Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν συμπιεζεις κατι θελει πιο πολυ επεξεργαστικη ισχύ. οσο πιο αποδοτικο/καλο τροπο βρει, τοσο πιο πολυ "γκαζι" θελει.

και δεν λεμε winzip.

αλεξ το παμε χτες αυτο

Δημοσ.
Ε βέβαια, αφού είμαστε εδώ για εδώ θα έψαχνα.

Ακριβος, το θέμα είναι οτι οι PS3Funs δε λένε ποτέ τα ασχημα.

Και όταν τους τα επισημάνουν, τα αρνιούντε κι' όλας και τα υπερασπίζονται...

Οπότε δεν ισχύει αυτό:

ελα ρε μαν τωρα που τους βαζεις και ολους στο ιδιο τσουβαλη, οσοι δεν ειναι φανατισμενοι δεν το κανουν αυτο. μονο τελειο δεν ειναι το ps3. μονο αυτο το κωλοlair φτανει.. με τραβαγε ενας φιλος βιντεο οταν το επαιζα και μονο που δεν το εσπασα

Δεν ξέρω ποιός την έκανε την μλκία, αυτό που λέω είναι πως κρίνω πως δεν έγινε με σκοπιμότητα.

Το συγκεκριμένο site εγώ το παρακολουθώ αρκετά, εχει αρκετά world exclusives videos σε αρκετά παιχνίδια και ωραίες παραγωγές , ειδικά με τον Geoff Keighley (Bonus Round, GT TV, Invisible Walls, Screwattack). Πολύ καλό και ενημερωμένο site.

Δεν το βλέπω ακριβώς έτσι. Πολύ δυνατά exclusives θα πάρεις και από τις 2 κονσόλες, οπότε δίνεις προτεραιότητα και επιλέγεις. Εκτός αυτού όμως έχεις και το 90% των τίτλων που κυκλοφορούν που είναι multi. Πολλά από αυτά είναι από απλώς καλά μέχρι κορυφαία και η συντριπτική πλειοψηφία τους τρέχουν καλύτερα σε μηχάνημα με σχεδόν τη μισή τιμή.

ναι αλλα εγω ας πουμε ειμαι ακομα στο ψαξημο για το αν θα παρω και ποια θα παρω. γουσταρω τρελα τα ff, gran turismo. metal gear, little big planet, spyro κτλ με αυτα μεγαλωσα αλλα ειναι πανακριβη η κονσολα.. να παρω 360? δε με τρελαινουν τα exlusive του αλλα ειναι φτηνο. τι να το κανω ομως το φτηνο αν δεν θα παιζω πολλα.. στην τελικη στην τιμη και στα υπολοιπα δεν δινεις σημασια, μονο τα exlusive κοιτας

τουφας και εγω ετσι βλεπω ταινιες αλλα σε τηλεοραση 42ρα τι κανουμε? εγω συνδεω το laptop αλλα μουφα λυση ειναι, να μου πεις μπας και ακομα υπαρχουν πολλες ταινειες

blu ray? πιστευω το καθε format εχει τα αρνητικα του

(το crysis 20gb δεν χρειαζεται? αν και αυτο δεν λεει κατι. εχουν αποδειξει πολλα παιχνιδια πως ειναι θεμα προγγραματισμου)

Δημοσ.

PDS πραγματικά αν θέλεις εσύ να συμμετέχεις εδώ μέσα, ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ το χώρο που σε φιλοξενεί. Ένα ακόμα σχόλιο για το insomnia και έφυγες. Δεν είναι απειλή, είναι πολιτική. Το insomnia θέλει μόνο μέλη που το σέβονται. Αν δεν το σέβεσαι, δεν είσαι ευπρόσδεκτος. Είναι ιδιαίτερα απλά τα πράγματα.

Αρκετό καιρό έχουμε ανεκτεί προκλητικά post για το site μας μέσα στο site μας. Ελπίζω να αλλάξει η συμπεριφορά σου.

Δημοσ.

a: http://youtube.com/watch?v=4qfMyHApsnM lolololol

τουφας και εγω ετσι βλεπω ταινιες αλλα σε τηλεοραση 42ρα τι κανουμε? εγω συνδεω το laptop αλλα μουφα λυση ειναι, να μου πεις μπας και ακομα υπαρχουν πολλες ταινειες

blu ray? πιστευω το καθε format εχει τα αρνητικα του

δεν βλεπω divx/xvid

Επισκέπτης
Δημοσ.
PDS πραγματικά αν θέλεις εσύ να συμμετέχεις εδώ μέσα, ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ το χώρο που σε φιλοξενεί. Ένα ακόμα σχόλιο για το insomnia και έφυγες. Δεν είναι απειλή, είναι πολιτική. Το insomnia θέλει μόνο μέλη που το σέβονται. Αν δεν το σέβεσαι, δεν είσαι ευπρόσδεκτος. Είναι ιδιαίτερα απλά τα πράγματα.

Αρκετό καιρό έχουμε ανεκτεί προκλητικά post για το site μας μέσα στο site μας. Ελπίζω να αλλάξει η συμπεριφορά σου.

Γιατι δεν λες οτι δεν θες κριτικη να τελειωνουμε,γιατι εγω δεν προκαλεσα κανεναν ουτε εβρισα.

Μακαρι να ειχες την ιδια ευαισθησια και για ατομα που οντως προκαλουν.

Μιλας για σεβασμο και ακομα δεν εχω μαθει γιατι εφαγα ban πριν μηνες...

Εγω ξερω ομως, και μονο σεβασμο δεν δειχνει αυτο.

Αφου λοιπον ειναι πολιτικη σας ειναι να μην δεχεστε κριτικη.Banαρε με..

ΥΓ1.Ελεος ομως.-

Δημοσ.
Γιατι δεν λες οτι δεν θες κριτικη να τελειωνουμε,γιατι εγω δεν προκαλεσα κανεναν ουτε εβρισα.

Μακαρι να ειχες την ιδια ευαισθησια και για ατομα που οντως προκαλουν.

Μιλας για σεβασμο και ακομα δεν εχω μαθει γιατι εφαγα ban πριν μηνες...

Εγω ξερω ομως, και μονο σεβασμο δεν δειχνει αυτο.

Αφου λοιπον ειναι πολιτικη σας ειναι να μην δεχεστε κριτικη.Banαρε με..

ΥΓ1.Ελεος ομως.-

δεν είναι ανάγκη pds να σε banaroun.προφανώς οι admins έχουν πρόβλημα με τις συχνές αναφορές που κανεις στο ps3forum και το ότι το έχεις σαν υπογραφή.προσωπικά το θεωρώ προκλητικό να promotareis forum μέσα σε άλλο.

η συμεριφορά σου από όσο θυμάμαι τα post σου είναι άψογη απέναντι στους άλλους.

Δημοσ.
teo κακά τα ψέματα το blu-ray η $ονυ το έβαλε για να προωθήσει τις ταινίες υψηλής ανάλυσης και όχι με γνώμονα τα games.

Κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα δεν χρειάζεται 50GB δεδομένων. Ήμαρτον δηλαδή... Η χωρητικότητα αυτή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την υπάρχουσα γενιά των κονσολών. Ας πάρουμε παράδειγμα το καλύτερο οπτικά παιχνίδι που υπάρχει μέχρι σήμερα, το Crysis. Πες μου σε παρακαλώ πόσο χώρο χρειάζεται; Όσο και μεγάλες να είναι οι υφές δεν πιάνουν τόσο χώρο, πόσο μάλλον που υπάρχουν τεχνικές συμπίεσης που κάνουν θαύματα.

Απλώς για την $ονυ είναι ακόμα ένα φτηνό κόλπο εντυπωσιασμού.

Μπορεί σε 3-4 χρόνια να έχει κάποιο νόημα, αλλά όχι σήμερα.

Υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι μέχρι τώρα που εικάζεται πως θα πιάνει τα 50GB του Blu-ray, το MGS4. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι... να δεις πόσο εύκολα γεμίζει ο δίσκος σου από ταινίες και μουσική και να είναι και ασυμπίεστα έτσι; Όχι Divx και mp3, αλλά .vob και .wav ;)

μια ηλίθια απορία, το MGS4 αν θέλει εγκατάσταση στον δίσκο του PS3 τί γίνεται με όσους έχουν 40GB???

Δημοσ.
δεν είναι ανάγκη pds να σε banaroun.προφανώς οι admins έχουν πρόβλημα με τις συχνές αναφορές που κανεις στο ps3forum και το ότι το έχεις σαν υπογραφή.προσωπικά το θεωρώ προκλητικό να promotareis forum μέσα σε άλλο.

οχι εχουν προβλημα με της αρνητικες στασεις για το insomnia

αναμμενος φανταζεσαι να θελει και τα 50 install :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαιρομαι που αναγνωριζεις την συμπεριφορα μου,αλλα δεν εχουν προβλημα με την διαφημιση του site.Αλλωστε πολλοι κανουν διαφημιση αλλων φορουμς,σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος.

Προβλημα εχουν με την κριτικη.Δεν ειμαι ο πρωτος που κανω κριτικη βεβαια για το ιδιο θεμα.Εχει γινει παρα πολλες φορες κριτικη στο ινσομνια για το ιδιο πραγμα,αλλα απο οτι φαινεται δεν το λαμβανουν υπ'οψη τους ,παρα μονο τους ενοχλει η αναφορα σε αυτο.

Τεσπα.

Δημοσ.

Τους ενοχλεί οτι τους κατηγορείς επανειλημμένα ότι δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους...

Και σου λένε με λίγα λόγια:

"Αμα δε σ΄αρέσει, φύγε. Και αν συνεχίσεις να μας κράζεις στο ίδιο μας το Forum, θα σε διώξουμε εμείς..."

Δημοσ.
μια ηλίθια απορία, το MGS4 αν θέλει εγκατάσταση στον δίσκο του PS3 τί γίνεται με όσους έχουν 40GB???

Παντως γενικα και τα 40 gb αλλα και τα 60 gb δεν φτανουν καθολου.. Εγω που εχω 60 ειμαι με 15 τωρα:fear::fear: Η καλυτερη λυση ειναι να παρει καποιος εναν εκει 250 να τον εχει να τον ευχαριστιεται:P

Δημοσ.

Μ' αρέσει που πολυδιαφήμιζουν το blu-ray όλοι οι ps3funs και τελικά τα περισσότερα παιχνίδια τα παίζουν από τον σκληρό δίσκο(λόγο εγκατάστασης) και ΟΧΙ από το blu-ray. Άρα...

Δημοσ.
Παντως γενικα και τα 40 gb αλλα και τα 60 gb δεν φτανουν καθολου.. Εγω που εχω 60 ειμαι με 15 τωρα:fear::fear: Η καλυτερη λυση ειναι να παρει καποιος εναν εκει 250 να τον εχει να τον ευχαριστιεται:P

αλλα 100 ευρω δηλαδη.. πολλα λεφτα για παιχνιδια ομως

Δημοσ.
Χαιρομαι που αναγνωριζεις την συμπεριφορα μου,αλλα δεν εχουν προβλημα με την διαφημιση του site.Αλλωστε πολλοι κανουν διαφημιση αλλων φορουμς,σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος.

Προβλημα εχουν με την κριτικη.Δεν ειμαι ο πρωτος που κανω κριτικη βεβαια για το ιδιο θεμα.Εχει γινει παρα πολλες φορες κριτικη στο ινσομνια για το ιδιο πραγμα,αλλα απο οτι φαινεται δεν το λαμβανουν υπ'οψη τους ,παρα μονο τους ενοχλει η αναφορα σε αυτο.

Τεσπα.

σίγουρα δεν είναι μονο αυτό απλά αυτό συμπληρώνει το πακέτο και την αρνητική άποψη που έχουν προς την συμπεριφορά σου.τέλος πάντων δεν θεωρώ το ban σωστή μέθοδο και είναι δικαίωμα του καθενός να μην θεωρεί αυτό το forum αξιόπιστο τώρα βεβαια το πως το εκφράζει είναι άλλο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...