβάζει τα πάντα δωρεάν, σίγουρα θα έπαιρνε μέτρα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι επανέρχομαι στο αρχικό μου πόστ, και επαναλαμβάνω πως και η Μ$ το ίδιο θα έκανε σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο (να φαίνονται οι hacked σαν dev kits), αποκλείεται να άφηνε τον οποιοδήποτε να κατεβάζει τα πάντα δωρεάν, σίγουρα θα έπαιρνε μέτρα.

ε φυσικά και θα έπαιρνε μέτρα μιλώντας πάντα υποθετικά (βέβαια δεν θα έκανε και τόσες μέρες σίγουρα)

Δημοσ.

Σε αυτό δεν μπορώ να πώ κάτι (για το πόσο θα χρειαζόταν).

Πάντως είναι φρίκη να έχεις να ακουμπήσεις το ps3 έναν μήνα και να έχει πρόβλημα το psn..

Δημοσ.

βασικά αν δεν κάνω λάθος τέτοιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί παρόμοιο στο 360 και με ενα συγκεκριμένο user account κατέβαζες ότι ήθελες απο το Live απλά κινδύνευες με ban. απαράδεκτη η sony όπως και να το κάνουμε 1 εβδομάδα σχεδόν off και no eta. το αστείο θα είναι να μήνει κάνα μήνα down να δούμε τότε πως θα δικαιολογούν κάποιοι τις κινήσεις της σόνυ που μόνο προς όφελος της είναι και πάντα (μα πάντα)εις βάρος των καταλωτών.

Δημοσ.

Αυτό ξαναπέστο. Ήδη έχω εγκαταλείψει την ιδέα αγοράς τρίτου 360 και κατευθύνομαι ολοταχώς προς το PS3. Το μόνο πράγμα που με συγκρατεί είναι η τιμή του.

Δημοσ.

περιμέντε μέχρι την ε3 λέω εγώ και ανακοινωθεί για κάνα δεκέμβριο το project cafe να δείτε που η σόνυ θα αναγκαστεί να ρίξει την τιμή.

Δημοσ.

Κοιτά, εγώ αγόρασα το 360 τέλη 2008. Δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα μέχρι στιγμής, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το θέμα όμως είναι οτι το PS3 είναι αδικαιολόγητα ακριβό πλέον, αν υπολογίσουμε και τα features που έχουν αφαιρεθεί.

Ας πάει η τιμή του γύρω στα 200€ και εγώ θα είμαι ο πρώτως που θα το αγοράσει.

περιμέντε μέχρι την ε3 λέω εγώ και ανακοινωθεί για κάνα δεκέμβριο το project cafe να δείτε που η σόνυ θα αναγκαστεί να ρίξει την τιμή.

Πολύ πιθανό.

Δημοσ.

Κοιτά, εγώ αγόρασα το 360 τέλη 2008. Δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα μέχρι στιγμής, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το θέμα όμως είναι οτι το PS3 είναι αδικαιολόγητα ακριβό πλέον, αν υπολογίσουμε και τα features που έχουν αφαιρεθεί.

+1

Αδικαιολόγητα ακριβό...πάντως να ξέρεις πως στην ελληνική αγορά, η τιμή του όχι μόνο μειώθηκε το Πάσχα,αλλά αντιθέτως κοστίζει κατά μέσο όρο πιο ακριβά απ΄ό.τι ήταν να το πάρεις τα Χριστούγεννα. Ο λόγος; Πως έχει σπάσει και γνωρίζουν όσοι πουλάνε πως ο Έλληνας θα πάει και θα το αγοράσει για να το μοντάρει.

Πρέπει η τιμή του να πέσει στα 200 ευρώ. Όχι πως είναι σίγουρη αγορά για μένα, απλά στα 300+ δε βρίσκω αυτή τη στιγμή ούτε έναν λόγο να αγοράσω ps3.

Προσωπικά, πάντως, είμαι πολύ hyped για τη νέα κονσόλα της Nintendo, αν έρθει και σε καλή τιμή (250 με 300 ευρώ) και έχει συμβατότητα με το Wii, μπορεί να κινηθώ να την αγοράσω day one, αν και εδώ και τρία χρόνια έχω πολιτική να μην αγοράζω ηλεκτρονικά είδη πάνω από 200 ευρώ.

Δημοσ.

Όχι πως είναι σίγουρη αγορά για μένα, απλά στα 300+ δε βρίσκω αυτή τη στιγμή ούτε έναν λόγο να αγοράσω ps3.

Αν δεν υπαρχει λογος να αγορασεις ps3 τωρα που η διαφορα απο τον ανταγωνισμο( ιδιος απο φετος και μετα)ειναι χαωδης σε επιπεδο νεων τιτλων,υποστηριξης και προσεγμενων(πολλες φορες καλυτερων) πλεον multiplatform παιχνιδιων,αναρωτιεμαι ποτε θα υπαρχει λογος.

Ποτέ,ειναι η απαντηση:P

Αν δεν θελει καποιος να αγορασει μια κονσολα,δεν την αγοραζει.Ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε.

Τι να πω,μπορεις να περιμενεις την νεα κονσολα της Ν,να την αγορασεις στα 300e(το λιγοτερο) χωρις να εχει παιχνιδια,αντι να αγορασεις το ps3 στα 200e(τοσο θα εχει το πολυ),με την τεραστια βιβλιοθηκη.

Για αυτο λεω οτι αν δεν θελει καποιος να παρει μια κονσολα δεν θα την παρει,ας ειναι και η μοναδικη στην αγορα.

Προσωπικη αποψη,για να μην με φας:P

Δημοσ.

Αν δεν υπαρχει λογος να αγορασεις ps3 τωρα που η διαφορα απο τον ανταγωνισμο( ιδιος απο φετος και μετα)ειναι χαωδης σε επιπεδο νεων τιτλων,υποστηριξης και προσεγμενων(πολλες φορες καλυτερων) πλεον multiplatform παιχνιδιων,αναρωτιεμαι ποτε θα υπαρχει λογος.

Ποτέ,ειναι η απαντηση:P

Αν δεν θελει καποιος να αγορασει μια κονσολα,δεν την αγοραζει.Ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε.

Τι να πω,μπορεις να περιμενεις την νεα κονσολα της Ν,να την αγορασεις στα 300e(το λιγοτερο) χωρις να εχει παιχνιδια,αντι να αγορασεις το ps3 στα 200e(τοσο θα εχει το πολυ),με την τεραστια βιβλιοθηκη.

Για αυτο λεω οτι αν δεν θελει καποιος να παρει μια κονσολα δεν θα την παρει,ας ειναι και η μοναδικη στην αγορα.

Προσωπικη αποψη,για να μην με φας:P

να πας να πάρεις ΧΒΟΧ για να πάρει και ο Cortan@ PS3 :-D

Δημοσ.

Πρέπει η τιμή του να πέσει στα 200 ευρώ. Όχι πως είναι σίγουρη αγορά για μένα, απλά στα 300+ δε βρίσκω αυτή τη στιγμή ούτε έναν λόγο να αγοράσω ps3.

300+; Απο ποτε έχεις να δεις τιμές για το PS3;

Δημοσ.

να πας να πάρεις ΧΒΟΧ για να πάρει και ο Cortan@ PS3 :-D

''Δεν βρισκω λογο''. :lol: :lol:

:P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...