Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι το βάζεις τώρα αυτό ? αφού έχουν δηλώσει τα παιδιά.. τους ενδιαφέρουν μόνο τα exclusine της sony! ..χέστηκαν αν όλα τα άλλα παιχνίδια είναι χειρότερα στο ps3.

Δημοσ.
Όχι, δεν το πήγα στο κάψιμο... απλά εγώ έχω 1 xbox 360 και δεν προλαβαίνω να παίξω ούτε καν αυτά που μου αρέσουν, πόσο μάλλον να δοκιμάσω καινούρια και να τα τελειώσω.

Μάλλον κάτι κάνω λάθος.

Μπα, δεν κάνεις κάτι λάθος. Το ίδιο ακριβώς "πρόβλημα" έχω κι εγώ. Αυτόν τον καιρό για παράδειγμα έπαιζα το civ και έχω αφήσει το gaiden στην μέση (και τώρα με τρώει το δάχτυλό μου να σφάξω λυσασμένους νιντζέους) και δεν έχω ξεκινήσει το top spin που θέλω οπωσδήποτε να παίξω γιατί είναι πολύ καλό και θέλω να δω και το battlefield και να ξαναπιάσω το forza που μου έχει λείψει και το Euro 2008 που είναι φοβερό παιχνιδάκι και να τελιώσω και το gta που εδώ και καιρό είμαι προς το τέλος και και και. Φυσικά ούτε λόγος να προλάβω να ασχοληθώ με guitar hero και rock band (που έχω και κιθάρα). Εντωμεταξύ βγαίνουν συνέχεια καινούργια και όταν βγει και το gears2, για κανα εξάμηνο δεν προβλέπεται να βγει από μέσα! Αλλά τι λέω την ίδια περίοδο βγαίνει και το forza3 και το Τοο Human και το Fallout3 κλπ κλπ.

Άστα να πάνε! Τουλάχιστον αυτά είναι ευχάριστα διλήμματα B)

Δημοσ.
Xbox 360 vs. PS3 Face-Off: Round 12

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=163939

αξιζει να δει κανεις το slow-motion συγκριτικο video του race driver: grid (http://www.eurogamer.net/tv_video.php?playlist_id=11708),

γιατι στις ακουνητες φωτος αυτα τα πραγματακια (tearing) δεν φαινονται,

και καλιστα μπορει ο καθενας να πει οτι ειναι <<ιδια>>.

συμφωνα με τις μετρησεις λοιπον, η εκδοση 360 ειναι "v-synch locked",

ενω η εκδοση ps3 "lack of v-lock, resulting in some pretty obvious screen tear not seen on the competing platform. Indeed, from our measurements, around 30 to 40 percent of the 60Hz output of the PS3 was torn frames."

30%-40% του συνολου των καρε που βλεπουμε οταν τρεχουμε λοιπον ειναι 'σχισμενα' στο ps3...

και ολα αυτα, με ενα game engine το οποιο αναπτυχθηκε κιολας πανω στο ps3..

εμεις τα ειχαμε πει (και) αυτα απο την πρωτη μερα που βγηκανε τα 2 demos οτι δηλ. συμβαινει αυτο και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο,

αλλα και παλι κατηγορηθηκαμε οτι ειμαστε <<κακοι>> :-D

δεν πειραζει, υγεια. 8)

Δημοσ.
Μπα, δεν κάνεις κάτι λάθος. Το ίδιο ακριβώς "πρόβλημα" έχω κι εγώ. Αυτόν τον καιρό για παράδειγμα έπαιζα το civ και έχω αφήσει το gaiden στην μέση (και τώρα με τρώει το δάχτυλό μου να σφάξω λυσασμένους νιντζέους) και δεν έχω ξεκινήσει το top spin που θέλω οπωσδήποτε να παίξω γιατί είναι πολύ καλό και θέλω να δω και το battlefield και να ξαναπιάσω το forza που μου έχει λείψει και το Euro 2008 που είναι φοβερό παιχνιδάκι και να τελιώσω και το gta που εδώ και καιρό είμαι προς το τέλος και και και. Φυσικά ούτε λόγος να προλάβω να ασχοληθώ με guitar hero και rock band (που έχω και κιθάρα). Εντωμεταξύ βγαίνουν συνέχεια καινούργια και όταν βγει και το gears2, για κανα εξάμηνο δεν προβλέπεται να βγει από μέσα! Αλλά τι λέω την ίδια περίοδο βγαίνει και το forza3 και το Τοο Human και το Fallout3 κλπ κλπ.

Άστα να πάνε! Τουλάχιστον αυτά είναι ευχάριστα διλήμματα B)

μια απ΄τα ίδια κ εδώ...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Ξέρω ότι δεν είναι και το καλύτερο μέρος για να πω την απορία μου γιατί υπάρχει κίνδυνος να ανάψουν τα αίματα αλλά δεν άξιζε να κάνω καινούργιο thread.

Λοιπόν,είναι ανάμεσα σε PS3 και XBOX 360.Θέλω να μου πείτε,επειδή είμαι άρχετος από κονσόλες,σε ποιον τομέα είναι καλύτερο το XBOX 360 από το PS3 εκτόσ από το XBOX live.Διάβασα κάπου ότι υπερτερεί στα γραφικά.Αληθεύει;Επίσης,το XBOX μπορεί να αναπαράγει Blu-ray;

Και κάτι άλλο,αν πάρω XBOX 360 θα ήθελα να μου πείτε τι πιθανότητα έχει να δημιουργήσει πρόβλημα,ειδικά αυτό το RROD.Έχω διαβάσει γι' αυτό και με κάνει να δυστάζω να το πάρω.

Αν γίνεται θα ήθελα αντικειμενικές και όχι υποκειμενικές απαντήσεις (κοινώς ψεύτικες απαντήσεις) για να μειώσουν τον αντίπαλο.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις σαν bluray player πάρε ps3 και άσε τι θα σου πουν οι υπόλοιποι.

Αν θέλεις πραγματική παιχνιδομηχανή πάρε 360 και άσε τι θα σου πουν οι υπόλοιποι από τους υπόλοιπους.

so simple

Δημοσ.

εγώ παιδιά δε ξέρω για σας που έχετε ps3 αλλά είμαι υπερευχαριστημένος....τώρα που θα βγει και το home ετοιμάζει και κάτι άλλο η sony ποy λέγεται life with playstation έφτιαξε και ένα καινούργιο update που βγαίνει μεθαύριο....ε τι να πω!για μένα το playstation είναι το καλύτερο....έλα να ανάβουν τα αίματα!δε θα με κράξετε για αυτά που είπα? (χαχα πλακίτσα) :) τώρα για τα γραφικά...εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο αλλά είναι και η πρώτη blue ray μηχανή που βγήκε ;) αν με πιάνετε....

Δημοσ.

Για το home έχουμε βαρεθεί, πολύ μπλα μπλα και στο περίμενε....Βλέπω το god of war να έρχεται πριν το home πλάκα πλάκα lol. Αντί η sony να διαφημίζει νέες υπηρεσίες λοιπόν όπως το LWP καλό θα ήταν να μας έδινε πρώτα αυτές που περιμένουμε εδώ και καιρό. Τουλάχιστον στις 2/7 έχουμε την δικιά μας μέρα ανεξαρτησίας :D. Επιτέλους θα μπορέσουμε να παίξουμε σαν άνθρωποι ένα online αν και η διαδικασία των trophies όπως θα μας έρθει είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο μιας και υποστηρίζονται λίγα παιχνίδια.

Δημοσ.

καλό θα ήταν να μην ενημερώνεσε απο εδω μέσα γιατί η παραπληροφόρηση απο τα trolls πάει σύνεφο.

το online gaming του PS3 ήταν είναι και θα είναι δωρεάν. Τώρα αν αποφασίσουν να βάλουν συνδρομή σε κάνα MMO στο μέλλον ..παίζει αλλά αυτό δεν είνια θέμα PSN αλλά της εταιρίας που θα κυκλοφορίσει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Λοιπόν, το PS3 εχει λειτουργείες που δεν υπήρχαν στο PS2. Αυτο φαίνεται ιδιέτερα από το μενού του. Παίζει ATRAC, MP3, AAC, JPEG και MPEG-4 τα οποία μπορείς να τα έχεις ακόμη και σε φλασάκι.

Χριάζεται προσοχή μην κολήσει ιούς αφού έχει σκληρό δίσκο!

Μπορείς να παίξεις παιχνίδια του PS1.(Σιγά την λειτουργεία!!!)

Γίνεται να παίξουν ταυτόχρονα 7 άτομα στην ίδια κονσόλα (ότι πρέπει για ενα Pro Evolution) και η μπαταρία του ασήρματου μοχλού έχει εξερετική διάρκεια (ίσως και 10 ώρες συνεχόμενα) και όταν τελειώνει απλά χρησιμοποιείς το καλώδιο.

Τα κατά είναι οτι δεν παίζει τα παιχνίδια του PS2 και οτι έχει βάρος περίπου 5kg!

Αν μπορείς να το συνδέσεις με το internet τότε είναι η καλήτερη επιλογή.

Κυκλοφορεί με 40GB μνήμη αλλά ίσως το βρεις με 60GB από κανέναν που του ξέμεινε γιατί το 60άρι σταμάτισε να βγαίνει!

Κάτι ακούγεται για 80GB που δεν θα έρθει στην Ευρώπη και παίζει τα παιχνίδια του PS2.

Εγω το πήρα με GTA IV, 490 ΕΥΡΩ. Προς το παρόν έχουν βγει 40-50 παιχνίδια για να επιλέξεις.

Αν και με XBOX δεν ασχολήθηκα ποτέ, πιστεύω ότι το PS3 είναι καλήτερο λόγο BLURAY.

Δημοσ.
Λοιπόν, το PS3 εχει λειτουργείες που δεν υπήρχαν στο PS2. Αυτο φαίνεται ιδιέτερα από το μενού του. Παίζει ATRAC, MP3, AAC, JPEG και MPEG-4 τα οποία μπορείς να τα έχεις ακόμη και σε φλασάκι.

Χριάζεται προσοχή μην κολήσει ιούς αφού έχει σκληρό δίσκο!

Μπορείς να παίξεις παιχνίδια του PS1.(Σιγά την λειτουργεία!!!)

Γίνεται να παίξουν ταυτόχρονα 7 άτομα στην ίδια κονσόλα (ότι πρέπει για ενα Pro Evolution) και η μπαταρία του ασήρματου μοχλού έχει εξερετική διάρκεια (ίσως και 10 ώρες συνεχόμενα) και όταν τελειώνει απλά χρησιμοποιείς το καλώδιο.

Τα κατά είναι οτι δεν παίζει τα παιχνίδια του PS2 και οτι έχει βάρος περίπου 5kg!

Αν μπορείς να το συνδέσεις με το internet τότε είναι η καλήτερη επιλογή.

Κυκλοφορεί με 40GB μνήμη αλλά ίσως το βρεις με 60GB από κανέναν που του ξέμεινε γιατί το 60άρι σταμάτισε να βγαίνει!

Κάτι ακούγεται για 80GB που δεν θα έρθει στην Ευρώπη και παίζει τα παιχνίδια του PS2.

Εγω το πήρα με GTA IV, 490 ΕΥΡΩ. Προς το παρόν έχουν βγει 40-50 παιχνίδια για να επιλέξεις.

Αν και με XBOX δεν ασχολήθηκα ποτέ, πιστεύω ότι το PS3 είναι καλήτερο λόγο BLURAY.

επιτέλους και ένα παιδί που συμφωνό!:lol:

καλό θα ήταν να μην ενημερώνεσε απο εδω μέσα γιατί η παραπληροφόρηση απο τα trolls πάει σύνεφο.

το online gaming του PS3 ήταν είναι και θα είναι δωρεάν. Τώρα αν αποφασίσουν να βάλουν συνδρομή σε κάνα MMO στο μέλλον ..παίζει αλλά αυτό δεν είνια θέμα PSN αλλά της εταιρίας που θα κυκλοφορίσει το παιχνίδι.

ευχαριστώ πολύ...απλά έτσι άκουσα.και τώρα που είπες mmo...παίζει να βγει κανένα?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...