Belmont Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 ναι, και παρε και περισσοτερες εικονες για συγκριση Βλέποντας μόνο και μόνο τα πρόσωπα στις φωτογραφίες που παρέθεσες, απλά επιβαιβεώνεις τα λεγόμενά μου. Δηλαδη την επισημη εκδοχη, οτι το πηγαν αρχες 2009 για να μην πεσει μαζι με αλλα πρωτοκλασσατα FPS (Resistance 2, Bioshock, COD 5) δεν την βρισκεις λογικη? Εγώ όμως θυμάμαι ότι η κυκλοφορία του Killzone 2 έγινε επίσημη ΠΡΙΝ την ανακοίνωση κυκλοφορίας αυτών των παιχνιδιών και μάλιστα το Bioshock ανακοινώθηκε επίσημα μόλις πριν λίγες μέρες. Επίσης θυμάμαι ότι το Killzone 2 είχε ανακοινωθεί αρχικά για κυκλοφορία Χριστουγέννων 2007 παρέα με το Uncharted... Μετά πήγε για κυκλοφορία 2008, μετά για 2009 και βλέπουμε.. Κάτσε να βγει πρώτα βέβαια και μετά σχολιάζουμε τις αναβολές. Θα δούμε επίσης και αν άξιζαν τελικά γιατί το Killzone 2 παρουσιάζεται ως ο "Μεσσίας" που θα δείξει την τρομερή δύναμη του cell. Όπως καταλαβαίνεις, είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία της sony να δείξει τι μπορεί να κάνει το PS3. Αν βγει κάτω των προσδοκιών, προβλέπω να το κλείνουν το μαγαζί και να πάνε να κάνουν παρέα με τη Sega στον πάγκο.
Udontneed2know Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Βλέποντας μόνο και μόνο τα πρόσωπα στις φωτογραφίες που παρέθεσες, απλά επιβαιβεώνεις τα λεγόμενά μου. τα οποια ποια ειναι ακριβως? δεν ισχυριζομαι ουτε οτι ξεπερασαν το target render, ουτε οτι το φτασαν στο 100%, αυτο που λεω, και πιστευω ειναι ολοφανερο απο τις συγκριτικες φωτογραφιες, ειναι οτι εχουν φτασει πολυ κοντα στο target render. Εγώ όμως θυμάμαι ότι η κυκλοφορία του Killzone 2 έγινε επίσημη ΠΡΙΝ την ανακοίνωση κυκλοφορίας αυτών των παιχνιδιών και πιστευεις στην Sony δεν γνωριζαν τιποτε για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες? Επίσης θυμάμαι ότι το Killzone 2 είχε ανακοινωθεί αρχικά για κυκλοφορία Χριστουγέννων 2007 παρέα με το Uncharted Δεν θυμαμαι καμια τετοια ανακοινωση , βασικα δεν θυμαμαι καμια ανακοινωση πριν απο αυτη που λεει για φεβρουαριο 2009, και οι εικασιες διαφορων sites δεν πιανουν ως ανακοινωσεις, αλλα εχεις καποιο link που εχει τετοια ανακοινωση δωστο να το δουμε.
G_Zisis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Πάντως εγώ την άλλη Πέμπτη πάω να πάρω μια από τις δύο κονσόλες,η οποία μάλλον θα είναι το PS3.Και δεν παίρνω αυτήν επειδή έχω τυφλωθεί από τις υποσχέσεις της Sony,ίσα ίσα ούτε που τις έχω ακούσει.Επειδή όμως το έψαξα λίγο κατάλαβα ότι η Microsoft δεν είναι για hardware.Ας κάτσει να φτιάχνει τα μέτρια software της. Η επιτυχία του Xbox 360 δεν νομίζω να οφείλεται στο "τρομερό" hardware του 360 αλλά στο ότι οι developers έχουν εστιάσει την προσοχή τους στο Xbox και προσπαθούν να φτιάχνουν τα games έτσι ώστε να συνεργάζονται καλύτερα με το Xbox 360.Και νομίζω ότι σε αυτό βοήθησαν λίγο και οι διασυνδέσεις της Microsoft.Από την άλλη για την αποτυχία του PS3 φταίει μόνο η Sony.Όχι από άποψη hardware αλλά στο ότι θα μπορούσε να πιέσει τους developers να εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες του PS3. Μπορείτε να μου θυμήσετε το Xbox live πόσο πάει το χρόνο;
Ogami Itto Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δεν έχει να κάνει με το αν εστιάζουν περισσότερο την προσοχή τους στο ένα ή στο άλλο. Απλώς ο προγραμματισμός είναι πιο δύσκολος στο PS3 και χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να βγει έστω εφάμιλλο αποτέλεσμα αφού υπάρχει και η αδυναμία του RSX έναντι στο Xenos. Μπες και στην θέση των devs.
