Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πολυ εξυπνο εκ μερους σου να χρησιμοποιησεις τα νουμερα μονο απο την αμερικανικη αγορα, την μονη δηλαδη που ειναι ακομα μπροστα σε πωλησεις το 360, και καλα ειναι και τα μαθηματικα σου, αν μιλας μονο για την αμερικανικη αγορα παλι, και οχι για την παγκοσμια.

ΕDIT: Mε προλαβε ο popdex

Έχουν απαντηθεί αυτά που λες στα προηγούμενα ποστ και όχι μόνο.

popdex τα links που μου δίνεις είναι lol Συμφωνώ όμως ότι πουλάει παραπάνω Γαλλία και Ισπανία, κάτι λέει κι αυτό αλλά είναι γνωστό ότι αυτές οι δυο χώρες έχουν ψηλά το playstation brand, όπως επίσης είναι γνωστό ότι στην μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης (αν δεν κάνω λάθος) την Αγγλία, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Μέσα για το στοίχημα, έκλεισε!

Δλδ ρε παιδιά κάποιος που θέλει σήμερα να πάρει κονσόλα,δεν θα μείνει ικανοποιημένος με την αγορά ενός ps3;Και δεν μιλάω για κάποιον που τα θέλει όλα σπασμένα και έχει και τον χρόνο για να παίζει ότι σαβουρο-game βγαίνει.Μιλάω για αυτόν που έχει ως προοπτική να παίζει λίγα και καλά + τα όποια πλεονεκτήματα έχει το ps3 ως BR player.

Καλό είναι και το ps3 για gaming εκτός από BR. Τρώγεται. Εσύ τι θες όμως το καλό ή το καλύτερο?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χαζομαρα μαλλον εσενα εχει βαρεσει. Και ασχημα μαλιστα.

Η αληθεια ειναι. Αλλα ειναι η μιση. Γιατι αλλο "πρεπει να πληρωσεις" και αλλο "πρεπει να πληρωσεις 3-4 ευρω το μηνα" που ειναι μηδαμινο ποσο.

Και για να δεις ποσο πολυ σε εχει βαρεσει η χαζομαρα, εγω εχω Wii.

Πώς γίνεται να είμαι εγώ ο χαζός,όταν λέω απλά ένα "πρέπει να πληρώσεις" και μου πετάγεσαι εσύ και λες ότι κάνω λες και η τιμή είναι τεράστια και άλλες τέτοιες παπαργιές;

Στους Xboxάκιδες δεν αναφερόμουνα σε σένα.Αναφερόμουνα σε άλλα άτομα.Και αναρωτιέμαι πού κολλάει το αν με έχει βαρέσει η βλακεία με το να μαντέψω τη κονσόλα έχεις εσύ.Ρε φίλε αν πας να παίξεις με το Wii,μη κουνιέσαι και πολύ γιατί θα ξελασκάρει και άλλη βίδα! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
:-D ρε κοιτα δω να δεις μια λογικη :-D

<<ΤΣΑΚΟΝΩΝΤΑΙ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ>>

εβγαλε η sony μια ανακοινωση οπως οι περισσοτερες -αν οχι ολες- οι ανακοινωσεις της,

(δηλαδη ΨΕΥΤΙΚΗ, για την δημιουργια εντυπωσεων σε κοροϊδα ως συνηθως)

και βγηκε η m$ και ειπε:

<< η sony λεει "europe" και εννοει ολοκληρο τον κοσμο πλην αμερικης/ιαπωνιας (μεχρι και αφρικη εχει μεσα),

και επισης η sony λεει <<sold>> και εννοει οτι 'φυγανε απο το εργοστασιο' >>

αρα, τσακωνονται, και αρα, ειναι και κοντα <---- !!!! :lol::lol::lol::lol:

Από τη μία λέω να σε βάλω στο ignore και μετά χαρίζεις απλόχερα το γέλιο και το μετανιώνω. Και από την Αφρική να είναι οι πωλήσεις (που είμαι σίγουρος ότι μια πανάκριβη κονσόλα πουλάει καταπληκτικά εκεί...) ποιο είναι το πρόβλημα δηλαδή; Για το παγκόσμιο σύνολο δε μιλούσαμε ούτως ή άλλως; Όπου και να γίνει, από το Texas μέχρι τη Μποτσουάνα μια πώληση είναι μια πώληση.

Όσο γι' αυτό που λες, νομίζω πως η Sony χρησιμοποιεί τους όρους Ευρώπη & περιοχές PAL (Ευρώπη, Αυστραλία, Νότια Αμερική) εναλλακτικά. Μάλλον επειδή το 90%+ των πωλήσεων αυτών των περιοχών γίνονται όντως στην Ευρώπη...

σαν την ημερα της μαρμοτας ειναι πια αυτη η ενοτητα...

σε καθημερινη βαση διαβαζουμε τις ιδιες βλακιες με αλλο νικ.

Το κούρασες αυτό το θέμα. Άσε να ασχοληθούν οι αρμόδιοι του site, κατήγγειλέ με, κάνε ό,τι θες τέλος πάντων γιατί βαρέθηκα. Δε θα είχες βέβαια κανένα πρόβλημα με ένα νέο μέλος που θα συμφωνούσε μαζί σου...

Δημοσ.

popdex τα links που μου δίνεις είναι lol

Μέσα για το στοίχημα, έκλεισε!

Μια χαρά είναι αλλά δεν επιμένω. Άρνηση - εκνευρισμός - παραδοχή :-D

Το στοίχημα όντως έκλεισε, ένα original παιχνίδι επιλογής του νικητή.

Ninja edit: όχι το Rock Band/RB 2 με όλα τα instruments μέσα, μην το παρακάνουμε!

Δημοσ.
Δλδ ρε παιδιά κάποιος που θέλει σήμερα να πάρει κονσόλα,δεν θα μείνει ικανοποιημένος με την αγορά ενός ps3;Και δεν μιλάω για κάποιον που τα θέλει όλα σπασμένα και έχει και τον χρόνο για να παίζει ότι σαβουρο-game βγαίνει.Μιλάω για αυτόν που έχει ως προοπτική να παίζει λίγα και καλά + τα όποια πλεονεκτήματα έχει το ps3 ως BR player.

Για μενα, ο καθενας παιρνει αυτο που τον ευχαριστει. Αν σε καλυπτει το PS3, παρε PS3. Αν σε καλυπτει το XBOX 360 παιρνεις XBOX 360. Αν σε καλυπτει το Wii, παιρνεις Wii, κ.τ.λ.

Δημοσ.

Το κούρασες αυτό το θέμα. Άσε να ασχοληθούν οι αρμόδιοι του site, κατήγγειλέ με, κάνε ό,τι θες τέλος πάντων γιατί βαρέθηκα. Δε θα είχες βέβαια κανένα πρόβλημα με ένα νέο μέλος που θα συμφωνούσε μαζί σου...

welcome to the club my friend, και εγω στα ματια τους ειμαι καποιος "αλλος", απλα κυνηγανε φαντασματα τα παιδακια, μολις μπει καποιος που να μπορει να πει 5 πραγματα αντιθετα απο την προπαγανδα τους, ειναι αυτοματα "καποιος απο τα παλια" που μπηκε με αλλο nick, μην δινεις σημασια, ουτως η αλλως ειναι ματαιο να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

ΕDIT: Τωρα που το ξανασκεφτομαι πρεπει να εχουν συνδρομο στερησης, οπως ολα τα trolls, ειχαν μαλλον παλια καποιους που διαφωνουσαν μαζι τους, καναν τα παντα για να τους διωξουν απο εδω, και τωρα που λειπουν εχουν και αυτοι ελλειμα, γιατι το troll μονο του τι να κανει?

Μαλλον γιαυτο τον λογο ψαχνουν να βρουν τους παλιους τους "αντιπαλους" σε νεους χρηστες.

Δημοσ.

Όλες οι χώρες πλυν Αμερικής/ Ιαπωνίας δεν είναι μόνο η Αφρική.

Δεν αρνούμαι ότι πουλάει παραπάνω στην Ευρώπη. Η κουβέντα ξεκίνησε από αυτό που είπες ότι μειώνει την διαφορά με γρήγορους ρυθμούς. Για να περάσει το 360 στο σύνολο μέχρι το 2009 θα πρέπει να πουλάει πολύ καλύτερα από ότ ικάνει μέχρι τώρα. Και έχασε και ένα ακόμα δυνατό exclusive. Αυτό που το σώζει το ps3 είναι το blu ray αλλά κι αυτό δεν βοηθάει τις πωλήσεις software, που είναι και αυτό που απασχολεί τους devs/ publishers

sorry για τα edit :D

Δημοσ.
Πώς γίνεται να είμαι εγώ ο χαζός,όταν λέω απλά ένα "πρέπει να πληρώσεις" και μου πετάγεσαι εσύ και λες ότι κάνω λες και η τιμή είναι τεράστια και άλλες τέτοιες παπαργιές;

Στους Xboxάκιδες δεν αναφερόμουνα σε σένα.Αναφερόμουνα σε άλλα άτομα.Και αναρωτιέμαι πού κολλάει το αν με έχει βαρέσει η βλακεία με το να μαντέψω τη κονσόλα έχεις εσύ.Ρε φίλε αν πας να παίξεις με το Wii,μη κουνιέσαι και πολύ γιατί θα ξελασκάρει και άλλη βίδα! :lol: :lol: :lol:

E, τοτε ρε φιλε, γιατι το λες; Αφου το λες σαν μειονεκτημα υποννοεις οτι ειναι πολλα αυτα που πληρωνεις. Απλη λογικη σκεψη, που χαζοι σαν και σενα δεν κανουν.

Μηπως να παιξεις και εσυ Wii να ξαναμπει η δικη σου βιδα στη θεση της;

Δημοσ.

Καλό είναι και το ps3 για gaming εκτός από BR. Τρώγεται. Εσύ τι θες όμως το καλό ή το καλύτερο?

Εγώ απλώς τρώγομαι να μπω σε έξοδα.... ;)

Για μενα, ο καθενας παιρνει αυτο που τον ευχαριστει. Αν σε καλυπτει το PS3, παρε PS3. Αν σε καλυπτει το XBOX 360 παιρνεις XBOX 360. Αν σε καλυπτει το Wii, παιρνεις Wii, κ.τ.λ.

Αν μπορούσα να παίξω σε μια κονσόλα mgs4 gt5 gow2 και fm2,δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό...

Δημοσ.

OK,παραδίνομαι.Άλλωστε πολλοί λένε ότι με τρελούς δεν τα βγάζεις πέρα.

Για να μην κάνω όμως όπως κάνουν άλλοι που δεν απαντάνε.Το παιδί ρώτησε αν πρέπει να πληρώσεις για το Xbox Live.Εγώ του λέω πρέπει να πληρώσεις αλλά δεν λέω τιμή γιατί δεν ήξερα ακριβώς την τιμή,πίστευα από 30-50 ευρώ.Και πετάγιεσαι και μου λες ότι το λέω με υπονοούμενο ότι είναι κριβό.Αυτό δεν είναι απλή λογική αλλά αφορμή για να δώσεις υπέρ στο X360.Τέλος.Το ποιος είναι ο χαζός και δεν χρησιμοποιεί λογίκη φαίνεται.

Δημοσ.
OK,παραδίνομαι.Άλλωστε πολλοί λένε ότι με τρελούς δεν τα βγάζεις πέρα.

Για να μην κάνω όμως όπως κάνουν άλλοι που δεν απαντάνε.Το παιδί ρώτησε αν πρέπει να πληρώσεις για το Xbox Live.Εγώ του λέω πρέπει να πληρώσεις αλλά δεν λέω τιμή γιατί δεν ήξερα ακριβώς την τιμή,πίστευα από 30-50 ευρώ.Και πετάγιεσαι και μου λες ότι το λέω με υπονοούμενο ότι είναι κριβό.Αυτό δεν είναι απλή λογική αλλά αφορμή για να δώσεις υπέρ στο X360.Τέλος.Το ποιος είναι ο χαζός και δεν χρησιμοποιεί λογίκη φαίνεται.

OK. Τελος λοιπον. Ο καθενας με την αποψη του.

Α. Ειναι "παπαριές" και "πεταγεσαι"....

Δημοσ.

Εντάξει κ. Μπαμπινιώτη.Συγχωρέστε με για τα λάθη που κάνω.Μόνο που δεν γράφω έκθεση για εξετάσεις αλλά σε forum.Και αν προσέξετε,έχω γράψει σωστά ορθογραφικά πολύ πιο δύσκολες λέξεις.Αυτά...

Δημοσ.

Και να προσθέσω ότι αν ισχύει αυτό που λέει η MS και η μία εταιρεία δίνει "sold" και η άλλη "shipped", καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μεγάλη διαφροά έτσι? Γιατί άμα είναι τίγκα τα ράφια από ps3 δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Η Sony το έχει διαψέυσει αυτό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...