IceMatrix Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αυτο σημαινει οτι αμα παιξω πολλοι θα μου καει ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ και γαμω τα video παντως . Σοβαρα τωρα , υπαρχει υπερθερμανση ? δεν υπάρχει πρόβλημα ή και να υπάρξει έχεις 3 χρόνια εγγύηση... η επιλογή σου θα έχει να κάνει λοιπόν καθαρά με τις gaming ανάγκες σου...αν είσαι παίκτης Σαββατοκύριακου -ή pro με φίλους- τότε τσίμπα ένα ps3 που θα βλεπεις και ταινίες...αν είσαι ή θες να γίνεις πιο hardcore και να έχεις μια ιδέα παραπάνω για τα παιχνίδια τότε τσίμπα ps3... όσο για το wii καλό ειναι άμα θες να χουφτώσεις καμιά γκόμενα σε κανένα wii fit..
pantnick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Εγω θα έλεγα αν είσαι gamer που αγοράζει original games πάρε ps3.Aν όχι πάρε xbox. Eγω ενώ ανήκω στην κατηγορία 2 πήρα ps3 και μετά απο αρκετούς μήνες xbox. Έπρεπε να τα έχω κάνει ανάποδα...
IceMatrix Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Εγω θα έλεγα αν είσαι gamer που αγοράζει original games πάρε ps3.Aν όχι πάρε xbox. Eγω ενώ ανήκω στην κατηγορία 2 πήρα ps3 και μετά απο αρκετούς μήνες xbox. Έπρεπε να τα έχω κάνει ανάποδα... άλλο αν θέλει να παίζει κόπιες κι άλλο αν γουστάρει να πέρνει αυθεντικά έχει διαφορά...
pantnick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν είναι gamer που αγοράζει αυθεντικά είτε επειδή το γουστάρει είτε όχι θα του πρότεινα να πάρει το ps3...Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να το πώ...Για εμένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα το ps3 μου είναι αυτό και γιαυτό τον λόγο το τρώει η σκόνη... Αν έχει σκοπό να παίζει κόπιες η λύση είναι μονόδρομος κ όταν με το καλό ανοίξει ο δρόμος για το ps3 κ τις κόπιες η τιμή του θα είναι διαφορετική...
IceMatrix Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν είναι gamer που αγοράζει αυθεντικά είτε επειδή το γουστάρει είτε όχι θα του πρότεινα να πάρει το ps3...Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να το πώ...Για εμένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα το ps3 μου είναι αυτό και γιαυτό τον λόγο το τρώει η σκόνη...Αν έχει σκοπό να παίζει κόπιες η λύση είναι μονόδρομος κ όταν με το καλό ανοίξει ο δρόμος για το ps3 κ τις κόπιες η τιμή του θα είναι διαφορετική... Δηλαδή αν κάποιος έχει την κ@υλα να πέρνει αυθεντικά τι τον σταματά να πάρει ΧΒΟΧ.... μονο κόπιες παίζει δλδ? να το κάνω πιο νιανια...τι σχέση έχει με το αν κάποιος θέλει να πέρνει αυθεντικά τα παιχνίδια με το ποια κονσόλα θα πάρει? αν κάποιος θέλει να πέρνει κόπιες ναι το ΧΒΟΧ και το Wii είναι οι μόνες λύσεις του μέχρι στιγμής...
pantnick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δηλαδή αν κάποιος έχει την κ@υλα να πέρνει αυθεντικά τι τον σταματά να πάρει ΧΒΟΧ.... μονο κόπιες παίζει δλδ?να το κάνω πιο νιανια...τι σχέση έχει με το αν κάποιος θέλει να πέρνει αυθεντικά τα παιχνίδια με το ποια κονσόλα θα πάρει? Όπως γράφω λοιπόν και παραπάνω λέω ΠΡΟΤΕΙΝΩ.Δεν τον σταματά κανείς. Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση του. Προσωπικά σαν μηχάνημα προτιμώ το ps3 και αν είχε κόπιες δεν θα επερνα xbox. 3 games ps3 βγάζουν 1 κονσόλα xbox. Ετσι τα μέτρησα κ πήρα xbox. Με την λογική το ps3 θα περάσει μπροστά στο μέλλον αλλα μέχρι τώρα ούτε περισσότερα έχει δείξει και σε πολλα multi είναι και πίσω.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Davelis4 Ναι γιατί τα νέα liteon drives προς το παρόν(Ελπίζω) Δεν φλασάρονται - τσιπάροντε. Αρα αν πάρεις ενα 360 τώρα το ποιο πιθανό είναι να πετύχεις ένα τέτοιο drive. Ορίστε για να δεις ποιο drive έχεις σε περίπτωση που αγοράσεις 360.
Vag221 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Mgs4 Στο Xbox 360 το είδατε? http://www.youtube.com/watch?v=uRSFrdj-Sns&feature=related Lol
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Απο παιχνιδια ποιο αξιζει ποιο καλα , που μπορω να δω τους τιτλους .
MiltoZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games Όσον αφορά το rrod που είναι το καταφήγειο των fanboys της μίας πλευράς, η MS το έχει διορθώσει το πρόβλημα εδώ και κανά χρόνο και τώρα ετοιμάζεται να βγάλει ακόμα πιο καινούργια έκδοση. Σε λίγο δηλαδή οι κονσόλες που θα κυκλοφορούν θα είναι δύο γενιές μπροστά από τις προβληματικές. Πλέον το 360 χαλάει με την συχνότητα που χαλάει οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. και η μόνη διαφορά είναι ότι έχει ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση.
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Davelis4,σχεδόν σε όλα,αν όχι σε όλα, τα multiplatform παιχνίδια διαβάζω ότι το Xbox 360 έχει καλύτερα γραφικά από το PS3.Μπορεί όχι τεράστιες διαφορές,αφού μερικοί λένε ότι πρέπει να προσέξεις πολύ την εικόνα για να δεις διαφορές.Στο λέω μήπως σε βοηθήσει να κάνεις την επιλογή σου.
Vag221 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Το ερώτημα που δικαίως γεννιέται είναι τι πιθανότητες θα έχει κάποιος ο οποίος θα αγοράσει σήμερα μια νέα κονσόλα αυτή να είναι το "διορθωμένο" μοντέλο. Από εκέι και πέρα to Rrod Δεν νομίζω ότι αποτελεί καταφύγιο κανενός Fanboy οποιασδήποτε μεριάς αλλά γνωστοποιημένο και πραγματικό πρόβλημα του συγκεκριμένου κωδικού .Όσο και καλό after sales service και να παρέχει μια εταιρεία αυτό δεν σημαίνει πως θα μου καλοφανεί απο την στιγμή που η συσκευή μου ότι και να είναι αυτή θα χαλάσει.ακόμα και με άμεση (λέω εγώ ) αντικατάσταση μέσα σε 3 εργάσιμες και χωρίς χρέωση , γιατί θα πρέπει να μείνω χωρίς τη συσκευή μου που στο κάτω κάτω πλήρωσα για έχω.Και καλά θα μου πείτε ότι και να αγοράσεις τοον φόβο τον έχεις.Δεκτό αλλά άλλο μία στις χίλιες και άλλο μια στις 100 (ρεαλιστικά πιστεύω).Η αλήθεια είναι προφανής: ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν πρόκειται να αποσείρει εύκολα ένα ελλατωματικό κωδικό εκτός αν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς λόγω ανταγωνισμού.Την συμφέρει καλύτερα να αντικαθιστά με νέα μοντέλα τα προβληματικά (κάνοντας τα παλιά ανταλακτικά) και στην νέα παραγωγή να διορθώσει πλέον το πρόβλημα. Και ρωτώ ξανά εδώ στο Ελλάδα τα νέα μοντέλα γνωρίζουμε πότε θα φτάσουν ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις