Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τι λες! Αυτα που λες εγω τα εχω γραψει ή καποιος αλλος?

Αλλα λεει η θεια μου, αλλα ακουνε τα αφτια μου.. :cry:

Ειπες:

Γιατι στα pc δεν σου πουλανε φουμαρα αλλοι σου πουλανε υπερεπεξεργαστες και αλλες τετοιες παπατζες (βλεπε sony)

κ σου πα:

Ναι ρε συ δεν σου πουλανε φουμαρα, πχ η nVidia 5600XT κ 5900 πχ ηταν όντως υπερκάρτες οταν πρωτοβγηκαν..δεν βγηκαν πατατες, μα οχι, μη το λες..

κ μετα ΤΟ ακυρο ποστ, μας λες οτι ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ (αρα παραδεχεσαι οτι ελεγες..τα γνωστα σου!) κ οτι οταν επαιζα εγω mgs2 (κ που ξερεις ποτε το επαιζα?) μου λες οτι επαιζες Farcry 2 1600x1200.. τωρα που κολλαει το ενα με το αλλο.. μονο ο υψιστος θα μπορουσε να απαντησει!

οσοι εχουν το κολλιμα με μια εταιρια κατα καιρους θα την πατανε, για αυτο εγω παω με τον καλυτερο, μα αμα πηγαινα με τον χειροτερο θα ημουν fanboy....

Με οποιον κ να πας αγορι, τα ιδιο fanboy θα εισαι! δεν παιζει ρολο με ποιανου το μερος εισαι, αρκει να εισαι οπως εισαι εσυ αυτη τη στιγμη! Γκε Γκε?????

οπως τωρα οι playstationakides που εχουν κανει καθημερινη συνηθεια το ξεσκονισμα!

blah blah blah blah....

Οσο για το mgs 4 δεν ειπα οτι ειναι δυσκολο!!!!!!! Απλα ειπα οτι το βαρεθηκα και οτι το mgs 1 εχω τερματησει τα αλλα τα παρατησα....οπως και το spliter cell δεν μου αρεσει σαν παιχνιδι!

Μετα απο 3 αποτυχημενες απαντησεις, ΠΑΛΙ δεν καταλαβες! Αναρωτηθηκα απλα [capslock mod ON] ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΧΧΝΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤAL GEAR SOLID 2! ΝΙΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Απ οτι καταλαβα παντως, θα μας αφησεις με την απορια... Για το 4 οπως ειπες δεν το χεις παιξει, αλλα συνεχιζεις να χεις αποψη.. :lol::lol:

Ναι θεωρω την microsoft πιο τιμια στην αντιμετωπιση τους προς τους gamers, τους εδωσε μια κονσολα στην μιση τιμη που ακομη και τωρα το ps3 αγκομαχαει να το φτασει, τους εδωσε απο την πρωτη στιγμη ενα online super, τους εδωσε απο την πρωτη στιγμη κορυφαιο dashboard, τους εδωσε απο την πρωτη στιγμη super υποστιριξη σε παιχνιδια, το μονο κακο προβληματα στην κονσολα αλλα και αυτο το ελυσε δινοντας super service! ....αντιθετα η sony με την τακτικη που εχει παντα των χιλιαδων cgi βιντεο πηγε να παρει τις εντυπωσεις και απο το το killzone 2005 βλεπουμε το τωρα και λεμε και ευχαριστω , το ιδιο και με το Motostorm, getaway και αλλα, επισης να μην πω για τα 1080π 120 fps! για τα 4d graphics και αλλα! Καλα μην θυμηθουμε τα videakia που ειχε δειξει για το playstation 2 ακομη τα βλεπω και γελαω! Η Sony εχει μαθει να προσφερει καλα το κουτοχορτο...οπως και με αλλες συσκευες της που την εχει πατησει τοσος κοσμος!

blah blah blah επαναλαμβάνεσαι ελεεινα κ παλι μας λες τα ιδια σε ασχετα post! την ξερουμε την γνωμη σου κυριε, δεν θελουμε να την ακουσουμε για εκατομμυριοστη φορα, θελουμε ΟΥΣΙΑ (substance please!) Αμα την ειχε πατησει τοσος κοσμος, σκεψου το, 1ον δεν θα ξαναγοραζαν, κ το κυριοτερο ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ! ΕΛΑ, ΝΙΩΣΤΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ!

Οσο για την ποιοτητα του ps3 εχω να πω το εξης στο ps3 forums απο τα 210 ατομα που εχουν ps3 οι 165 δεν εχουν κανενα προβλημα αλλα υπαρχουν και 45 με προβλημα αρα 20% ποσοστο και με ενα χρονο free service να εχει τελειωσει εχουν ιδρωσει ολοι τους! http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?p=151731#post151731

Εγω προσωπικα ιδρώνω απ τα γελια οποτε σε διαβαζω.. α κ σου βγαλα το 2ο σου νομο:

Μην ακουτε τα πληρωμενα απ τη sony περιοδικα, βασιστειτε σε ενα poll, μπορειτε!! :lol::lol:

ον χαζό.Στα λεφτά μιας παιχνιδομηχανής δεν υπάρχει Pc που να μπορεί να σταθεί αντάξιο.Οπότε τελιώστε το αυτό με το PC κι ας ξαναγυρίσουμε στο πολύ καλό "PS3 vs XBOX 360".

Πες τα χρυσοστομε!

Δημοσ.
Αλλα λεει η θεια μου, αλλα ακουνε τα αφτια μου.. :cry:

Ειπες:

κ σου πα:

Ναι ρε συ δεν σου πουλανε φουμαρα, πχ η nVidia 5600XT κ 5900 πχ ηταν όντως υπερκάρτες οταν πρωτοβγηκαν..δεν βγηκαν πατατες, μα οχι, μη το λες..

κ μετα ΤΟ ακυρο ποστ, μας λες οτι ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ (αρα παραδεχεσαι οτι ελεγες..τα γνωστα σου!) κ οτι οταν επαιζα εγω mgs2 (κ που ξερεις ποτε το επαιζα?) μου λες οτι επαιζες Farcry 2 1600x1200.. τωρα που κολλαει το ενα με το αλλο.. μονο ο υψιστος θα μπορουσε να απαντησει!

Με οποιον κ να πας αγορι, τα ιδιο fanboy θα εισαι! δεν παιζει ρολο με ποιανου το μερος εισαι, αρκει να εισαι οπως εισαι εσυ αυτη τη στιγμη! Γκε Γκε?????

blah blah blah blah....

Μετα απο 3 αποτυχημενες απαντησεις, ΠΑΛΙ δεν καταλαβες! Αναρωτηθηκα απλα [capslock mod ON] ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΧΧΝΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤAL GEAR SOLID 2! ΝΙΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Απ οτι καταλαβα παντως, θα μας αφησεις με την απορια... Για το 4 οπως ειπες δεν το χεις παιξει, αλλα συνεχιζεις να χεις αποψη.. :lol::lol:

blah blah blah επαναλαμβάνεσαι ελεεινα κ παλι μας λες τα ιδια σε ασχετα post! την ξερουμε την γνωμη σου κυριε, δεν θελουμε να την ακουσουμε για εκατομμυριοστη φορα, θελουμε ΟΥΣΙΑ (substance please!) Αμα την ειχε πατησει τοσος κοσμος, σκεψου το, 1ον δεν θα ξαναγοραζαν, κ το κυριοτερο ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ! ΕΛΑ, ΝΙΩΣΤΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ!

Εγω προσωπικα ιδρώνω απ τα γελια οποτε σε διαβαζω.. α κ σου βγαλα το 2ο σου νομο:

Μην ακουτε τα πληρωμενα απ τη sony περιοδικα, βασιστειτε σε ενα poll, μπορειτε!! :lol::lol:

Πες τα χρυσοστομε!

- Aλλα ακουνε τα αφτια σου .... αλλα ακουει η θεια σου.....παραδιδω τα οπλα μου!

- 2010 = Θα υποστιριζω psp ,ισως θα ειμαι και ο μοναδικος αφου και η sony το εχει θαψει!:lol::lol:

Δημοσ.
- Aλλα ακουνε τα αφτια σου .... αλλα ακουει η θεια σου.....παραδιδω τα οπλα μου!

- 2010 = Θα υποστιριζω psp ,ισως θα ειμαι και ο μοναδικος αφου και η sony το εχει θαψει!:lol::lol:

Εγώ το 2010 θα υποστηρίζω χαλαρά πάλι Όλγα Φαρμάκη όπως κάνω κάθε χρόνο!:P

Δημοσ.
Κάτι υποψίες τις έχω αλλά δεν προλαβαίνω να το ψάξω.

Έλα ευκολάκι είναι... :P

Ναι μωρέ... το καημένο το psp...

Ούτε πωλήσεις ούτε τπτ..

Αχ κακιά sony.. κακιά.. Πάλι καλά που θα έχεις τον Apokleiro να σε υποστηρίζει..

Δημοσ.

εμ, αμα δεν εχεις κατι να απαντησεις.. :mrgreen:

Απο σενα, ολα τα περιμενουμε, εχουμε 1 χρονο ακομη μεχρι να αλλαξεις στρατοπεδο, μη βιαζεσαι :P:p

Δημοσ.

Οι τελευταίες σελίδες μου θυμίζουν αυτό που λέει "μάθαν ότι μαμιώμαστε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι" :D

Το `10,αν βγει νεα κονσόλα θα πάει με αυτήν.Αλλιώς wii.Την κάνει που την κάνει την παλινδρομική κίνηση,ας κρατάει τουλάχιστον και ένα wiimote για να μαζεύει πόντους.

4pvc0mc.gif

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι όσα λέγονται είναι χωρίς βάση καθώς η μια κονσόλα σπάει και η άλλη όχι ( ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας αυτή είναι η κύρια διαφορά ). Είμαι σίγουρος ότι πολλές απόψεις θα αλλάξουν όταν ( και αν ποτέ ) σπάσει και το ps3. Προσωπικά είμαι κάτοχος Xbox 360 φλασαρισμένου, κάνω τη δουλειά μου ( δλδ παίζω ) και είμαι κομπλέ, αλλά άμα αύριο γεμίσουν όλα τα site ότι βγήκε επιτέλους το hack-firmware ώστε να παίζει back-ups το ps3 πιστεύω ότι πάρα μα πάρα πολλοί μαζί και γω θα πάνε να το πάρουν την ίδια μέρα.Γιατί ρεαλιστικά και αντικειμενικά σκεπτόμενα ο γενικότερος κόσμος δεν έχει λεφτά για να δίνει 60-70 ευρώ το παιχνίδι.Θα μου πεις τότε μη πάρει καθόλου κονσόλα, ναι αλλά άμα με 200 ευρώ συνολικά έχεις την παιχνιδομηχανή (xbox) + όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν, θα πεις ώπα, αυτό συμφέρει.

Τεσπα, αυτό που θέλω να πω σε γενικές γραμμές είναι ότι το ps3 είναι καλύτερο από το xbox 360, αλλά δεν παίζουν με τους ίδιους κανόνες γι αυτό νικάει το xbox το οποίο κλέβει ( έχει cheats:lol:). Όταν σπάσει και το ps3 θα δούμε τι πραγματικά παίζει.

Δημοσ.
http://xboxevolved.e-mpire.com/article/No_Title/5202.html

Ο Θεος να μας λυπηθει

Αηδίες...

Το Ε74 είναι πιο παλιό και απο τη λάσπη...

Σύνηθες av cable problem και πολλές φορές είναι προάγγελος του rrod.. ή έρχεται παράλληλα με αυτό..

Υπήρχε απο τα πρώτα xbox και θα υπάρχει για τον αιώνα τον άπαντα μιας και είναι av error code..

Τώρα την έξαρση που λένε την ακούω βερεσέ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...