v0rtex Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 η πλάκα ειναι οτι θα το παίξουμε και πρώτοι στο 360
Belmont Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μήπως η πολύ ύποπτη καθηστέρηση του Tekken 6 (και παντελής απουσία νέων εδώ και καιρό) προμοινύει την μεταφορά του στο Xbox? Ποια άλλα exclusives από third party devs έμειναν τελικά στη Sony? Θαρρώ μόνο το MGS4... Άντε, καλό PS4 τώρα... Ή μήπως παρέα με τη Sega?
chill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Συγχαρητήρια $ony.... Ένας από τους λόγους που αγόρασα το ps3 ήταν το FF, ντάξει με το περίμενε περίμενε....αλλά αυτό παραπάει. Πείτε μου ότι θα βγει και σε pc να μου φτιάξετε λίγο το κέφι .
Belmont Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Chill άσε το PC και πάρε 360 (αν δεν έχεις ήδη). Θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ λέμε...
Apokleiros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Συγχαρητήρια $ony.... Ένας από τους λόγους που αγόρασα το ps3 ήταν το FF, ντάξει με το περίμενε περίμενε....αλλά αυτό παραπάει. Πείτε μου ότι θα βγει και σε pc να μου φτιάξετε λίγο το κέφι . chill , ποτε δεν ειναι αργα να κανεις το σωστο και επισης παντα υπαρχει η ελπιδα, πεθαινει παντα τελευταια!
Apokleiros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Chill άσε το PC και πάρε 360 (αν δεν έχεις ήδη). Θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ λέμε... ΝΑΜCO και exclusive δεν υπαρχει πια, αερας θα βγει το ΤΕΚΚΕΝ στο 360!
anamenos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 chill , ποτε δεν ειναι αργα να κανεις το σωστο και επισης παντα υπαρχει η ελπιδα, πεθαινει παντα τελευταια! *chill, με 200 ευρουλάκια και θα έχεις την μεγαλύτερη γκάμα RPG που είχες ονειρευτεί...
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 η πλάκα ειναι οτι θα το παίξουμε και πρώτοι στο 360 φίλε vortex δεν τα λες καλά. Καλύτερα δεν είναι να πούμε ότι θα παίξουμε πρώτοι το ΕΔΩ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ EXCLUSIVE ΤΟΥ PS3 αν λάβουμε υπόψιν και τα προηγούμενα final fantasy που πάντα έβγαιναν στις κονσόλες της sony. :lol::lol::lol::lol::lol: SONY RULES:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
chill Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να κατανοήσω πάντως για ποιο λόγο δεν ρίχνει πακέτα για να κρατήσει τους τίτλους που μας έχει υποσχεθεί exclusive :/. Τι στο καλό δηλαδή κυρίαρχος στην αγορά ήταν τόσα χρόνια, μόνο τυχαία δεν είναι ως εταιρία, δεν έχει την δύναμη να το πράξει? Πρόδωσε πέρσι τους DMC fans, πρόδωσε φέτος τους FF fans....τι έπεται? Το God Of War δεν χάνεται πάντως νια νια νια !!!! To μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα λανσάρει την exclusive list του playstation 4 εγώ δεν θα την πάρω στα σοβαρά.... Εγώ αγαπώ το ps3 μου πάντως xD, το ότι συμμετέχω στο κράξιμο είναι γιατί πιστεύω ότι της αξίζει της αγαπητής μας $ony....δεν θα αρχίσω να τα ισοπεδώνω όλα πάντως 7,5 μήνες με το ps3 έχω περάσει εκπληκτικά.
G_Zisis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Πω πω,πραγματικός πάταγος για την Sony!Τι να πω ρε παιδιά;Ήταν να πάρω και το PS3 μεθαύριο.Τι να πω;Θέλω να δω με τι μούτρα θα βγουν αύριο οι αντιπρόσωποι της Sony.Αλήθεια από πού μπορώ να δω την αυριανή παρουσίαση της Sony;Την σημερινή της MS την έχασα.
Apokleiros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 7,5 Μηνες εχεις περασει εκπληκτικα....ΟΚ...ο καθενας εχει την αποψη του Παντως chill παντα υπαρχει και η dark side, εγω την περασα εδω και 6 μηνες, εσυ οπου να ναι σε βλεπω
Exoskeletor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 super το gears of war 2. Πολυ τουμπανο ο πρωταγωνιστης, ζυγιζει 200 κοιλα και με το φιλαρακη του για αμυνα τρεχει με 30χλ ανα ωρα απο ατμοσφαιρα ομως σκιζει. παει και το final fantasy? δε σε βλεπω καλα sony..
Belmont Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Τι έμεινε να μας ανακοινώσουν πλέον οι άνθρωποι της Sony? Το καθυστερημένο home? Το επίσης καθυστερημένο-overhyped Killzone 2? Το μοντέλο ζημιάς του GT5? Ας δείξουν τουλάχιστον το God of War ή το GT5 (λέτε να βγει και αυτό στο 360?). Εγώ προσωπικά πλέον θα θεωρούσα συνταρακτικό νέο μόνο την ανακοίνωση καινούργιας κονσόλας... και την επιστροφή του Kutaragi. Πάντως το αποτέλεσμα της Ε3 2008 για εμένα είναι ότι κάποιος μπορεί να αποκτήσει με 200 ευρώ την απόλητη gaming εμπειρία αυτής της γενιάς, με τεράστια γκάμα παιχνιδιών και με ποιοτικές online υπηρεσίες. Όσο για τους κατόχους PS3 (αποκλειστικά), keep folding...
Apokleiros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Bellmont τελικα ρε φιλε εισαι πολυ troll ! Ακου εκει μονο folding! Eισαι κακος! Ρε παιδια ο youdontneedunknown που ειναι το παλικαρι! Παει το παλικαρι το χασαμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις