Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δείτε λίγο τα παρακάτω τεστ από το συγκεκριμένο άρθρο(Που ανάφερε ποιο πάνω ο privateer).

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι τα συγκριτικά για το grand theft auto 4.

Test One: Game Intro

360: 31.627fps

PS3: 26.504fps

See it on EGTV.

Test Two: Clean Getaway

360: 28.624fps

PS3: 23.989fps

See it on EGTV.

Test Three: Final Destination

360: 35.662fps

PS3: 29.523fps

See it on EGTV.

Test Four: Station Face-Off

360: 26.015fps

PS3: 25.803fps

See it on EGTV.

Test Five: Rigged to Blow

360: 26.507fps

PS3: 23.781fps

See it on EGTV.

Test Six: Ivan the Not So Terrible

360: 33.713fps

PS3: 28.313fps

See it on EGTV.

Και ένα συγκριτικό βίντεο για το tomb raider underworld.

και πολλά αλλά που δείχνει το παραπάνω άρθρο.

Όπως προείπε ο φίλος rebel21 "τα vs τείνουν να καταντήσουν κηδείες πλέον."

Δεν μπορώ να καταλάβω πως η υπερκονσόλα(Κατά τους ps3fans) με τους 7 πυρήνες επεξεργαστών και με το blu-ray rom σπάνια κερδίζει στα VS tests απο μια φτωχότερη(Κατά τους ps3fans) κονσόλα χωρίς blu-ray rom και χωρίς έναν 7πυρηνο επεξεργαστή.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως η υπερκονσόλα(Κατά τους ps3fans) με τους 7 πυρήνες επεξεργαστών και με το blu-ray rom σπάνια κερδίζει στα VS tests απο μια φτωχότερη(Κατά τους ps3fans) κονσόλα χωρίς blu-ray rom και χωρίς έναν 7πυρηνο επεξεργαστή.

αφου είναι playstation λεμε!! τι δεν καταλαβαίνεις?

Δημοσ.

Δωστε ανασταση τωρα στον ΜΕΓΑ SPOWN! που αντι να κανεται κηδεια στο ps3 κανατε στον ιδιο! χαχαχα:lol::lol: Θα ερθει η δικαιοση καποια στιγμη....τον φαγατε τον ανθρωπο ενα λαθος εκανε στην αρχη πιστευοντας και υποστιριζοντας την καθε hdπιπα που του πλασαρε η sony!:-D:-D

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδια ειμαι πληρως απογοητευμενος με την ποιοτητα κατασκευης της κονσολας... Αν δεν μου την φτιαξουν ειτε θα πουλησω τις 2 κονσολες που εχουν τα ROD για να παρω μια αλλη φλασαρισμενη, ειτε θα τα ανταλλαξω με μια αλλη...

Παντως εχω κανει αρκετα μεγαλη επενδυση ωστε να πω απλως... δεν γ@μιεται...

Δημοσ.
tomb raider underworld xbox 360 = 1024x576 = SD

tomb raider underworld PS3 = 1280x720 = HD

1280x720 > 1024x576

HD>SD

εντάξει ρε συ gherudos ξέρουμε ότι είσαι κολλημένος με το ps αλλα δεν βλάπτει λίγο να διαβάσεις και το άρθρο από κάτω.

Of course, the PlayStation 3's 50 per cent in increase in resolution does come at a cost. While the Xbox 360 version of the game runs pretty much constantly at 30fps (with just the occasional, unnoticeable dip in frame rate here and there), the PlayStation 3 game loses frames at any given point. Dropped frames essentially lead to an inconsistent feel from the controls, as well as an obviously jerkier image on-screen. In terms of the extent of the slowdown, you can be losing the odd frame at practically any given point - in measurements, the frame rate fell as low as 15fps, up against a practically rock-solid 30fps throughout on 360.

μεγαλύτερη ανάλυση και σχεδόν unplayable σε κάποια σημεία λόγο του framedrop.

Δημοσ.

Τον ξασπρισμενο snake ο οποιος ειναι και SD resolution native! με τις 15 ωρες βιντεο και της 4ερης παιχνιδι... Απο τι ακουσα οτι με το mgs 4 αυξηθηκε η καταναλωση ποπκορν!

-----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 10 : 13 : 07-----

Τι να πω ρε παιδια ειμαι πληρως απογοητευμενος με την ποιοτητα κατασκευης της κονσολας... Αν δεν μου την φτιαξουν ειτε θα πουλησω τις 2 κονσολες που εχουν τα ROD για να παρω μια αλλη φλασαρισμενη, ειτε θα τα ανταλλαξω με μια αλλη...

Παντως εχω κανει αρκετα μεγαλη επενδυση ωστε να πω απλως... δεν γ@μιεται...

μην στεναχωριεσαι φιλος μου εστειλε φλασαρισμενο χβοχ με την κοπια μεσα, και του ηρθε αλλο μηχανημα και την κοπια σε σακουλακι!:-):-)Το παιδι εμεινε λαλακας!

Δημοσ.
http://oxcgn.com/2008/12/16/xboxoz360s-top-12-games-overall-of-2008-oxcgn/

Site αφιερωμενο στο Χ-box ψηφιζει το καλυτερο παιχνιδι για το 2008.

Τα σχολια δικα σας

οκ...εχεις ενα καλο παιχνιδι να παιζεις......χαρηκες τωρα?επιασαν τοπο τα 450+ ε που εδωσες για ενα παιχνιδι που αν και καλο δεν εδωσε ολα οσα υποσχεθηκε ο kojima λογω αδυναμιας hardware???

Δημοσ.
οκ...εχεις ενα καλο παιχνιδι να παιζεις......χαρηκες τωρα?επιασαν τοπο τα 450+ ε που εδωσες για ενα παιχνιδι που αν και καλο δεν εδωσε ολα οσα υποσχεθηκε ο kojima λογω αδυναμιας hardware???

Aν αναφερεσε σε εμενα δεν το εχω το παιχνιδι....

Δημοσ.
εντάξει ρε συ gherudos ξέρουμε ότι είσαι κολλημένος με το ps αλλα δεν βλάπτει λίγο να διαβάσεις και το άρθρο από κάτω.

Of course, the PlayStation 3's 50 per cent in increase in resolution does come at a cost. While the Xbox 360 version of the game runs pretty much constantly at 30fps (with just the occasional, unnoticeable dip in frame rate here and there), the PlayStation 3 game loses frames at any given point. Dropped frames essentially lead to an inconsistent feel from the controls, as well as an obviously jerkier image on-screen. In terms of the extent of the slowdown, you can be losing the odd frame at practically any given point - in measurements, the frame rate fell as low as 15fps, up against a practically rock-solid 30fps throughout on 360.

μεγαλύτερη ανάλυση και σχεδόν unplayable σε κάποια σημεία λόγο του framedrop.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι μπορεί να πουλάνε παιχνίδι το οποίο τρέχει στα 15fps?Ρε φίλε θα μας τρελάνεις;Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο επειδή το παιχνίδι το έχω δεν έχει χάσει ούτε 1 frame.Το να πουλάνε όμως ένα παιχνίδι ως HD και αυτό να είναι SD ε αυτό είναι απάτη και απαράδεκτο.

-----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 10 : 59 : 46-----

Τον ξασπρισμενο snake ο οποιος ειναι και SD resolution native! με τις 15 ωρες βιντεο και της 4ερης παιχνιδι... Απο τι ακουσα οτι με το mgs 4 αυξηθηκε η καταναλωση ποπκορν!

-----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 10 : 13 : 07-----

μην στεναχωριεσαι φιλος μου εστειλε φλασαρισμενο χβοχ με την κοπια μεσα, και του ηρθε αλλο μηχανημα και την κοπια σε σακουλακι!:-):-)Το παιδι εμεινε λαλακας!

Στο 1ο quote να σου αναφέρω κύριε απόκλειρε ότι το παιχνίδι είναι 20 ώρες gameplay.Τα cinematics δεν μετράνε στις ώρες αυτές καθώς το έχω τερματίσει και 2η φορά κάνοντας skip όλες τις ταινίες και μου πήρε πάλι 20 ώρες.Αυτό που έκανε ο Kojima δεν θεωρείται πρωτοποριακό καθώς όσοι έχουν ασχοληθεί με την σειρά Xenosaga γνωρίζουν ότι τα cutscenes έφταναν και τα 45λεπτα!!!Αυτό που το κάνει όμως να ξεχωρίζει είναι ότι τα cut scenes του MGS4 ήταν τόσο ενδιαφέροντα που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις σε αντίθεση με το Xenosaga που θάφτηκε στις κριτικές για τα τεράστια βαρετά cinematics.

Για το 2ο quote σου έχω να πω ότι αν όντως έγινε έτσι όπως το λές και δεν είναι μέρος της φαντασίας σου που πλάθει όνειρα που ποτέ δεν θα πραγματοποιηθούν απλά respect στο service.

Δημοσ.
Ειλικρινά πιστεύεις ότι μπορεί να πουλάνε παιχνίδι το οποίο τρέχει στα 15fps?Ρε φίλε θα μας τρελάνεις;Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο επειδή το παιχνίδι το έχω δεν έχει χάσει ούτε 1 frame.Το να πουλάνε όμως ένα παιχνίδι ως HD και αυτό να είναι SD ε αυτό είναι απάτη και απαράδεκτο.

καλά εσύ τα ισοπέδωσες όλα.ούτε ένα frame?καλά τόσο μακάκες είναι αυτοί εκεί που βλέπουν frame drop.καταρχήν δεν είχα σκοπό να κρίνω το παιχνίδι αλλα το ειρωνικό σου σχόλιο

.Είναι μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ένα παιχνίδι έχει μεγαλύτερη ανάλυση στο ps3 το οποιο διαθέτει μια πλούσια γκάμα sub-hd τίτλων οποτε είναι σαν να μου λες ότι εσύ ο ίδιος έχεις πέσει θύμα απάτης.

Θα είχες βγάλει μεγάλο όνομα fanboy αν δεν μίλαγες ποιο σπανια και ποιο συγκρατημένα από άλλους.κανεις πάντα απόλυτα σχόλια υπέρ του ps.λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.

Δημοσ.

Δεν ήμουν αντικειμενικός στο 2ο quote του Απόκλειρου;Αντιθέτως αυτοί που έγραψαν ότι το παιχνίδι είναι unplayable δεν είναι καθόλου αντικειμενικοί,μάλλον εσ'υ το έγραψες άρα ποιος δεν είναι καθόλου αντικειμενικός και ποιος είναι το fanboy;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...