G_Zisis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ε,αυτό εννοούσα.Γι' αυτό και είπα ότι η Sony μπορεί να κάνει κάτι.
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 @Apokleiros Φίλε μου, γράφεις για να προκαλείς ή γράφεις για να ανταλλάξεις γνώμες για κάποιο θέμα? Λες, λες, λες, λες... Τι λες τέλος πάντων? Κράζεις το PS3, χωρίς να μας λες το γιατί. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ?
jowl_tnt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Κράζεις το PS3, χωρίς να μας λες το γιατί. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ? Γιατί έχει χειρότερα γραφικά. Γιατί έχει λιγότερα παιχνίδια. Γιατί κάνει 2ώρες loading ή install. Γιατί δεν έχει ένα online της προκοπής. Τι άλλο θες; Και μη μου πεις "ναι, αλλά έχει bluray". Να το βράσω! Δε θέλω να δω ταινία... Παιχνιδομηχανή παίρνεις γιατί θες παιχνίδια. Και παίρνεις την κονσόλα που είναι καλύτερη στον τομέα αυτό. ΤΕΛΟΣ!
Pytzamarama Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Η Sony πρεπει να ειναι η εταιρεια με τις περισοτερες μουφα-υποσχεσεις.Παρτε μερικες (θελουμε βιβλιο για να τα συμπεριλαβουμε ολα) Θυμαμαι παντως τι λεγοταν για το Getwaway και το 8Days...μετα τα renderers...cancelled. Η MS δεν υποσχεθηκε ουτε 120fps σε 2 outputs,ουτε 4D. Οποιος υποστηριζει οτι το 360 ως ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΝΣΟΛΑ δεν ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ μπροστα σε ποσοτητα,ποιοτητα τιτλων,αριθμο exclusives,παρεχομενων online υπηρεσιων και τεχνικης αποδοσης (γραφικα,frames,no tearing,AA,αναλυσεις κτλ) πρεπει να παει να κοιταχτει.
Apokleiros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ε,αυτό εννοούσα.Γι' αυτό και είπα ότι η Sony μπορεί να κάνει κάτι. Oπως λεει και ο p3tran, μη φας εχουμε γλαρο! Εδω και ενα χρονο βλεπουμε τι μπορει νσ κανει η SONY! Δεν αντιπαθω το ps3, την υποσχολογια της SONY αντιπαθω!
p3tran Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Keep on trolling. κοιτα ρε που μας λενε και τρολ οι παρωπιδατοι!!! :lol: αυτο που εσυ λες <<target render>>, το νο2 αφεντικο στη sony οταν το εδειξε μας ειπε οτι ειναι REAL-TIME, IN-GAME FOOTAGE τα εχουμε πει αυτα περι τις 500 φορες! μαζι με τα συνοδευτικα videα και ολα. αλλα βλεπω σου αρεσει να το χρυσωνεις το χαπι! ειναι <<πολυ κοντα>> το επαγγελματικο video απο το lightwave του 2005 που δειχνει ανοιχτες large scale urban μαχες με animation pixar-quality και post-effects αντε γεια, με την στενοχωρη μονοχρωματικη παπαριτσα με τον προκατ φωτισμο και μηδενικο AI? δεν επεκτινομαι καν στη συγκριση των 2 (fake-real), γιατι ειναι εντελως ηλιθια δουλεια να κανει κανεις. απλα τραβα οφθαλμιατρο οπως εισαι νεαρε μου! η ουσια ειναι πως με κατι τετοιες ψευτιες απο τη sony ειχαμε εδω χαμω το slay και ολο το θιασο επι 2 χρονια να μας πρηζει καθημερινα τα ουμπαλα επειδη ητανε ευκολοπιστος και πελατης! (ολος ο θιασος) τωρα βλεπω εχεις παρει εσυ τα ηνια του ελαφρομυαλου! δικαιωμα σου, αλλα δικαιωμα δικο μου να μην ανεχομαι α) να διαβαζω μαλακιες και β) να με λεει τρολ ο βασιλιας της αρλουμπας! ειναι παγια τακτικη της sony να ταζει ανυπαρκτους λαγους με πετραχειλια (να μην κατεβασω λιστες!), και βασιζομενη σε αυτο το <<ηλεκτρονικο πυροφανι>> να μαζευει ολα τα χαζα ψαρακια. καποτε θα το καταλαβεις οτι εισαι ενα χαζο ψαρακι, και -ευτυχως- μεχρι τοτε απο οτι βλεπω θα παραγεις αφθονο γελιο για ολους. γιατι τουλαχιστον πριν 2 χρονια, ας πουμε οτι οι πελατες ειχαν λογο να διατηρησουνε καποιες αμφιβολιες.. τωρα πια ομως??!
v0rtex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Παιδιά σχετικά με το θέμα 3rrod του 360... Να υπενθυμίσω ότι τώρα τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει η καινούργια μητρική Jasper με 65nm gpu και 65nm cpu η οποία πιστεύω θα δώσει ένα τέλος σ'αυτη την ιστορία. Επίσης περιμένουμε και aftermarket ψύκτρα για cpu/gpu απο την Thermalright αρχές Αυγούστου. Η τιμή της κονσόλας θα πέσει κ'αλλο, ακόμα και στα περιφεριακά (πλέον βρίσκεις σκληρό 120άρι με 40ευρώ, wifi με 15ευρώ και πάει λέγοντας) Ολα αυτά ειναι καλά και ωραία ...το κακό νέο είναι ότι γεμίζουν την αγορά με το καινούργιο dvd-drive LiteOn που προς το παρόν τουλάχιστον δεν φλασάρεται για να παίζει αντεγραμμένα...
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Παιδιά σχετικά με το θέμα 3rrod του 360...Να υπενθυμίσω ότι τώρα τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει η καινούργια μητρική Jasper με 65nm gpu και 65nm cpu η οποία πιστεύω θα δώσει ένα τέλος σ'αυτη την ιστορία. Επίσης περιμένουμε και aftermarket ψύκτρα για cpu/gpu απο την Thermalright αρχές Αυγούστου. Η τιμή της κονσόλας θα πέσει κ'αλλο, ακόμα και στα περιφεριακά (πλέον βρίσκεις σκληρό 120άρι με 40ευρώ, wifi με 15ευρώ και πάει λέγοντας) Ολα αυτά ειναι καλά και ωραία ...το κακό νέο είναι ότι γεμίζουν την αγορά με το καινούργιο dvd-drive LiteOn που προς το παρόν τουλάχιστον δεν φλασάρεται για να παίζει αντεγραμμένα... Εμένα και μόνο αυτό είναι λόγος να μην αγοράσω την νέα κονσόλα για φίλο μου ή ακόμα και για εμένα...
Pytzamarama Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Θελει ψαξιμο να βρεις LOT < 817. Μου εφυγε ο @@ ολο το ΣουΚου αλλα βρηκα ξεχασμενο σε ενα μαγαζι ηλεκτρικων. Κανε ψακτικη σε αλυσιδες ηλεκτρικων σε κουλες περιοχες. Παντως οπως εγραψα σε ενα αλλο ποστ (εξηγωντας την ΣουΚου περιπετεια μου),τα 360 εχουν εξαφανιστει απο την αγορα. Εγινε επιθεση στα ραφια. Εψαχνα γενικα για Arcade και ενω υπηρχαν στοιβες Wii/PS3, δεν υπηρχε 360 ουτε για δειγμα.Στο MediaMarkt ηρθε παρτιδα το βραδυ και στις 11 το πρωι ειχε φυγει ολη. Το Πλαισιο κτλ δεν εχουν ουτε στο site.
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Γιατί έχει χειρότερα γραφικά.Γιατί έχει λιγότερα παιχνίδια. Γιατί κάνει 2ώρες loading ή install. Γιατί δεν έχει ένα online της προκοπής. Τι άλλο θες; Και μη μου πεις "ναι, αλλά έχει bluray". Να το βράσω! Δε θέλω να δω ταινία... Παιχνιδομηχανή παίρνεις γιατί θες παιχνίδια. Και παίρνεις την κονσόλα που είναι καλύτερη στον τομέα αυτό. ΤΕΛΟΣ! 1. οκ λιγότερα παιχνίδια έχει 2. ε όχι και δύωρα μη τρελαθούμε .... μη λέτε ότι θέλετε! 3. δηλαδή το online που θες εσύ πως πρέπει να είναι?δε μπορώ να το καταάβω αυτό.τι έχει δηλαδή το online του?
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 κοιτα ρε που μας λενε και τρολ οι παρωπιδατοι!!! :lol: καποτε θα το καταλαβεις οτι εισαι ενα χαζο ψαρακι, και -ευτυχως- μεχρι τοτε απο οτι βλεπω θα παραγεις αφθονο γελιο για ολους. γιατι τουλαχιστον πριν 2 χρονια, ας πουμε οτι οι πελατες ειχαν λογο να διατηρησουνε καποιες αμφιβολιες.. τωρα πια ομως??! και εσύ κάποτε ήσουν χαζό ψαράκι αν δε κάνω λάθος και είχες πιστέψει τις υποσχέσεις της sony φιλικά Pytzamarama έλα απο εύβοια έχουν ένα στο seven απο το 2005....εμείς πάντως εδώ έχουμε έλλειψη απο playstation....αυτά δε βρίσκονται στα ράφια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις