JimChris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα Ακομα και τα site του xbox εχουν το mgs4 στην πρωτη θεση για καλυτερο παιχνιδι του 2008 Το Gow 2 το εχει στην 5η θεση http://oxcgn.com/2008/12/16/xboxoz360s-top-12-games-overall-of-2008-oxcgn/
tasoskont Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η sony έχει καλύτερο online και dashboard... Το ότι το gow2 είναι καλύτερο από το killzone 2 μπορείς να μου πεις πώς το ξέρεις,αφού το δεύτερο δεν έχει βγει καν ακόμα?Αν βέβαια έχεις κάποια preview code έκδοση,μπορείς να μου πεις πού ακριβώς είναι καλύτερο? Και κάτι άλλο δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά.Το mgs4 και το gow2 βγήκαν και τα δύο την ίδια χρονία.Πώς γίνεται όλα τα site να έδιναν βραβεία στο mgs4,ειδικά στον τομέα των γραφικών και σεναρίου, και το gow2 να μην το βλέπουμε πουθενά,ενώ όλοι εδώ μέσα διατυμπανίζουν για τα γραφικά του gow2? δεν εχει βγει το game ολοκληρο αλλα το beta το επαιξα χθες στο mediamarkt απο εκει κρινω και απο οτι εχω δει σε σαιτ http://www.gametrailers.com/game/1668.html http://www.gametrailers.com/player/45019.html το GOW2 μου φαινεται πιο hardcore παιχνιδι οσο αφορα την βια και το αιμα και ειδικα το hordes στο multiplayer ειναι πολυ καψιμο.Δεν ειπα οτι το killzone ειναι μουφα ισα ισα ειναι πολυ αξιολογος τιτλος αλλα πιστευω το GOW2 ειναι καλυτερο. ps το mgs4 ειναι απο τα κορυφαια παιχνιδια
G_Zisis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Συγγνώμη,αλλά το ότι έχει πιο πολύ αίμα,πιο πολύ βία και πιο πολύ "μπαμ-μπα",δεν το κάνει καλύτερο παιχνίδι.Βέβαια,αυτό είναι και λίγο προσωπικό γούστο,οπότε ο καθένας κάνει την επιλογή του. Τώρα,δεν είναι και πολύ καλό να μιλάς για multiplayer και gow2... Άσε που το βάθος που έχει το multiplayer του killzone,δεν ξέρω αν θα το δούμε μελλοντικά σε παιχνίδι.Πραγματικά παιδιά,τόσο βάθος σε classes και ειδικότητες δεν έχω ξαναδει (κι αυτό βέβαια από όσα έχω διαβάσει για το multiplayer).
G_Zisis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν έβλεπες μερικά βίντεο που δείχνουν τι κάνεις με τα classes,θα καταλάβαινες μόνος σου.
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 βαλε μου ενα ρεζουμε ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** There are 7 classes and two sides to choose, ISA or Helghast, both are exactly the same but look different. Each class levels up with experience gained from killing or completing mission objectives, with enough experience they unlock new weapons, skills etc. as well as a new class that is unlocked. Each class has two badges, the Primary badge selects the class and their specified skill, the secondary badge has an extra skill for the specified class but can be swapped to custom create your own class. The classes are as followed: Rifleman class is the standard soldier that you start off with, they do not have a primary badge or a secondary badge, but can use almost any weapon. Medic class has a special gun which can heal teammates who are dying which means they don't respawn. The secondary badge will allow them to drop health packs for teammates to pick up. Engineer class can deploy automated turrets that are used for assault or defence, the secondary badge gives them ability to repair ammo dispensers and gun turrets which can be found in the field. Scout class is equipped with a sniper rifle and has a cloaking device that makes them invisible but fades when moving, the secondary badge allows them to tag and reveal the location of every enemy and show them to your teammates. Assault class features a grenade launcher and armour which increases protection but means they move slower than other classes, the secondary badge gives a speed boost, making you run faster. Saboteur class has the appearance of one of the enemies classes when they respawn, their secondary badge equips them with mines which they can deploy to create traps for the enemy. Tactian class can create a respawn point by placing a smoke grenade, their secondary badge gives them the ability to call in air support in the form of a flying sentry drone. αυτο ? ποτε αρχισες να παιζεις παιχνιδια ωστε να σου κανει εντυπωση?
gherudos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 το οτι θα ηταν και ο gherudos δεν το περιμενα παντως. Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πολύ τι εννοείς;Η διαφορά με τα xbox trolls/fanboys και του Gherudos είναι ότι ο Gherudos δεν προσπαθεί να σε πείσει ότι έκανες μια κακή αγορά αλλά ούτε επιτίθεται κατά πρόσωπον και σε κανέναν για την επιλογή του.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με τις προτιμήσεις του και φυσικά την τσέπη του.Δεν μετανιώνω για την αγορά του PS3 γιατί απλά καλύπτει όλες τις ανάγκες μου,έτσι δεν νιώθω την ανάγκη να πείσω τους υπόλοιπους να αγοράσουν την κονσόλα που επέλεξα εγώ επειδή φοβάμαι για το παρόν και το μέλλον της.
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 στο να λες οτι βλεπεις διαφορες εκει που δεν υπαρχουν και εκει που υπαρχουν και κανουν και μπαμ δεν βλεπεις τιποτα. το οτι καλυπτει κατι εσενα, θεμιτο και δεκτο, το οτι ειναι η πιο καλη επιλογη για καποιον αλλο που θελει την πιο καλη κονσολα ομως δεν ειναι.
neovdr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν έβλεπες μερικά βίντεο που δείχνουν τι κάνεις με τα classes,θα καταλάβαινες μόνος σου. Κανένα Call of Duty έπαιξες ποτέ σου?
nzeppos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Συγνωμη αλλα το eeePc σου βγηκε πιο φθηνα απο το PS3? Όχι. Αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν πήρα το eeePC για να βλέπω HD και να παίζω παιχνίδια, το πήρα για δουλειά. Το ότι παίζει και mkv ήρθε σαν απρόσμενο συν. Δυστυχώς δεν έχει HDMI (αλλά ποιό φτηνό netbook έχει?) Τις γελοιότητες περί κόμπλεξ κλπ συνεχίζω να τις προσπερνάω.
pscrazy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Χθες βράδυ κατάφερα με τα πολλά να κάνω το νέο μου Asus eeePC 1000H να παίζει mkv, τούμπανο. Συσκέπτομαι λοιπόν με την ανιψιά της γιαγιάς μου (και τη γάτα της) για ποιό λόγο να πάω να δώσω ένα σκασμό λεφτά για την τελευταία σε πωλήσεις κονσόλα της αγοράς. Φιλε nzeppos εχεις δικιο, αλλα θα σου πω κατι....το ps3 δεν προαγει το online community gaming, εχει χειροτερα τα Multi. Δεν θα σου πω για το bluray και αλλα τετοια, ουτε για τα υπολοιπα που εχει πανω σαν μηχανημα, τα οποια στο συνολο τους και αδιαφορα ειναι... Εχω και τις δυο κονσολες, με το χβοχ 360 ασχολουμε περισσοτερο, αλλα εχει καποιους τιτλους το SONY που θελω να τους παιξω, οπως και γι αυτο αγορασα και το ΧΒΟΧ αλλο που στην πορεια για εμενα ειναι η απολυτη εμπειρια online gaming τουλ με τα σημερινα δεδομενα! Δεν με ενδιαφερει το blu ray και πολλα πανω που εχει το ps3 ουτε καν τα ξερω και δεν με ενδιαφερουν , εχω ΤΟΥΜΠΑΝΟ pc , σπιτι μου εχω 4ερα pc τελευταιας τεχνολογιας.... Θα μου πεις οτι θα δωσω τοσα λεφτα για μερικους τιτλους, ετσι ειναι το gaming φιλαρακο...παιρνεις μια κονσολα 5 χρονακια και μετα στο παταρι με τα αρχαια...θα παιξεις 10 τιτλους και οκ....εμενα μου φτανει, γιατι το ιδιο κανω και με το χβοχ, αφου τα multi τα παΙζω στα pc , ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ PC ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ! Αυτο το λεω γιατι τα pc με τις κονσολες στα δικα μου ματια ακομη και τωρα υπαρχει ενα ΧΑΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Επισης και αλλη μια ΑΡΛΟΥΜΠΑ που κυκλοφορει εδω μεσα ειναι οτι τα PC δεν εχουν παιχνιδια! Πατε καλα ρε παιδια...διαβαζουν και σοβαροι gamers εδω μεσα!
ultralisk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 H πρωτη εικονα φαινεται λιγο καλυτερη,αλλα μαλλον εχεις κανεις ''βρωμοδουλεια'' για να μας πεισεις για τις αποψεις σου. fact 1. Θες blu ray και παιχνιδομηχανη? Παιρνεις ps3, γιατι η πιο φτηνη ποιοτικη blu ray λυση κοστιζει 300 ευρο. fact 2. Θες αποκλειστικους τιτλους? Παιρνεις ps3, για το killzone 2,το god of war 3,το little big planet, metal gear solid κ.τ.λ. Aν σου αρεσει να σε κοροιδευουν παιρνεις το xbox και νομιζεις οτι το halo ειναι παιχνιδαρα(κριμα ομως που δεν ειναι) fact 3 .Θες την κονσολα να σου κρατησει χρονια? Παιρνεις ps3 που ειναι δυνατοτερη κονσολα και ειναι πιθανοτερο να βγουν ακομα καλυτερα παιχνιδια στο μελλον αφου ειναι δυνατοτερη κονσολα απο το xbox fact 4. Σου αρεσουν τα MMO και θες να παιζεις στο ιντερνετ? Παιρνεις pc,γιατι το pc ειναι ανωτερο σε αυτο τον τομεα απο ολες τις κονσολες(παιχνιδια οπως WoW,warhammer δεν υπαρχουν καν στις κονσολες) και γιατι το mouse+keyboard>gamepad fact 5. Θες μια φτηνη κονσολα να παιζεις μονο παιχνιδια και να περνας ευχαριστα την ωρα σου ? Παιρνεις wii fact 6. Θες να βλεπεις τα καλυτερα γραφικα ? Παιρνεις παλι pc Πραγματικα το xbox 360 δεν εχει λογο υπαρξης. Δεν υπαρχει ενας τομεας που να ειναι ανωτερος. Ειναι μετριο παντου πάντως χαίρομαι που γύρισε η κόντρα λίγο στο θέμα media player και blu ray και λύθηκε η γλώσσα των PS trolls γιατί από παιχνίδια.....
pavlos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Καλα που το Topic εχει ονομασια:PS3 VS Xbox 360:p:-D.Μονο αυτο δεν συζητιεται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλα που το Topic εχει ονομασια:PS3 VS Xbox 360:p:-D.Μονο αυτο δεν συζητιεται... δλδ περίμενες μετά από 7650 posts να μιλάνε μόνο για το PS3 VS Xbox360? ούτε το Κυπριακό δεν έχει συζητηθεί τόσο!
darklordvader77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) δεν καταλαβες, 29 gb ειναι μαζι με τα dummy data, το προγραμμα που εχει στο linux θα ελεγε το συνολο στο δισκακι αν δεν κανω λαθος. Το χεις τρεξει σε Linuχ κ το λες?? Εγω οχι παντως. Σοβαρα, δεν εχει βγει τπτ επισημα, ομως σε κατι συζητησεις στο gamespot ενα παλικαρακι που το δοκιμασε (κ παρεμπιπτωντως υποστηριζει το x360) ειπε αυτο που σου πα, δηλ. 29gb καθαρος κωδικας παιχνιδιου κ ο υπολοιπος dummy data+ήχος. Μαλιστα το κανε απο πεισμα (οτι δεν ειναι 50gb δηλ. καθαρα-κ καλα εκανε κατα τη γνωμη μου) και dummy data εχει κατα κορον γιατι το drive ειναι αργο (2χ) και επισης τα παντα στο δισκακι ειναι uncompressed οχι για την ποιοτητα αλλα γιατι αν ηταη συμπιεσμενο θα ηθελε πιο δυνατο μηχανημα. Το δισκάκι ειναι αργο, σε σχεση με ενα οποιοδηποτε σημερινο dvd-drive, αυτο ειναι γεγονος! οπως ειπα πιο πανω ειναι τεχνασμα για να φτασει καλους χρονους φορτωματος, αλλα και επισης τα παντα στο δισκακι ειναι uncompressed οχι για την ποιοτητα αλλα γιατι αν ηταη συμπιεσμενο θα ηθελε πιο δυνατο μηχανημα. μμμ αληθεια?? γιατι τοοοοσα χρονια που ασχολουμαι με τα metal gear (γκουχου γκουχου εγινα κ γω σαν τον old snake ) ξερω πως ο kojima απο το ps1 κ μετα δεν συμβιβαστηκε στα στανταρτς κ την ποιοτητα που ηθελε ειτε σε γραφικα(real time cutscenes- shadows, φωτισμος, αντικειμενα στο background που αντιδρουν), ειτε σε ηχο (MGS1-> pcm, MGS2 dolby 5.1 σε συγκεκριμενες cutscenes).. οποτε γιατι να το κανει τωρα?? που χε τοσο χωρο για ήχο-data?? και με την gpu και την μνημη να ειναι τα προβληματα του ps3 και να προσπαθει ο cell να βοηθησει δεν εχει και υπολοιπο να κανει οτι θελει. Ειναι κ αυτο γεγονος.. να θυμομαστε ομως οτι στις σημερινες μερες, το software ειναι το παν. απ το οσο δυνατο hardware εχουμε τα τελευταια χρονια, αν εκμεταλλευονταν καλυτερα οι προγραμματιστες κ οχι σταδιακα, ειτε σε κονσολες, ειτε σε pc για λογους κ τους νομους της αγορας, θα ταν πολυ καλυτερα τα αποτελεσματα, i assure you. αν υπαρχει καποιος που μπορει να κανει το ps3 να κανει παπαδες αυτος ειναι μονο ο carmack. Guru σαν τον Carmack ΔΕΝ υπαρχει αλλος, ικανοτατοι προγραμματιστες με μερακι ομως υπαρχουν! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2009 από darklordvader77
Προτεινόμενες αναρτήσεις